Jeste.
Jeste.
Hvala ti. Imam neki note book star 16 godina. Sporo, tromo i baš tada mi šaštopa, a naredna scena mi u kontri i neko ruši našeg igrača.
Nije vise ovdje stvar ni u Dzuburu ni Amaru ni Misimovicu ni Siljku ni Zuji... Mi se vrtimo u krug a niko od njih nije dovoljno jak da nas vrati na vrh.
Post napisan 20. Februara ove godine. Moram ga citirati, jer nažalost, teška srca, moram priznati da sam izgubio povjerenje u Amara da nam može donijeti ono zbog čega je došao. Uvijek sam kritikovao način na koji je došao u klub u ovom mandatu, ali sam uvijek maksimalno poštovao ono što je napravio sa Željom ranije. Gore u postu sam napisao kojih stvari se bojim sad kad se vratio i čini mi se da sam, nažalost, bio u pravu. O igračima neću ovaj put, drugom prilikom, a i već je sve rečeno o njima.blueboy je napisao/la: ↑sri feb 20, 2019 11:49 amZa par dana konačno završava najduža zimska pauza u svijetu fudbala, zeželili smo se svi Želje, da vidimo kako će to izgledati ponovo sa Amarom. I meni ulijeva optimizam sama činjenica da je on opet tu, ali moramo biti umjereni sa prognozama kako će to opet biti kao prije, kako ćemo prekucavati ligu itd. Komšije i Zrinjski su puno bolji i organizovaniji nego što su bili prije 7-8 godina, a ni sam Amarov fakinluk ne mora biti garancija uspjeha. Svaki put je novo dokazivanje, fudbal konstantno napreduje i ko nije spreman to pratiti neće dobro proći, najbolji primjer je Mourinho koji je mislio da će čitav život uzimati trofeje na isti fol. Treba spustiti loptu, dati ljudima vrijeme i vidjeti šta će se desiti.
Puno bi bilo da nas dva put pogura
Ma ko bojkotuje, sta pricas? Krpic svaku utakmicu pogine, Veseli uvijek uradi par dobrih stvari, Stila sve bolji i bolji, Bojo jos samo golmana i špica nije igrao...kakva je danas postavka bila bez krila i sa starohanima poput Ermina i Mese...ne bojkotuje niko nego ne znaju, levati su, nemaju kvalitet..cuj stanic ti prva postava, cuj dado sadikovic drzi vezu i slicno..
Uzivas li u sportskom segmentu?Plava Porodica je napisao/la: ↑sub okt 26, 2019 6:05 pmMa ima felpsova što plivaju malo više od guve.
Nije strašno ništa osim činjenice da Amarova matematika malo šteka na gostovanjima.
Gdje smo mogli uzet mi smo stali na loptu čuvajući bod, a sad gdje nam treba bod dobijemo krompir.