vecerasnju igru nema smisla komentarisati. ispod svakog nivoa, taktickog, voljnog, trkackog, kreativnog.
nemamo kud, moramo dalje...
pobjede sve i poraze mi sa tobom prosli smo
bili smo tu i pjevali samo tebe vjerno bodrili!

Da se razumijemo oko eventualno moguceg bojkota ili bilo cega zbog plata...pa ove neznalice na terenu su bojkotovale klub i kad su imali platu+premiju...o cemu dalje da pricamo.Qooler je napisao/la: ↑ned okt 06, 2019 8:39 pmA čuj... Zar trebaju plate u klubu?
Ja mislio dovoljno je imat samo vjeru u Božanstvo...
Da se razumjemo protiv sam bilo kakvog kulta ličnosti, već sam zagovornik sistema. Medjutim, i u tim kultovima ličnosti, postoji toliki spektar razlika da je smješno uporedjivati ih.
U tim kultovima ličnosti u bližoj prošlosti, neki su imali za duplo veće plate i gradili, a neki nemaju ni za duplo manje plate, a zadužuju izgrađeno.
Ponavljam, protiv sam bilo kakvog kulta ličnosti, al igra "pronadji razliku" u ovom slučaju nije ni za uzrast u vrtiću.
Ocito niamo gledali istu tekmu... ja vidio sjeckanje igre, glupe faulove i cist penal za nas..svaka tebi i amaru cast kad mislite isto
Kajkut bi da je kod nas kod prvog gola zapeo za busen i pao na nos direkt...
U sridu! I danas je dao sve od sebe i svaka mu čast za sve u dosadašnjem dijelu. Danas je pogriješio, u Tuzli je pogriješio, ali je najsvjetlija tačka u našoj odbrani do sada.
Ma nisam moralista, niti nesto pozitivan, ovo je lose bilo, ali poraz kao poraz, morao je doci. Amar je izgubio utakmicu, mi da smo 10 utakmica ovako odigrali sa istim protivnikom zaredom u 2 bismo mozda osvojili bod... i to veliko "mozda". Desavace se, ne vidim mjesta sada padanju u ocaj, tako nam je kako je. Pisao sam kada je trebalo sto je trebalo, a sada ce nam svaki bivsi igrac ovako odigrati kao Vranjes. Idemo dalje, poraz je dosao na vrijeme, pred pauzu, a mi nismo tolilo ocigledno kvalitetni da pravimo veci niz. Ok, sta je tu je, idemo dalje. Samo polako...Bosanac1993 je napisao/la: ↑ned okt 06, 2019 7:45 pmSvaka tebi cast na pozitivi Storme. Ti si jedan nevjerovatni moralista, ali nema titule od ove skupine neznalaca!storm_raider je napisao/la: ↑ned okt 06, 2019 7:42 pmE Zec bio najgori, pa onda svi. Desavace se...idemo dalje. Titula je cilj.
Kratko jasno, jbgPratimsamoPlave je napisao/la: ↑ned okt 06, 2019 7:52 pmAli opet bi nas Borac razvalio, jer njegovi igraci zive sedam dana za ovu utakmicu, nasima je to putovanje u BL.
Mogao je ono sigurno svirati, a bio je preblizu.storm_raider je napisao/la: ↑ned okt 06, 2019 9:53 pmJe li ima neko snimak? Jesmo li osteceni za penal???
Bravo Manijaci!!!
Nisam vidio...van drzave sam, slomio me je internet... ne znam kako sam pogledao utakmicu. Ima li snimak? Ako ima stavite u temu Sudijske Greske...mamba21 je napisao/la: ↑ned okt 06, 2019 9:55 pmMogao je ono sigurno svirati, a bio je preblizu.storm_raider je napisao/la: ↑ned okt 06, 2019 9:53 pmJe li ima neko snimak? Jesmo li osteceni za penal???
Bravo Manijaci!!!