Ma kakvi pa svako povlacenje za dres koje pocne van sesnaest se zavrsi vecinom umutra jer igrac ide na to da udje u 16 i padne al nikad se to ne svira nago ga vratistorm_raider je napisao/la: ↑ned avg 25, 2019 11:20 amIma li to neko pravilo da se kao gleda gdje prekrsaj zavrsava, sta god mu to znacilo? Meni nema smisla, ali znam da je Spaho jednom nesto slicno izvalio.
Ma znam. Gledaj slike iznad, prekrsaj bio na 18 metara.nookey je napisao/la: ↑ned avg 25, 2019 11:22 amMa kakvi pa svako povlacenje za dres koje pocne van sesnaest se zavrsi vecinom umutra jer igrac ide na to da udje u 16 i padne al nikad se to ne svira nago ga vratistorm_raider je napisao/la: ↑ned avg 25, 2019 11:20 amIma li to neko pravilo da se kao gleda gdje prekrsaj zavrsava, sta god mu to znacilo? Meni nema smisla, ali znam da je Spaho jednom nesto slicno izvalio.
Ovo je kradja nevidjena odavno u nasim tekmamastorm_raider je napisao/la: ↑ned avg 25, 2019 11:23 amMa znam. Gledaj slike iznad, prekrsaj bio na 18 metara.nookey je napisao/la: ↑ned avg 25, 2019 11:22 amMa kakvi pa svako povlacenje za dres koje pocne van sesnaest se zavrsi vecinom umutra jer igrac ide na to da udje u 16 i padne al nikad se to ne svira nago ga vratistorm_raider je napisao/la: ↑ned avg 25, 2019 11:20 amIma li to neko pravilo da se kao gleda gdje prekrsaj zavrsava, sta god mu to znacilo? Meni nema smisla, ali znam da je Spaho jednom nesto slicno izvalio.
Husref ima 2 zuta (ako dobije u Sirokom treci pauzira)
Ima nešto mislim od ove sezone i na tom tragu je sviran penal za Bate protiv Sarajeva, ali ovo je drukčija situacija, jedini kontakt Stevanovića i Bagarića je bio van 16m, samo se ovaj bacio u 16m i ovdje penal ne može biti nikad.storm_raider je napisao/la: ↑ned avg 25, 2019 11:20 amIma li to neko pravilo da se kao gleda gdje prekrsaj zavrsava, sta god mu to znacilo? Meni nema smisla, ali znam da je Spaho jednom nesto slicno izvalio.
![]()
Kontakt koji pocne van sesnaesterca i zavrsi u sesnaestercu je penal. Odluka je bila od strane Uefe za sva njezina takmicenja. Po meni kontakta u sesnaestercu nije bilo a vani jeste pa je trebao vratiti, ali opet se sjetim da je Bogi igrao rukomet protiv Slobode i nisu svirali ovako je to 1:1. I idemo dalje.storm_raider je napisao/la: ↑ned avg 25, 2019 11:20 amIma li to neko pravilo da se kao gleda gdje prekrsaj zavrsava, sta god mu to znacilo? Meni nema smisla, ali znam da je Spaho jednom nesto slicno izvalio.
![]()
Ovo nije bio penal jer je Siniša udario čovjeka van 16 i nije bilo naknadnog kontakta unutra.nookey je napisao/la: ↑ned avg 25, 2019 11:22 amMa kakvi pa svako povlacenje za dres koje pocne van sesnaest se zavrsi vecinom umutra jer igrac ide na to da udje u 16 i padne al nikad se to ne svira nago ga vratistorm_raider je napisao/la: ↑ned avg 25, 2019 11:20 amIma li to neko pravilo da se kao gleda gdje prekrsaj zavrsava, sta god mu to znacilo? Meni nema smisla, ali znam da je Spaho jednom nesto slicno izvalio.
Ja citao na poluvremenu i nisam nista pisao. Kontao sam u glavi kako ce tek biti poslije tekme. Sreca uzeli smo bod, pa ti ljudi nemaju sta reci na to. Cekat ce opet priliku.