Da.
Nisu nama Mekić, Đurić, Peco, Hadžić, Čurjurić...krivi što ne igramo Evropu. Bolje da si te psovke posvetio onima koji nisu u stanju na vrijeme izvršite obaveze vezane za licencu. No, licenca nije ni bitna. To nam je već objašnjeno kroz ono j i 3 tačke licencu. J i 3 tačke sve.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet jul 11, 2019 9:24 pmMa ***** cestitke, majku im ***** svima redom.
Ne vratili se sa gostovanja, oni bi nama ***** cestitali.
Yebo majku...frajer se ne trijezni znači svake subote ha sezona u toku ha pripreme u tarapani na ilidži..
Drug, ne sekiraj se bar ti, 17.12.2018. je Željezničar zabiljezio najveću pobjedu u svojoj historijiPlava Porodica je napisao/la: ↑čet jul 11, 2019 10:10 pmYebo majku...frajer se ne trijezni znači svake subote ha sezona u toku ha pripreme u tarapani na ilidži..
A ovi naši kabel majstori ne mogu potrčat..
Ne znam u kakvom je stanju Spartak trenutno, ali ta je ekipa bila bara bara sa Zrinjskim prošle godine u prvom pretkolu, da bi kasnije namučila zvezdu krvavo, igrala EL i dobila fenerbahče.
A danas pljus dvicu od radnika fasovaše.
Ovo nikako ne valja.
Sa finansijske strane kao prvo jer su "sigurni" svi osim širokog. Pitari uz malo sreće mogu i do play offa, keš samo pada.
A druga stvar, mi smo od tog metalurga nekog prosječnog ispali, a danas zrinjski u miksanom sastavu poprilično lahko dobije ekipu tog ranga.
Biće ovo možda i najebenija sezona u zadnjih par godina. A mi u nju idemo sa Dadom i Kemom na štoperu, Zecom i Zaimom na krilima. Pucajte mi u koljena boga vam
Trnava ima nekih financijskih problema kako reče danas onaj komentator, vlasnik im se promijenio, potpuno nova ekipa u odnosu na onu što je igrala protiv Zrinjskog i koja je izborila grupnu fazu Evropske lige.Plava Porodica je napisao/la: ↑čet jul 11, 2019 10:10 pmYebo majku...frajer se ne trijezni znači svake subote ha sezona u toku ha pripreme u tarapani na ilidži..
Ne znam u kakvom je stanju Spartak trenutno, ali ta je ekipa bila bara bara sa Zrinjskim prošle godine u prvom pretkolu, da bi kasnije namučila zvezdu krvavo, igrala EL i dobila fenerbahče.
Ovo nikako ne valja.
Sa finansijske strane kao prvo jer su "sigurni" svi osim širokog. Pitari uz malo sreće mogu i do play offa, keš samo pada.
A druga stvar, mi smo od tog metalurga nekog prosječnog ispali, a danas zrinjski u miksanom sastavu poprilično lahko dobije ekipu tog ranga.
Biće ovo možda i najebenija sezona u zadnjih par godina. A mi u nju idemo sa Dadom i Kemom na štoperu, Zecom i Zaimom na krilima. Pucajte mi u koljena boga vam
Aha.. Ona ekipa prošle godine je fakat jaka bila, a najlošiji su bili u duelu sa Zrinjskim, a poslije se preporodili.ž'21 je napisao/la: ↑čet jul 11, 2019 10:14 pmTrnava ima nekih financijskih problema kako reče danas onaj komentator, vlasnik im se promijenio, potpuno nova ekipa u odnosu na onu što je igrala protiv Zrinjskog i koja je izborila grupnu fazu Evropske lige.Plava Porodica je napisao/la: ↑čet jul 11, 2019 10:10 pmYebo majku...frajer se ne trijezni znači svake subote ha sezona u toku ha pripreme u tarapani na ilidži..
Ovo nikako ne valja.
Da odigraju još 100 utakmica ne bi ih dobili 7:0. Juniori su imali tri dobre prilike, a ovi iz polušansi sa odbicama dadnu gol. Onaj mali Bogi se okliznu.1921.ba je napisao/la: ↑čet jul 11, 2019 7:29 pmVIDEO/ FOTO: Seniori – Juniori 7:0
http://1921.ba/video-foto-seniori-juniori-70-6218