Moderator/ica: storm_raider

 
Avatar
avlami97
Postovi: 5234
Pridružen/a: pet feb 12, 2016 9:33 am
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 05, 2019 4:34 pm

El_Nino je napisao/la:
pon avg 05, 2019 12:42 pm
Stupčanica uzvraća Osimu

BEZ AMARA OSIMA ŽELJEZNIČAR I DALJE DOBRODOŠAO U OLOVO

Igrači, uprava NK Stupčanica, ali i svi građani Olova uvrijeđeni su novom ne primjerenom izjavom trenera Željezničara Amara Osima u kojoj je, govoreći o minimalnoj pobjedi protiv Zrinjskog, olovsku Stupčanicu pomenuo u ponižavajućem kontekstu kazavši: - „Nismo igrali protiv Stupčanice iz Olova, već protiv Zrinjskog koji ima 25 dobrih igrača“!
Da olovsko ogorčenje bude veće ovo nije prvi put da Osim junior Stupčanicu spominje u negativnom kontekstu. Uradio je to još jedanput kao televizijski gost u jednoj sportskoj emisiji podsjećaju iz uprave Olovskog kluba. U otvorenom pismu koje je ustupljeno redakciji Radio Olova iz NK Stupčanica podsjećaju Amara Osima da je u nekoliko navrata NK Željezničar „igrao protiv Stupčanice“ . - U Olovu je šampionska generacija Željezničara, deset puta vrednija i bolja od današnje, predvođena legendarnim Ribarom u prijateljskom meću sa nama igrala 2:2 – prisjetio se za program Radio Olova i ondašnji i današnji trener i legenda Stupčanice Ahmet Degirmendžić, kazavši kako je izjednačujući pogodak, glavom iz kornera, tada postigao, u samom finišu utakmice, veliki Katalinski, a da su u toj postavi bili i Jelušić, Kojović, Sprečo, Hadziabdić, ....
I u drugoj prijeratnoj utakmici Željezničar je predvođen Bračuljom, remizirao sa Stupčanicom – bilo je 1:1. U prvoj i jedinoj poslijeratnoj utakmici, upravo pod trenerskom palicom Amara Osima, Željo je, prije nekoliko godina, slavio 3:1. - U redovima Željezničara tada je igrao i Olovljanin Edin Višća i kada bi se htjeli spustiti na Amarov nivo komunikacije, mi bi sada mogli kazati da taj Olovljanin danas vrijedi kao cijela Željina postava – kazao je za Radio Olovo, vidno uvrijeđen Sadija Omerović čovjek sa 40 godina sportskog staža u ovom Olovskom klubu.
- Stupčanica je organizovan i klub sa tradicijom. Postoji od 1922 godine pod imenima „Bor“, „Radnik“,„Partizan“ i „Stupčanica“. Kada smo Željezničaru svojevremeno ustupili svoj stadion za meč sa banjalučkim Borcem, tadašnji Željin generalni sekretar Zdenko Jelić želio je pokloniti Stupčanici set starih dresova. Kada je ušao u klubske prostorije i vidio 12 novih kompleta Stupčanicinih dresova odustao je. Neka o tome i o Stupčanici Amar upita g-dina Jelića, još je živ – istakao je Omerović.
- - Stupčanica se vraća na staze stare slave! U prošloj sezoni dominirali su kantonalnom ligom ZDK, upisavši u 26 utakmica 26 pobjeda. Osvoji su uz to i KUP ZDK.
- - To Željo u svom rangu niti je, niti će uspjeti.Sa duplom krunom i ovakvom statistikom ulazimo u drugu Federalnu ligu. Željezničar je uvijek dobro došao u Olovo. Pozivamo ih na novi susret, ali ovaj put bez Amara Osima kao trenera. Sa njim, zbog ovakvih izjava, ne želimo sarađivati. Fudbal se igra na zemlji, a ne u oblacima odakle nas Osim junior posmatra – kazao je na kraju za naš Radio Ahmet Degirmendžić 83 trener Stupčanice i legenda ovog kluba.



AHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHAHHAH
:placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :rofl: :rofl: :rofl:
Nije ovdje ništa smiješno. Amarova izjava je, blago rečeno, krajnje nepromišljena, pa ako hoćete i glupa.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.
 
Kospa
Postovi: 1947
Pridružen/a: sri dec 20, 2017 12:47 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 05, 2019 4:37 pm

Southboy je napisao/la:
pon avg 05, 2019 4:32 pm
shzna je napisao/la:
pon avg 05, 2019 4:26 pm
Boze Dragi ko sve sudi u ovoj ligi, sinoc u igri vracaju loptu golmanu, Krpic mu blokira ispucavanje a onaj levat nesto svira. :lol:
Svirao mu indirekt (da ga je lopta u ruku pogodila) a sa sjevera se fino vidjelo da je Krpica u ledja lopta pogodila..
Majke mi ja kontam svirao faul u duelu poslije ... koji debili sviju mi :zid:
Ali kad je raja zagrmila malo su popravili kriterij, tako treba vazda a ne sutiti ko pichke dok nas pljackaju u Dolini
... Godine života svoga tebi dao sam...
 
El_Nino
Postovi: 794
Pridružen/a: sub jun 15, 2019 10:44 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 05, 2019 4:44 pm

barbarez je napisao/la:
pon avg 05, 2019 3:49 pm
El_Nino je napisao/la:
pon avg 05, 2019 11:33 am
barbarez je napisao/la:
ned avg 04, 2019 11:02 pm

Na stranu sto cesto imamo razlicita vidjenja,i tvoju kuknjavu za moj zasluzen ban. Bez obzira sto smatram da si ga i sam zasluzio mnogo puta,ne sto meni nesto kazes,nego sto pojedine igrace nazivas seljacicima i slicno.
Upustam se sa tobom u rasprave prije svega jer bez obzira na razlike u misljenju,vjerujem da si pravi Zeljovac.
Sto se tice tvog posta,samo 2 stvari bi komentarisao. Slazem se da je Asim tanak i cudan igrac. I ja bi ga volio vidjeti sto dalje od prvih 11.Ali ne moze brate Sinan na krilo nikako. To isto kad bi ti Krpic bio vezni. Ne ide..
A sto se Alispahica tice. Vjeruj da je toliko puta veceras razvukao i na spavanju uhvatio njihovu odbranu,smirio loptu,pa u krajnjem slucaju 80 posto gola je njegovo. Ne zbog suta,vec sto se snasao u 16 m,tri puta bolje od svakog naseg krila i napadaca.
Jebi ga nije brz i ne treci brzo kontru,a vjeruj ni Stila je nece nista puno brze trcati.
Njemu i Stili to nije primarno. Ali zato druge stvari rade odlicno. Nije mu ni odbrana neki prevashodni zadatak,koliko god neko rekao da svih 11 igra odbranu i napad.
Daleko je ovo od savrsenog,ali nije bas da smo za jedan gol bili bolji. Mi da smo imali bolja krila,bili bi mi za vise od jednog gola bolji.
Ako uzmemo u obzir da svi misle da je Zrinjski najkvalitetniji i da ima 25 igraca jednake kvalitete,ako ti nista konkretno ne naprave za 90 minuta,a ti si realno igrao bez 3 igrqca koje mnogi smatraju da su najbolji. Stila,Ermin i Sinan,onda nije bas da taj mrtvac Mehmed ispada tako los,ako takvu ekipu poprilicno izdominira na sredini. Da ne davim puno nemam vremena bas ... pozz
Iako ne želim i ne komuniciram s nekim ko mi kaže da jedem govna, više puta i to zbog treće osobe jer ja nisam uvrijedio tebe, ali odgovorit ću ti. Prije svega da ne bude zabune.

Alispahić je spor, spor je i Zeba, sporiji je Štilić od Sinana. Svakako da jest to tako. Ja inače preferiram brže igrače, to je lična stvar, ali na kraju biram učinak.

Eh sada, meni ne bi bio problem što je Mehmed spor da mi imamo neki učinak od te njegove mirnoće, sigurnosti, iskustva. On igra poziciju 10 i za mene taj igrač treba da je učinkovit, vidljivo učinkovit. A to nije dvije asistencije u sezoni. Sinan je s duplo manje tekmi imao bolji učinak prošle sezone. Evo i ove Mehmedova statistika i učinak Nula.

Siguran pas. Da ako si zadnji vezni, ali kao 10 se mora više rizikovati, više kretati, više sudjelovati i trčati. To nabrojano jesu kvalitete Mehmedove ali ne vidim veliku i krucijalnu korist od toga.

Ivan je isto spor kao Mehmed, ali je imao bolji učinak. Mene zanima to, asistencija, pogodak jer igraš 10.

Kažeš Sinan kad je bunker ne može ništa. Bio je bunker protiv Borca i Mladosti, šta je Mehmed uradio? Je li izbacio nekog u šansu, je li se on našao u njoj. Nije.
Sinan može višak napraviti. Brz je, veći radijus kretanja.

Ne možemo pričati šta bi bilo da je Sinan igrao, da li bi više pokazao od njega. Jedino možemo gledati prošlu sezonu ili sezone u ovoj ligi, mada ni to nije relevantno jer nisu igrali u istoj ekipi.

Da rezimiram. Mene na 10 ne zanima mirnoća i siguran pas, OK to ako je pomješano s rizičnomloptom, pasom u šansu. Kad treba mirno nek bude mirno, ali treba i rizika.

Po meni Mehmed premalo trči, premal mu je radijus kretanja, konkretnost vrlo slaba, učinkovitost također ( sve to govorim uzimajući u obzir ove tri tekme koje je igrao, ono u Slobodi poredeći s Sinanom kod nas do sad, Ivanom kod nas i tako to), iako sam već rekao da je sinoć bio najbolji veznjak, ne zbog njegove spektakularne partije, već zbog podbacivanja ostalih. Imao je dvije dijagonale, onaj šut, ali je imao i grešaka pogotovo kad se umorio.

Mene zanima na toj poziciji učinkovitost i korist za igru. Štila ne mora biti brz mnogo, ali od njeg očekujem podvaljene lopte, golove. Ako ih ne bude neću biti zadovoljan.

Tako da većina stvari stoji, neko preferira ovo, neko ono, mada mislim da svi treba da gledamo korist i učinjeno za igru, rezultat, konkretnost. Zbog tog mi i ne stoji neko poređenje s Zebom, ok jesu po brzini tu negdje, ali Zeba je imao 20 asistencija i to pravi razliku.
Ima Mehmed svojih kvaliteta, nije da nema, ali ima i mana.
Nisam ti ja rekao jedi govna,tebi licno.Nego sam napisao opcenito optrilike da ovi sto puno pricaju jedu govna ,u smislu da seru puno. Kontekst je drugaciji. Napisao si i ti meni jado jadni,i svasta nesta. Kao sto si pisao uvrede igracima,ali vise regovao jer imam dojam da samo pojedinci cekaju kiks da bi mogli orgijati . Nisam tebi licno uputio,nego ti volis da se nadovezes i pronasqo si se tu.
Izvini ako si to tako shvatio. Nije mi to bila namjera zaista.
:palacgore:
Uživaj, nadam se da su dani nervoze i loši dani iza kluba i svih nas.
 
sastrane
Postovi: 824
Pridružen/a: sri jun 28, 2017 7:46 pm
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 05, 2019 4:45 pm

avlami97 je napisao/la:
pon avg 05, 2019 4:34 pm
El_Nino je napisao/la:
pon avg 05, 2019 12:42 pm
Stupčanica uzvraća Osimu

BEZ AMARA OSIMA ŽELJEZNIČAR I DALJE DOBRODOŠAO U OLOVO

Igrači, uprava NK Stupčanica, ali i svi građani Olova uvrijeđeni su novom ne primjerenom izjavom trenera Željezničara Amara Osima u kojoj je,8 govoreći o minimalnoj pobjedi protiv Zrinjskog, olovsku Stupčanicu pomenuo u ponižavajućem kontekstu kazavši: - „Nismo igrali protiv Stupčanice iz Olova, već protiv Zrinjskog koji ima 25 dobrih igrača“!
Da olovsko ogorčenje bude veće ovo nije prvi put da Osim junior Stupčanicu spominje u negativnom kontekstu. Uradio je to još jedanput kao televizijski gost u jednoj sportskoj emisiji podsjećaju iz uprave Olovskog kluba. U otvorenom pismu koje je ustupljeno redakciji Radio Olova iz NK Stupčanica podsjećaju Amara Osima da je u nekoliko navrata NK Željezničar „igrao protiv Stupčanice“ . - U Olovu je šampionska generacija Željezničara, deset puta vrednija i bolja od današnje, predvođena legendarnim Ribarom u prijateljskom meću sa nama igrala 2:2 – prisjetio se za program Radio Olova i ondašnji i današnji trener i legenda Stupčanice Ahmet Degirmendžić, kazavši kako je izjednačujući pogodak, glavom iz kornera, tada postigao, u samom finišu utakmice, veliki Katalinski, a da su u toj postavi bili i Jelušić, Kojović, Sprečo, Hadziabdić, ....
I u drugoj prijeratnoj utakmici Željezničar je predvođen Bračuljom, remizirao sa Stupčanicom – bilo je 1:1. U prvoj i jedinoj poslijeratnoj utakmici, upravo pod trenerskom palicom Amara Osima, Željo je, prije nekoliko godina, slavio 3:1. - U redovima Željezničara tada je igrao i Olovljanin Edin Višća i kada bi se htjeli spustiti na Amarov nivo komunikacije, mi bi sada mogli kazati da taj Olovljanin danas vrijedi kao cijela Željina postava – kazao je za Radio Olovo, vidno uvrijeđen Sadija Omerović čovjek sa 40 godina sportskog staža u ovom Olovskom klubu.
- Stupčanica je organizovan i klub sa tradicijom. Postoji od 1922 godine pod imenima „Bor“, „Radnik“,„Partizan“ i „Stupčanica“. Kada smo Željezničaru svojevremeno ustupili svoj stadion za meč sa banjalučkim Borcem, tadašnji Željin generalni sekretar Zdenko Jelić želio je pokloniti Stupčanici set starih dresova. Kada je ušao u klubske prostorije i vidio 12 novih kompleta Stupčanicinih dresova odustao je. Neka o tome i o Stupčanici Amar upita g-dina Jelića, još je živ – istakao je Omerović.
- - Stupčanica se vraća na staze stare slave! U prošloj sezoni dominirali su kantonalnom ligom ZDK, upisavši u 26 utakmica 26 pobjeda. Osvoji su uz to i KUP ZDK.
- - To Željo u svom rangu niti je, niti će uspjeti.Sa duplom krunom i ovakvom statistikom ulazimo u drugu Federalnu ligu. Željezničar je uvijek dobro došao u Olovo. Pozivamo ih na novi susret, ali ovaj put bez Amara Osima kao trenera. Sa njim, zbog ovakvih izjava, ne želimo sarađivati. Fudbal se igra na zemlji, a ne u oblacima odakle nas Osim junior posmatra – kazao je na kraju za naš Radio Ahmet Degirmendžić 83 trener Stupčanice i legenda ovog kluba.



AHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHAHHAH
:placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :rofl: :rofl: :rofl:
Nije ovdje ništa smiješno. Amarova izjava je, blago rečeno, krajnje nepromišljena, pa ako hoćete i glupa.
Uopste nije nepromisljena niti glupa. Samo je usporedio Stupcanicu i Zrinjski koji su normalno nebi i zemlja. Nigdje nije ponizavao Stupcanicu.
 
Avatar
avlami97
Postovi: 5234
Pridružen/a: pet feb 12, 2016 9:33 am
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 05, 2019 4:47 pm

Ukupan broj gledalaca protiv Zrinjskog: 7.700
https://fkzeljeznicar.ba/ukupan-broj-gl ... 700/38141/

Klasična manipulacija navijača, simpatizera i članova Kluba. Baš okrugla cifra :D Hau jes nou.

Ovo me podsjeti na period kada smo igrali protiv NC. Tada je neko, klepio lovu od ulaznica. Historija se ponavlja. Prvo kolo protiv Borca, a sada i protiv Zrinjskog se svjesno umanjuje broj gledalaca na stadionu. Ne objavljuje se broj prodatih ulaznica i prihod od istih. Ne znamo koliko je ljudi ušlo sa sezonskom i desetogodišnjom.

Meni se ovo ne sviđa ni sekunde, a znajući, šta nas je snašlo kada se radilo ispod žita i u uskom krugu ljudi - višemilionski dugovi prema Poreznoj i dobavljačima.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.
 
El_Nino
Postovi: 794
Pridružen/a: sub jun 15, 2019 10:44 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 05, 2019 4:51 pm

AsharaK je napisao/la:
pon avg 05, 2019 2:43 pm
Reče ipe da je bilo 7700. Ulazi se nadgledaju kamerama i ježevi su mjerodavniji od našeg oka. I ja nešto kontam. U zadnje dvije godine stalno mašamo sa posjetom. U ovaj broj 7700 uključene su i gratis karte i sezonske i sve. Vjerovatno je zbog samog stadiona, zamislite još samo jug blizu gola ima sve da grmi. Sljedeći put bit će 10k. Idemo po pobjedu u Zenicu.
Ne znam stvarno, ja sam sinoć kontao i govorio ovim svojim da sam ubjeđen da je još maksimalno moglo stati jedan cijeli istok ljudi.
To je posjeta oko 9 hiljada, 9200.
Po ovim podacima moglo je još više od toga stati. Meni na oko maksimalno istok i to bara-bara, ali eto, možda smo nerealni, možda zbog manjeg kapaciteta to izgleda punije nego kad 7 milja dođe na Koševo koje prima 30 hiljada pa izgleda prazno.

Ne bi volio samo da nas savez zakida jer taj podatak se na kraju gleda, a sad su nas zakinuli a druge pogurali.
 
Elegant
Postovi: 7468
Pridružen/a: pet feb 12, 2016 11:48 am
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 05, 2019 4:52 pm

sajo10 je napisao/la:
pon avg 05, 2019 4:04 pm
phpBB [video]
Kad legne krvo na istok pa kada zagrmi, jos u buducnosti nadam se skorijoj kada bude jug ... :zeljeznicar1:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
 
El_Nino
Postovi: 794
Pridružen/a: sub jun 15, 2019 10:44 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 05, 2019 4:55 pm

http://sport.ske.ba/zeljo-nije-zavrsio- ... KK2Ay3vZdc

Krilo i ovaj štoper ( ako je vjerovati Sinanu ), ako budu pojačanja u pravom smislu, onda mi imamo mesa za vrh. I širinu i kvalitetu.
 
Avatar
RokElsner44
Postovi: 704
Pridružen/a: pet dec 14, 2018 10:04 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 05, 2019 4:55 pm

AsharaK je napisao/la:
pon avg 05, 2019 3:10 pm
Sto se otvori Sarajevu i Zrinjskom u Evropi
Da li si realan :D
 
Avatar
avlami97
Postovi: 5234
Pridružen/a: pet feb 12, 2016 9:33 am
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 05, 2019 4:56 pm

@sastrane

Ovako nešto je moglo proći - uz dužno poštovanje i bez namjere da je omalovažavam, nismo igrali proti Stupčanice iz Olova, nego protiv višestrukog prvaka BiH Zrinjskog...

Način komunakacije je nepromišljen.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.
 
Avatar
gavran
Postovi: 7555
Pridružen/a: sub feb 20, 2016 10:37 pm
Lokacija: Nebo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 05, 2019 4:56 pm

YebAo ga broj navijaca vise.Plus ovih 7700 imate djecu koja su gratis usla i to je to.Samo nesto zakerate i nesto bi dokazivali.Radujte se...samo crnjacimo i trazimo jaje u dlaci
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69
 
Avatar
avlami97
Postovi: 5234
Pridružen/a: pet feb 12, 2016 9:33 am
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 05, 2019 5:01 pm

gavran je napisao/la:
pon avg 05, 2019 4:56 pm
YebAo ga broj navijaca vise.Plus ovih 7700 imate djecu koja su gratis usla i to je to.Samo nesto zakerate i nesto bi dokazivali.Radujte se...samo crnjacimo i trazimo jaje u dlaci
...izgleda da je tako. :D
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.
 
Zivim Zeljeznicar
Postovi: 57
Pridružen/a: pet jul 26, 2019 11:24 am
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 05, 2019 5:01 pm

Gdje se u Zenici uzimaju karte za gostujuću tribinu ?, Bio sam prošle godine na gostovanju al sam uzeo od nekog čovjeka što je prodavo oko stadona, narav
 
Avatar
shzna
Postovi: 4532
Pridružen/a: pet feb 12, 2016 3:55 pm
Lokacija: GRBAVICA
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 05, 2019 5:01 pm

gavran je napisao/la:
pon avg 05, 2019 4:56 pm
YebAo ga broj navijaca vise.Plus ovih 7700 imate djecu koja su gratis usla i to je to.Samo nesto zakerate i nesto bi dokazivali.Radujte se...samo crnjacimo i trazimo jaje u dlaci
Zasto tuces ultrase po sjeveru?
1987
 
Brkoo
Postovi: 4515
Pridružen/a: čet feb 11, 2016 10:02 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 05, 2019 5:07 pm

Nakon ovakve utakmice u kojoj ostvarimo pobjedu uz ovakvo navijanje, uz babukinu genijalnost, uz ovakvu borbu igraca, nadje se lik kome smeta Amarova izjava, sto je posjeta 7.700, ono kao okrugla cifra itd. Da smo izgubili ne daj Boze likovao bi gdje je fotbal Amareee i prosipao negativu. Fuj.. :zid:

Kritikovao sam te cesto ali naklon do poda Sulejmane Krpicu :klanjase2: Samo ovako nastavi.
Svaka cast svima, necu nikoga kritikovati jer ste poginuli na terenu za pobjedu.

Uz jos dva kapitalca, (desno krilo i stoper/ treba nam radi rotacije) uz 100% spremne Stilica, Ramovica i Ermina Zeca mozemo ostvariti nas cilj..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:
 
zuka
Postovi: 197
Pridružen/a: sri mar 01, 2017 12:28 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 05, 2019 5:08 pm

avlami97 je napisao/la:
pon avg 05, 2019 4:56 pm
@sastrane

Ovako nešto je moglo proći - uz dužno poštovanje i bez namjere da je omalovažavam, nismo igrali proti Stupčanice iz Olova, nego protiv višestrukog prvaka BiH Zrinjskog...

Način komunakacije je nepromišljen.
Covjek koji je najtrofejni trener ima to pravo reci,kad se tice sporta.
 
Avatar
exbabilon
Postovi: 4619
Pridružen/a: sub feb 13, 2016 4:50 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 05, 2019 5:21 pm

Stupcanica, 7700, ovo, ono.. naucite malo uzivati u trenutku. Vec za 5 dana cemo mozda imati razlog da im yebemo od-do. :D
 
Avatar
AsharaK
Administrator
Postovi: 18958
Pridružen/a: čet feb 11, 2016 9:50 pm
Lokacija: Gračanica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 05, 2019 5:23 pm

Svi u Zenicu!
Željezničar ante portas !
 
Avatar
gavran
Postovi: 7555
Pridružen/a: sub feb 20, 2016 10:37 pm
Lokacija: Nebo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 05, 2019 5:23 pm

shzna je napisao/la:
pon avg 05, 2019 5:01 pm
gavran je napisao/la:
pon avg 05, 2019 4:56 pm
YebAo ga broj navijaca vise.Plus ovih 7700 imate djecu koja su gratis usla i to je to.Samo nesto zakerate i nesto bi dokazivali.Radujte se...samo crnjacimo i trazimo jaje u dlaci
Zasto tuces ultrase po sjeveru?
Nisam ja.Ja sam stoka sa istoka
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69
 
Avatar
avlami97
Postovi: 5234
Pridružen/a: pet feb 12, 2016 9:33 am
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 05, 2019 5:39 pm

Ako je blagovremeno ukazivanje na evidentene i sumnjive propuste negativnost, onda sve pod tepih treba gurati.
Svoje mišljenje o utkmici i igračima sam izrekao i ne želim se ponavljati.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Online

Trenutno korisnika/ca: SamoNapad i 129 gostiju.
 

 

Prijava  •  Registracija