Da igra Željo tako bi bilo siguran sam i to na svim portalima.
Ljudi drže sve medija, na platnom spisku im.
Samo mislio sam da će se to promjeniti kada Amar dođe

Ne znam drug,nit me interesuje. Nego smješna mi bilo, čuj hoćel objavit crveni karton pitara.kvalitet je napisao/la: ↑sub okt 19, 2019 11:04 amMisli se na ozbiljniju analizu dužu od nekoliko kartica teksta. Neki kritički osvrt, što da ne i prozvati i uperiti prstom. Ne kao navijač Željezničara, već kao objektivni sportski novinar. Ja znam da u Oslobođenju, generalno, nema puno novinara koji su sposobni to uraditi (konkretno na sport1.ba još manje), ali treba pisati, pokušavati, vježbati, a sve vrijeme čitati te malo duže, ozbiljnije članke s npr. britanskih portala.AsharaK je napisao/la: ↑sub okt 19, 2019 10:27 amNe kontam, pa sinoc je objavljen crveni odma cim je i bio. Treba pogledat malo prije pisanja, bolje nego lupetat.
https://sport1.oslobodjenje.ba/premijer ... ton/170011
Evo jedan primjer: https://www.bbc.com/sport/football/50085160
Nije ista tematika, ali jasno ti je na šta mislim. Treba malo više vremena, a za jučerašnju utakmicu ste mogli toliko toga uraditi - analiza sudije (koliko inače daje kartona, kako je ocijenjen, otkad sudi, je li ranije bilo žalbi), izjave iz Čelika tražiti, iz Sarajeva, iz Saveza (oni vjerovatno ne bi ni dali izjavu, ali i kad šutiš šalješ poruku), uporediti s nekim evropskim ligama... sad baš samo bacam ideje kako bi bilo jasnije o čemu govorim.
To što su se objavile sve prilike, to je klasično ganjanje klikova. Ok, poštujem, treba zaraditi, ali nema pravih, ozbiljnih analiza, komentara, kolumni. Nemojte da vam ss bude uzor.
Ja prvi ne volim onaj tamo portal ali ako niste upratili sta se desilo(izvrsen hakerski napad,) onda ne trebate iznositi lazi. Bilo ko, ko je usao na taj portal juce u tom periodu, mogao je pisati, sta je htio po tom portalu. Znaci, bilo koji citalac je mogao stavljati vijesti, ispravljati naslove itd.
Gdje se desilo to?Brkoo je napisao/la: ↑sub okt 19, 2019 12:26 pm
Ja prvi ne volim onaj tamo portal ali ako niste upratili sta se desilo(izvrsen hakerski napad,) onda ne trebate iznositi lazi. Bilo ko, ko je usao na taj portal juce u tom periodu, mogao je pisati, sta je htio po tom portalu. Znaci, bilo koji citalac je mogao stavljati vijesti, ispravljati naslove itd.
storm_raider je napisao/la: ↑sub okt 19, 2019 12:32 pmGdje se desilo to?Brkoo je napisao/la: ↑sub okt 19, 2019 12:26 pm
Na gg.bastorm_raider je napisao/la: ↑sub okt 19, 2019 12:32 pmGdje se desilo to?Brkoo je napisao/la: ↑sub okt 19, 2019 12:26 pm
Je li moguće, kakvi bolesnici majko mila.AsharaK je napisao/la: ↑sub okt 19, 2019 12:24 pmI da, ostali smo vam duzni dati obrazlozenje oko CURVE koji je ocito izmisljeni lik. Javio se momak mejlom koji je napisao da mu neko koristi mejl, a on ne pise na forumu i da stalno dolaze obavjesti sa foruma. Registrovo se opet sa drugim mejlom, tad je koristio mejl poznanika jednog clana moderacije. Kada ga je pitao jel to on, dobili smo odgovor da se nikad nije registrovo na forum. Zato mu je obrisan i taj account. Cisto da znate. Obojica su trazila da se obrisu accounti jer to nisu oni.
Ko je znao sta se krije iz profila. Jos mu pticurina obecala clanskuLeon_Professional je napisao/la: ↑sub okt 19, 2019 2:16 pmJe li moguće, kakvi bolesnici majko mila.AsharaK je napisao/la: ↑sub okt 19, 2019 12:24 pmI da, ostali smo vam duzni dati obrazlozenje oko CURVE koji je ocito izmisljeni lik. Javio se momak mejlom koji je napisao da mu neko koristi mejl, a on ne pise na forumu i da stalno dolaze obavjesti sa foruma. Registrovo se opet sa drugim mejlom, tad je koristio mejl poznanika jednog clana moderacije. Kada ga je pitao jel to on, dobili smo odgovor da se nikad nije registrovo na forum. Zato mu je obrisan i taj account. Cisto da znate. Obojica su trazila da se obrisu accounti jer to nisu oni.
I kad se sjetim neki ga branili, neki ga pošteđivali za psovke.
Znaći sve što je pisao je laž, dijete, članska, ovo ono. Ja i dalje ne mogu da vjerujem. Kakva kidara.
Nikad nije odgovorio na pp, a glumio kako zna neke forumaše, kako bi se uklopio.
A vidi sad ovo i za ss.ba. Ahahhahajajahaha
Kakav kompleksaš. **** vam je Željo mater svima.