Brkoo je napisao/la: ↑sub nov 02, 2019 7:44 pm
@Avlami, nemoj meni poturati te tvoje insinuacije da ih kao ne kritikujem jer ih je Amar doveo ili vratio.
Svakog igraca sam kritikovao kad je zaaluzio kritiku i pohvalio kad sam smatrao da trebam pohvaliti. Za sve igrace koje si nabrojao mislim da nemaju kvalitet za Zelju kakvog svi mi zelimo(jedina je sreca u nesreci da je liga ocajna pa se i sa takvim igracima mozemo kao boriti za nesto). Od svih tih igraca koje si nabrojao, jedino Ermin Zec ima onaj suhi kvalitet ali njegovo ponasanje mi ide na qrac, ne mogu da vjerujem da se neko skoro godinu dana ne moze dovesti u optimalno stanje..
Zapelo mi je za oko da konstantno upućuješ negativne kritike Siniši i Paviću, a po mom mišljenju su jedan od boljih bekovskih parova u našoj ligi. Ti misliš da ja ne bih volio da imamo kvalitetnije i bolje igrače, ali moraš znati da je ovo jedna od nalošijih liga u Evropi i u tom kontekstu moraš posmatrati stvari. Da nije tako igrali bi negdje gdje mogu više zaraditi, npr 3.-4. Njemačka liga, druga Danska, Norveška...
Kada čitam tvoje opservacije o igračima i željama o profilu onih koje bi doveo kod nas, pomislim da čitam želje navijača Bazela, Serveta, Aika, Ferenca, Ostrave, Sanderlenda...
Moraš shvatiti da je ovo kaljuža od lige i prihvatiti da u njoj igraju loši ili oni koji su pali qurcu za uši. Misliš li da bi jedan Benko, Jajalo, E.Zec, Štilić, Ibanez...ikada zaigrali ovdje da im se sa karijerom, u datom momentu, nije desilo to što jeste.
Malo realnije gledaj na sve, sa svim nedostacima i vrlinama društva u kojem bitišemo.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.