amar92 je napisao/la: ↑pon jul 15, 2019 8:20 pm
Sta insajderi sad nece objaviti ovo danas oko dresova ili ? Bitno je najaviti da su Graovac i Cocalic vec zavrseni, a Dialiba krenuo vec...
Sent from my iPhone using Tapatalk
A tebi je bitno da se pljuje sve i to tako konstanto i neosnovano, sa još par nickova. I dalje stojimo, bar ja, iza svake riječi i najave, nisu se obistinile neke, neke jesu, jer tako je to u sportu. Stopera i beka tražimo, i jako je teško naći kvalitetno a pristupačno, generalnog sponzora se traži i razgovara se sa nekim kompanijama, tender za krov je pri kraju I uskoro bi se trebalo više znati, oko opreme se zateže jer se desila jedna nesuglasica ili nesporazum na relaciji klub-proizvođač, također akcije za sezonske i članke će biti, evo i danas se super stvar uradila sa ovim Robinhom i Turanom, a to niti jedan klub u BiH i šire ne može u stvarnosti izvesti, i tome smo dali malo pažnje, neki su čak i ismijavali, ne znam majke mi postali smo sami sebi protivnici i opozicija sami sebe namjerno povaljujemo da bi kasnije rekli "e jesam vam reko". Hvatate se za stvari za koje se obično navijač ne treba hvatati nigdje pa niti kod nas , i to dosta vas, zlonamjerno, samo da se eto kao nešto napiše i to na dnevnoj bazi kontinuirano.
Ja svoju ljubav pokazujem na način da se uključim u sve akcije kluba, u sve akcije navijača, kupujem sve sezonske, članske produžujem, animiram sve oko sebe da isto rade, čak i slabo pokretne komšije posjetim i idem za njih i sa njima po člansku i sezonsku.
Malo se dozovite pa prestanite glumiti pitare (mada i njih ima ovdje pod par nickova) i prestanite glumiti Pr-ove ovih zaraćenih "strana" Želje, počnite raditi u interesu kluba, vakat je vjerujte mi, dosadni ste.
I da ne zaboravim,
SVI NA GRBAVICU!
20.07.2019. U 20:30H
ŽELJO NAS TREBA!