mamba21 je napisao/la: ↑pon sep 23, 2019 11:33 am
DANAN je napisao/la: ↑pon sep 23, 2019 11:22 am
mamba21 je napisao/la: ↑pon sep 23, 2019 10:56 am
Pa nisam se ni ja htio ukljucivat u te price. Ali ocigledno da im je zadatak da unesu negativu. Ne naprave ti ljudi sansu on govori da smo prelosi i neke nebuloze pise. Moras odgovoriti na to fudbalsko neznanje koje prica. I onda sljedeci govori da je razlog lose posjete situacija zadnjih devet mjeseci i naravno kad mu repliciras na to, pocne tema stare uprave. Namazano to rade. Oni su navijaci pojedinca, najmanje Želje.
Zadatak.
Po cijoj direktivi?
Ne znam nit me zanima. Ocigledno njih par uziva u ovome. Al kada im se dopusta, neka ih.
Nema ba vjeruj mi.Istina tako izgleda.Morate shvatiti da niko od ljudi negledaju na klub kao klub na isti nacin.Nekome su bitni rezultati,nekome igraci,nekome trener a nekome je bitno da budemo zdrav i stabilan klub....
Ja sam jedan od ovih zadnjih,jbg probali smo da se sa rezultatima(titulama) izdignemo iz ovog sivila,ali mi makli nismo cak smo i nazadovali pa i dan danas osjecamo posljedice toga(htjeli priznati ili ne ali je tako).
Imali smo i drugu priliku da se opet izdignemo od ostalih,nismo je iskoristili a bili smo zaista da dobrom putu da budemo zdrav i stabilan klub.
Shvatite da smo dosli do krajnje granice,da smo istrosili sve moguce ljude koji su bili spremni pomoci.Nema vise nikoga ko bi se poslije ovih htio prihvatiti posla sa Zeljom.Spali smo na jednog kokosara Nihada kao glavnu vedetu.
To je ogroman problem koji ocigledno samo nas nekoliko prepoznaje i stoga (barem sto se mene tice) su ova o ovakva pisanja.Bit ce titula,bit ce nizovi ali mene sto se tice strah me je sta ce posluje toga da bude i ostane.
Nema direktiva..vjeruj mi.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....