Ma pitari su bezveze, to vise i ptice (gavrani) na grani znaju. Gledam sad i Husrefa tjeraju, Nam im je vec dosadio, bas su u govnima i finansijski i na terenu, ne moze ni njih vjecno sreca maziti. Zrinja ce nam opet biti jedini konkurent.exbabilon je napisao/la: ↑čet okt 03, 2019 12:01 amJel moguce, dvije opustene tekme na Grbavici u samo 7 dana? Ne budite me ako sanjam.
Salu na stranu, lijepa noc opet u dolini, 2700+ bolesnika, bruka golova, sansi, glavni igraci postedjeni, odlicno!
Lijepo sto je Sarajevo ispalo, nista od odbrane duple krune. jos kad bi ih Zrinjski mlatnuo za vikend pa da se malo i na tabeli odlijepimo, super bi bilo.
Ma daleko od tog da ga treba nabiti nogom sada u ovim okolnostima, samo radi tog jer igra dosta pozicija i može poslužiti, ali realno nije on đaba igrao toliko u drugoj ligi. Ima bruku nedostataka.mamba21 je napisao/la: ↑sri okt 02, 2019 11:50 pmAli opet mislim da je korisniji i konkretniji na krilu od Zaima i Asima.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri okt 02, 2019 11:43 pmDa igramo protiv drugog sastava ekipe koja je kandidat za ispasti, igrao bi sigurno češće, ali ne igramo pa jbg.
Koliko je Stila bio ljut na Asima sto mu ne odigra povratnu.
Amar bi sve dao za ekipu i navijace, vazda mi kad se o ovome prica prodje scena kad nije dao da pocne finale kupa u zenici dok svi ne udjemoAnalitičar1921 je napisao/la: ↑čet okt 03, 2019 8:24 amMoram nešto naglasiti, Amar Osim je naše najveće pojačanje i njemu ne bih dao platu od 8.000 KM nego 88.000 KM i to bi bilo malo. On da je juče bio u Širokom mi bi kod onog preikda završili sa 0:3 tj on ne bi vratio ekipu na teren. To je razlika između Amara i ostalih... Nema veze sa temom, ali sam morao naglasiti šta imamo.
Nego braco zaboravio sam sifru , ali eto neka bude da sam novi clan foruma.
I Bogi se oprasta od fudbala