mamba21 je napisao/la: ↑ned sep 22, 2019 5:55 pm
Qooler je napisao/la: ↑ned sep 22, 2019 5:52 pm
mamba21 je napisao/la: ↑ned sep 22, 2019 5:33 pm
Neka skupstinari rjesavaju izmedju sebe to. Popusti tu pricu na forumu. 99% ljudi na stadionu nije znalo tu informaciju, jer dolazimo zbog Želje, a ne uprava. Prica koja se vodi ponovo ovdje postaje iritantna.
Raduj se u pobjedi. Idemo dobiti Zvjezdu, pa da napravimo invaziju u Tuzlu!!
E vala ne može tako

. Ako se djelimo u skupštini, onda se djelimo na svim osnovama. Šta je neko mislio da to neće otići izvan skupštine?
Ne zanima me to. Kazem ti neka to rjesavaju izmedju sebe. I kazes to uticalo na posjetu

drugi govori da je slaba atmosfera bila zbog situacije zadnjih 9mjeseci
Skupstina i svi skupstinari su ostavljeni sami bez pomoci administracije i navijaca. Sem onih 200 sto su dosli pred zadnju skupstinu. Dugo vec skupstina nema lojalnos i podreďenost UO i NO. Pored toga je izbor clanova skupstine vec dugo upitan iz puno razloga. Komisija bira, to ni u S.Koreji nije slucaj.
Postavljati problem da je to pitanje samo skupstine i njen unutrasnji problem je opasno i stetno. Hajmo se baviti lijepim stvarima, posljedice, koliko to kosta, sta vrijeme nosi... koga briga. Imali smo istu situaciju prije nekoliko godina i jedva smo izvukli zivu glavu.
Skupstina je najvisi organ kluba. Skupstina je ogledalo kluba. Ako nisu stvari u skupstini kako treba, prije ili kasnije trpi cijeli klub. Skupstina smo svi mi, nas odnos do kluba. Ne smije se nikada dogoditi da neko ufura da je veci od skupstine. Dugo nazad UO i NO misle da nisu duzni polagati racune skupstini.
Dok mi ovdje palamudimo bije se bitka za novu skupstinu. Siljak iz pozadine regrutuje podobne, one koji ce biti poslusni UO.
Navijac nije samo da kupi kartu i navija. Ako pratite ino fudbal kao sto govorite, onda znate da su navijaci puno vise ukljuceni u rad kluba od kupovine karte i navijanja. Cak i u vlasnickim klubovima su intezivno ukljuceni.
Ustamujiceva suplja prica, tvoje je da kupis kartu i da navijas, je najveci bezobrazluk modernog fudbala.