Tako je i dogovoreno s njim, ide odmah u one cizme itd paze ga najvise. Voli raja lupatiAdmirA je napisao/la: ↑uto jul 23, 2019 11:14 pmNije povreda. Pošteda je prema planu rada. . Tako mi kažu. I hajde malo da e iznosimo odma informacije, raja se prime.fanaticZeljin je napisao/la: ↑uto jul 23, 2019 11:08 pmZnači od Zeca nista. Hajde Dijalibuuu kad već nema ništa od ovih penzionera.
Ako bude gurao djecu,titulu nece uzeti,a ako ne uzme titulu,babuka moze komotno ici.CURVA je napisao/la: ↑uto jul 23, 2019 10:50 pmMa njemu je najbolje da nikako vise ne trenira .Sto se mene tice ovaj prelazni rok je uradjen uzasno nemamo se cemu nadati nemamo prvu postavu kako treba a da ne govorim o izmjenama. Neka gura ovu djecu sto je doveo biti ce mi draze njih gledati nego sve ove kloceve sto gledam .
Amar nas je povalio. Davno prošlo vrijeme. I, nemaš, šta vjerovati ili ne. Sve dokumentovano od nadležnih sudskih, klupskih i bankarskih institucija.CURVA je napisao/la: ↑uto jul 23, 2019 11:03 pmNisam brate ni citao niti me zanima ,eto ako nam je Amar problem otjerajte ga sta cu Vam ja .Milion jednom sam rekao nikad necu povjerovati da hoce da nas zavali ni on ni Badzak,Zuban ni Dzuba niti ljudi koji su u skupstini .Mogu biti nesposobni i sve ali da ce nas povaliti mi nema logike nikakve.plavi kanarinac je napisao/la: ↑uto jul 23, 2019 10:56 pmCurva jel istina ovo sto je on napisao? Hajd budi iskren i posten?
Pq mozda jer je raji dojadila ta prica. Pq svaki dan isto ponavljate, znaci 90% forumasa iste rasprave vodi, meni samo nije jasno kako mozete vise. De odmorite malo, ne ulazite na forum par dana, izadjite, prosetajte.
Pričamo o bitnom. Pričamo o Želji. Neću pričati o Dialibi ili tamo nekom N.P.Zeljo je napisao/la: ↑uto jul 23, 2019 11:34 pmPq mozda jer je raji dojadila ta prica. Pq svaki dan isto ponavljate, znaci 90% forumasa iste rasprave vodi, meni samo nije jasno kako mozete vise. De odmorite malo, ne ulazite na forum par dana, izadjite, prosetajte.
Te amar ovo, te miske ono, te ne valja ovaj, ne valja onaj, stvarno nisze normalni.
Hahaha sve je moguće.CURVA je napisao/la: ↑uto jul 23, 2019 11:32 pmAdmir pise po naredbi on mi je najsumnjiviji.Uvijek nesta smiruje unosi pozitivudamirfile je napisao/la: ↑uto jul 23, 2019 11:28 pmAmara nigdje nije bilo godinama čak je par puta pratio Zrinjski mladost a na Grbavici na treninge. Kad se počeo klupko odmotavati i mogućnost sudskih procesa odjednom je uletio. Ali ima sve dokumentirano potpisano ne može krivično djelo zastariti po zakonu. Doce bar nekada pravi i pošteni i istjerati sve na cistac. Ko god i marku okoristio od želje i ovi što pišu po forumu po naredbi dabogda im za lijeka trebalo. Amin![]()
Ma na stranu sve to, ali ima i raje koja dodje na forum da nekad nesto novo procita a ovdje vazda isto. Al bukvalno od decembra se vodi ista rasprava, mislim ne moze se vise ni nazvat rasprava, jer svak pise sta mu odgovara i ponavlja isto.avlami97 je napisao/la: ↑uto jul 23, 2019 11:38 pmPričamo o bitnom. Pričamo o Želji. Neću pričati o Dialibi ili tamo nekom N.P.Zeljo je napisao/la: ↑uto jul 23, 2019 11:34 pmPq mozda jer je raji dojadila ta prica. Pq svaki dan isto ponavljate, znaci 90% forumasa iste rasprave vodi, meni samo nije jasno kako mozete vise. De odmorite malo, ne ulazite na forum par dana, izadjite, prosetajte.
Te amar ovo, te miske ono, te ne valja ovaj, ne valja onaj, stvarno nisze normalni.![]()
Ne moze noga biti do kraja ugovora ,
Može se to sve na sudu pobiti. Placat u ratama sve se može dogovoriti ali oprostiti će to on sve kad tužba dođe na vrata. Za sve postoji dogovor . Bilo je i težih situacija ali smo se izdigli.sodom1 je napisao/la: ↑uto jul 23, 2019 11:43 pmNe moze noga biti do kraja ugovora ,
1) ne isplati se , moras placati raskid ugovora plus novog trenera
2) nema boljeg trenera za Zelju , koga dovesti
Majke mi da znam da će igrati Asim, Dado, Pavić nebi ni išao. Ovako mora se otići pogledati nadam se Subasic, Mehic, Abubakar.