Ama onaj Mario s Pala sto ga je i doveo u Zelju mu je zet pa garant covjek dosao da obidje sestru.
Ama onaj Mario s Pala sto ga je i doveo u Zelju mu je zet pa garant covjek dosao da obidje sestru.
Gdje li će završiti luđak? Ok.storm_raider je napisao/la: ↑uto avg 20, 2019 11:18 pmFakat na Palama... ludilo...
Vec se skidaju stolice za derbi gdje ce oni biti. Pozdravljam potez.
Kad neki nepoznat glas kaze
Nakon francuza, ni gavran ti ne vjerujeCURVA je napisao/la: ↑sri avg 21, 2019 12:00 amZar sam toliki slager da mi niko ne vjerujekvalitet je napisao/la: ↑uto avg 20, 2019 11:54 pmGdje li će završiti luđak? Ok.storm_raider je napisao/la: ↑uto avg 20, 2019 11:18 pmFakat na Palama... ludilo...
Vec se skidaju stolice za derbi gdje ce oni biti. Pozdravljam potez.u pp dobijam poruke jel fakat?
ovaj kvalitet je nekad samnom zajedno bitke bio ,ni on mi vise ne vjeruje.
Ti si moj saborac, ok?CURVA je napisao/la: ↑sri avg 21, 2019 12:00 amZar sam toliki slager da mi niko ne vjerujekvalitet je napisao/la: ↑uto avg 20, 2019 11:54 pmGdje li će završiti luđak? Ok.storm_raider je napisao/la: ↑uto avg 20, 2019 11:18 pmFakat na Palama... ludilo...
Vec se skidaju stolice za derbi gdje ce oni biti. Pozdravljam potez.u pp dobijam poruke jel fakat?
ovaj kvalitet je nekad sa mnom zajedno bitke bio ,ni on mi vise ne vjeruje.
Nadam se da ce i od nas biti 3-4 hiljade prihoda.Svi u Siroki !!Bosanac1993 je napisao/la: ↑sri avg 21, 2019 10:33 amU Širokom ce bit krcat stadion,sav prihod od ulaznica im ide u humanitarne svrhe za lijecenje djevojcice..tako da uspjet ce i lističani napunit stadion jer im bodovi protiv nas trebaju,losi su ove sezone.