Auuuuu lik je polu invalid. Samo mu kapa velika invalidnina. Ne kontam sta čitate onaj tamo forum od nosine Begana. Visio sa Ibrakovicem po Pofalicima u Drugoj kuci, sad kako njega nema ufatio se Amara da sta namakne sa strane.
Auuuuu lik je polu invalid. Samo mu kapa velika invalidnina. Ne kontam sta čitate onaj tamo forum od nosine Begana. Visio sa Ibrakovicem po Pofalicima u Drugoj kuci, sad kako njega nema ufatio se Amara da sta namakne sa strane.
Poselami ovog tastatura mangupa....mahsuz.sodom1 je napisao/la: ↑sri jul 24, 2019 7:16 pmCitam i jaDANAN je napisao/la: ↑sri jul 24, 2019 7:13 pmKakav je ono cirkus.....mati mila.....Glas Razuma je napisao/la: ↑sri jul 24, 2019 7:06 pmBuduci da sam prozvan od Amarovog potrcka dozvolite mi molim vas samo da mu porucim da imam vise godina uz Zeljeznicar, nego on utakmica zadnje 3 godine, a vjerovatno i vise. Taj Beganovicev poltroncic neka se samo nada da gospodin Misimovic ne posmatra sta radite od Kluba u koji je ulozio vise nego svi Upravni Odbori u posljednjih dvadeset godina, cast izuzecima. Uskoro ces i ti na red.
![]()
Doduse ja imam i tamo i ovamo i oanm namo uvjek isti nik![]()
Samo to? Smijesno?sastrane je napisao/la: ↑sri jul 24, 2019 7:16 pmBosanac1993 je napisao/la: ↑sri jul 24, 2019 7:11 pmPa javno se zna da Misimovic prati procese u klubu. Nije niko budala stotine sati rada za klub i dizanje kluba na jake temelje prepustiti onima koji ga nisu posjetili godinama.Glas Razuma je napisao/la: ↑sri jul 24, 2019 7:06 pmBuduci da sam prozvan od Amarovog potrcka dozvolite mi molim vas samo da mu porucim da imam vise godina uz Zeljeznicar, nego on utakmica zadnje 3 godine, a vjerovatno i vise. Taj Beganovicev poltroncic neka se samo nada da gospodin Misimovic ne posmatra sta radite od Kluba u koji je ulozio vise nego svi Upravni Odbori u posljednjih dvadeset godina, cast izuzecima. Uskoro ces i ti na red.
Misimovic bi i oca rodjenog prijavio , ne postoji nacin i mehanizam da zavale klub kao sto su nekad uspijevali. Iz niza razloga.
Sad čekamo titulu. I mi i Misimovic.
Jedan ju je obecao ili ovako ili onako a drugi se sklonio da Zelji bude bolje bez rada ega.![]()
E moj Curva, ti ne znas jesi l' poš'o il' si doš'o... ne brini ti za @Danan i mene. Zeljo je bitan, halali se sve.CURVA je napisao/la: ↑sri jul 24, 2019 7:14 pmVidi dva drugaBosanac1993 je napisao/la: ↑sri jul 24, 2019 7:13 pmDaj tituluuuuu hebooo hrpu betooonaaa.. hocemo futbooool... dijabole od mozgova i dan danas tako razmjsljajuDANAN je napisao/la: ↑sri jul 24, 2019 7:08 pmhttps://www.klix.ba/sport/nogomet/fk-sa ... ook+status
Sta ce nam infrastruktura,mi smo fuutboooollllll klab....nismo gradjvinska firma.nego kako te je napao neki dan jesi li mu to halalio
Jeste, pise covjek normalafanaticZeljin je napisao/la: ↑sri jul 24, 2019 7:24 pmJel onaj admir74 što piše tamo i javlja rezultat i ovdje prijavljen?
Ovo je najvece spinovanje koje postoji!
A jeste to , nego zar nije normalnije da je ovdje napisao stanje i rezultat. A ne tamo Beganu sa njegovih 10 acaunta.AsharaK je napisao/la: ↑sri jul 24, 2019 7:25 pmJeste, pise covjek normalafanaticZeljin je napisao/la: ↑sri jul 24, 2019 7:24 pmJel onaj admir74 što piše tamo i javlja rezultat i ovdje prijavljen?
Boze moj, covjek vise voli tamofanaticZeljin je napisao/la: ↑sri jul 24, 2019 7:27 pmA jeste to , nego zar nije normalnije da je ovdje napisao stanje i rezultat. A ne tamo Beganu sa njegovih 10 acaunta.AsharaK je napisao/la: ↑sri jul 24, 2019 7:25 pmJeste, pise covjek normalafanaticZeljin je napisao/la: ↑sri jul 24, 2019 7:24 pmJel onaj admir74 što piše tamo i javlja rezultat i ovdje prijavljen?
Boli me patka , ja sam licno za Zelju., ovo je bila samo opservacija situacije kako sam je ja shvatio.Bosanac1993 je napisao/la: ↑sri jul 24, 2019 7:25 pmOvo je najvece spinovanje koje postoji!
PREDSJEDNIK KLUBA= NAPREDAK= LEGALNO= ZELJO
Kakvi bolan Misketovci,daj sjasite vise s tim izvrtanjem. Normalan insan ne smije reci da je nekad nesto bilo bolje a da danas nije, odma je pristalica jednog lica a ne Zelje. Jadni ste i spin majstori.
Ovdje jedini koji ne znaju kad je vrijeme stat ili bar prebacit na sprdnju kao curva ste vas dvojica I ne znam odakle se pojaviste nikad gadnije citat forum još vam fali el I to je to, jedini bitan u svemu je Željo a vi se ubiste udarajuc po njemu,zna se gdje se treba zalit ako imaš dokaze ne po forumu srat od jutra do sutraBosanac1993 je napisao/la: ↑sri jul 24, 2019 7:22 pmE moj Curva, ti ne znas jesi l' poš'o il' si doš'o... ne brini ti za @Danan i mene. Zeljo je bitan, halali se sve.CURVA je napisao/la: ↑sri jul 24, 2019 7:14 pmVidi dva drugaBosanac1993 je napisao/la: ↑sri jul 24, 2019 7:13 pm
Daj tituluuuuu hebooo hrpu betooonaaa.. hocemo futbooool... dijabole od mozgova i dan danas tako razmjsljajunego kako te je napao neki dan jesi li mu to halalio