I meni je izgledalo da kada je cuo sebe kakvu je glupost pitao da se samo zbunio jos vise.avlami97 je napisao/la: ↑sub nov 09, 2019 6:35 pmNovinar je bio nespretan sa pitanjem. Nikako zlonamjeran. Po meni veliki nesporazum. Valjda skontaju.storm_raider je napisao/la: ↑sub nov 09, 2019 6:28 pm"Ja sam kriv, dobro, hvala." i otisao. I vala neka je, decko se zaletio sa "uvijek uspijete da isprovocirate navijace". Ne izgleda kao da je zelio uopste to da kaze, kasnije se nesto vadio i samo se zapetljao.
Štila doktor igrice. Poderali ih ko siroče napolitanku.
Aludiram na M. City! Takvi cemo postati skobogda za ovu ligu! A to smece, ne bih nikad na sebe obukao! Samo gazi Ljoze!fanaticZeljin je napisao/la: ↑sub nov 09, 2019 6:25 pmOvo No1, da ne aludiras na nestoSvudaaaaaa grmiiii okoooooolloooooo nasa pjesma ponovoooo
Baš smo ih prosuli. Ja sam imao osjećaj da će biti ovakva utakmica i to sam pisao jučer. Ključ je u Tuzli uvijek rano povesti, a pogotovo danas, jer je poslije našeg prvog gola počela kiša i onda teren postaje još teži.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub nov 09, 2019 6:25 pmE šta ti znaći plata![]()
Bravo za sve sudionike. Vidjelo se da smo dosta bolji i tako je.
Uz to imaš raspoloženog Štilu koji je pokazao kakav je majstor ove lige.
Svaka čast. Rijetko je ko mogao očekivati ovako visoku pobjedu, ali ruku na srce zaslužena je.
Sloboda nije ništa napravila osim onih par minuta u prvom poslije naše prečke i onog Krpinog zicera.
Štila doktore!!!
Tebi svaka čast pa si u ovim rijetkimblueboy je napisao/la: ↑sub nov 09, 2019 6:43 pmBaš smo ih prosuli. Ja sam imao osjećaj da će biti ovakva utakmica i to sam pisao jučer. Ključ je u Tuzli uvijek rano povesti, a pogotovo danas, jer je poslije našeg prvog gola počela kiša i onda teren postaje još teži.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub nov 09, 2019 6:25 pmE šta ti znaći plata![]()
Bravo za sve sudionike. Vidjelo se da smo dosta bolji i tako je.
Uz to imaš raspoloženog Štilu koji je pokazao kakav je majstor ove lige.
Svaka čast. Rijetko je ko mogao očekivati ovako visoku pobjedu, ali ruku na srce zaslužena je.
Sloboda nije ništa napravila osim onih par minuta u prvom poslije naše prečke i onog Krpinog zicera.
Štila doktore!!!
Štila...nemam riječi. Eto primjera kako se čovjek može spremiti za dva mjeseca ako nije brutalno zapušten.