Joj kako bi bilo šega da je ikako moguće

Ja mislim da ce visak para se vrnut njima... ne znamti.ZE1921 je napisao/la: ↑čet avg 08, 2019 11:42 pmLjudi kako mozete spominjati opciju da krov nema stubove na tribini, to kosta puno vise, a druga stvar zamisli sjever onakav kakav jeste uz krov istoka sa vanjskom konstrukcijom ne bi bio u liniji, razlikovalo bi se i opet bi bilo hakaret. Neka se to spoji i bude u liniji, usvakom slucaju ovo je ok opcija... ugovor je potpisan na 816hiljada km sa pdvom. Uefa poslala 750.000€, tako da ce se sigurno naci nacin da dobar dio viska pokupimo od saveza... bilo je dosta skupljih ponuda od izabrane, ali vele da nije na ustrb kvalitete definitivino.
Zar mislis da u UEFI sjede debili koji ce ti poslati skoro 1,5 miliona KM, novac namjenjen iskljucivo za krov i onda nas pustilti da mi uzimamo koliko zelimo, da napravimo krov za 816 hiljada KM i da pokupimo ostatak?ti.ZE1921 je napisao/la: ↑čet avg 08, 2019 11:42 pmLjudi kako mozete spominjati opciju da krov nema stubove na tribini, to kosta puno vise, a druga stvar zamisli sjever onakav kakav jeste uz krov istoka sa vanjskom konstrukcijom ne bi bio u liniji, razlikovalo bi se i opet bi bilo hakaret. Neka se to spoji i bude u liniji, usvakom slucaju ovo je ok opcija... ugovor je potpisan na 816hiljada km sa pdvom. Uefa poslala 750.000€, tako da ce se sigurno naci nacin da dobar dio viska pokupimo od saveza... bilo je dosta skupljih ponuda od izabrane, ali vele da nije na ustrb kvalitete definitivino.
Ima nacina, bice dosta troskova dodatnih..Brkoo je napisao/la: ↑čet avg 08, 2019 11:56 pmZar mislis da u UEFI sjede debili koji ce ti poslati skoro 1,5 miliona KM, novac namjenjen iskljucivo za krov i onda nas pustilti da mi uzimamo koliko zelimo, da napravimo krov za 816 hiljada KM i da pokupimo ostatak?ti.ZE1921 je napisao/la: ↑čet avg 08, 2019 11:42 pmLjudi kako mozete spominjati opciju da krov nema stubove na tribini, to kosta puno vise, a druga stvar zamisli sjever onakav kakav jeste uz krov istoka sa vanjskom konstrukcijom ne bi bio u liniji, razlikovalo bi se i opet bi bilo hakaret. Neka se to spoji i bude u liniji, usvakom slucaju ovo je ok opcija... ugovor je potpisan na 816hiljada km sa pdvom. Uefa poslala 750.000€, tako da ce se sigurno naci nacin da dobar dio viska pokupimo od saveza... bilo je dosta skupljih ponuda od izabrane, ali vele da nije na ustrb kvalitete definitivino.
Jedino je mozda moguce da moramo poslati upit UEFI sa pitanjem da li mozemo ostatak novca iskoristiti za neke druge radove na stadionu i onda im predstaviti te projekte. Sve ostalo sto ukljucuje tek tako uzimanje viska novca od krova su price za malu djecu, a ako mozemo zajebati UEFU onda smo fakat maheri..
Jesil to cuo na rodjendanu u buca potokufanaticZeljin je napisao/la: ↑čet avg 08, 2019 9:55 pmToooooo.
Nacuo sam nesto i za stopera nigera, zna li neko nesto više? Mozda bas onaj iz Gorice?
I dalje citaju, promjenili su u januar. Evo nek i ovo procitaju od sad sve na pp saljem koga interesuje, da vi ne biste papci uzimali odavde info i glumili novinare koji rade svoj posao
Ma brate sta god samo da popune onu rupu na prsima, neka stave fanshop, ili navijaci ma bilo sta.
Nema nacina i nema nikakvog trosenja tih para mimo odobrenja uefe.ti.ZE1921 je napisao/la: ↑čet avg 08, 2019 11:59 pmIma nacina, bice dosta troskova dodatnih..Brkoo je napisao/la: ↑čet avg 08, 2019 11:56 pmZar mislis da u UEFI sjede debili koji ce ti poslati skoro 1,5 miliona KM, novac namjenjen iskljucivo za krov i onda nas pustilti da mi uzimamo koliko zelimo, da napravimo krov za 816 hiljada KM i da pokupimo ostatak?ti.ZE1921 je napisao/la: ↑čet avg 08, 2019 11:42 pmLjudi kako mozete spominjati opciju da krov nema stubove na tribini, to kosta puno vise, a druga stvar zamisli sjever onakav kakav jeste uz krov istoka sa vanjskom konstrukcijom ne bi bio u liniji, razlikovalo bi se i opet bi bilo hakaret. Neka se to spoji i bude u liniji, usvakom slucaju ovo je ok opcija... ugovor je potpisan na 816hiljada km sa pdvom. Uefa poslala 750.000€, tako da ce se sigurno naci nacin da dobar dio viska pokupimo od saveza... bilo je dosta skupljih ponuda od izabrane, ali vele da nije na ustrb kvalitete definitivino.
Jedino je mozda moguce da moramo poslati upit UEFI sa pitanjem da li mozemo ostatak novca iskoristiti za neke druge radove na stadionu i onda im predstaviti te projekte. Sve ostalo sto ukljucuje tek tako uzimanje viska novca od krova su price za malu djecu, a ako mozemo zajebati UEFU onda smo fakat maheri..