Slažem se potpuno, samo bih uvećao tu cifru... mislim da ćemo dobiti više. To je put kojim trebamo ići. Fudbalska Europa je puna para i gladna mladih talenata. Vidite da milioni frcaju na sve strane za bilo šta što vrijedi. Zakarić ode za 1,5 mil KM. Nadam se da će nam Mehić i Subašić pokazati put kojim Željo treba ići.blueDBR je napisao/la: ↑pon jul 08, 2019 2:38 pmhttps://fkzeljeznicar.ba/foto-sedad-sub ... sNXsXLaJ3o
On i Mehić = 1 mil eura za nas kroz 2 godine
mark my words
Momka sam licno gledao,jede teren,to sto je mozda orotiv troglava igrao mrljavo je zbog treme i losih suigraca,pusti ga sa prvim timom pa ces da vidis sto je "mrljav".El_Nino je napisao/la: ↑pon jul 08, 2019 2:48 pmOpet se pretjeruje.
Nikad nećemo naučiti ali eto.
Sretno malac. I tebi kao i prethodniku želim najviše pameti i da te ugovor ne pomami.
Sad za sad si mi malo mrljav, imaš fin šut ali još možeš igrati u juniorima. Svakako da bih te ja probao na desnom krilu umjesto one ublehe.
Meni tako izgleda i čini mi se da bi mogao nabaciti koju kilu, ali mlad je i vjerovatno još uvijek nije završio sa izrastanjem.Sjeverac je napisao/la: ↑pon jul 08, 2019 2:50 pmMomka sam licno gledao,jede teren,to sto je mozda orotiv troglava igrao mrljavo je zbog treme i losih suigraca,pusti ga sa prvim timom pa ces da vidis sto je "mrljav".El_Nino je napisao/la: ↑pon jul 08, 2019 2:48 pmOpet se pretjeruje.
Nikad nećemo naučiti ali eto.
Sretno malac. I tebi kao i prethodniku želim najviše pameti i da te ugovor ne pomami.
Sad za sad si mi malo mrljav, imaš fin šut ali još možeš igrati u juniorima. Svakako da bih te ja probao na desnom krilu umjesto one ublehe.
Bojo mora nosit veznit red od 1. minute, od ostalih klasicnih veznjaka tu su Osmanović, Hajdarević, Subašić, Sadiković a on je od svakog nabrojanog bolji i perspektivniji, ovdje dodaj još Mehića koji je više ofanzivni vezni i mrtvog Alispahića koji po 30 minuta može igrat, Mujezinović isto nije na ovoj poziciji primarnoQooler je napisao/la: ↑pon jul 08, 2019 2:54 pmTreba malce ubacivat po poluvrijeme barem u početku. Ne treba ni pretjerivati i sada očekivati da Mehić, Bojo i Sedad nose vezni red od 1. minute.
Adžem je to fino znao. Izvukao Hajdarevića i Šabana iz juniora i pomalo ih dozirao. Tako treba i sa ovim momcima. Što reče El_Nino, ne treba pretjerivati, al oni su naša budućnost.
Slažem se. Bojo je ipak 21-godišnjak i fizički jači, a kada 21 godišnjak u Ajaxu može nosit igru protiv Juventusa, ne vidim zašto Bojo ne bi kod nas to mogao protiv Slobode i sličnih. Možda eto malo prilagodbe u početku na atmosferu i to. Uglavnom imamo širinu. Bit će to dobro.blueDBR je napisao/la: ↑pon jul 08, 2019 2:57 pmBojo mora nosit veznit red od 1. minute, od ostalih klasicnih veznjaka tu su Osmanović, Hajdarević, Subašić, Sadiković a on je od svakog nabrojanog bolji i perspektivniji, ovdje dodaj još Mehića koji je više ofanzivni vezni i mrtvog Alispahića koji po 30 minuta može igrat, Mujezinović isto nije na ovoj poziciji primarnoQooler je napisao/la: ↑pon jul 08, 2019 2:54 pmTreba malce ubacivat po poluvrijeme barem u početku. Ne treba ni pretjerivati i sada očekivati da Mehić, Bojo i Sedad nose vezni red od 1. minute.
Adžem je to fino znao. Izvukao Hajdarevića i Šabana iz juniora i pomalo ih dozirao. Tako treba i sa ovim momcima. Što reče El_Nino, ne treba pretjerivati, al oni su naša budućnost.
Ma mene je samo strah glave.Qooler je napisao/la: ↑pon jul 08, 2019 2:54 pmTreba malce ubacivat po poluvrijeme barem u početku. Ne treba ni pretjerivati i sada očekivati da Mehić, Bojo i Sedad nose vezni red od 1. minute.
ja se slazem dosli su kako kazu jer sportski dio ne valja nicemu. Najavljena je titula u decembru prosle godine tako da s te strane ne treba bit dvojbi. S druge strane moj post je iz navijackog ugla, male su nam sanse za bilo sta vrijedno pomena..Qooler je napisao/la: ↑pon jul 08, 2019 12:43 pmA zašto smo onda mijenjali Upravu, ako nas sada i 4. mjesto zadovoljava, a ranije nije ni drugo + Kup BiH?ti.ZE1921 je napisao/la: ↑pon jul 08, 2019 12:07 pmPa s obzirom ko je sad u Klubu kakve struje pusu, zakleo bi se da dokumentacija nije ni pogledana, a Mustafi Unigradnja receno da pocne pripremati materijal i majstore...
Dalje, što se tiče prvog kola i Borca to ce nam sve reci. Bez neke lagane pobjede s 2 ili vise gola razlike, odma treba nase apetite dobro umanjiti, i vec tada se zadovoljiti evropom. Tek su usli u ligu, novi im trener, puno promjenili ekipu nabacali novih, 90% pojacanja nekad davno igralo za zvezdu i partizan a u zadnje 2-3 sezone nisu 10 utakmica odigrali, ekipa im je nakon ovog transfera prestara. Vecina iz prvih 11 im je 30,31+... vidjet cemo..
Ništa osim titule, a podrazumjeva se finansijki stablan klub sa svim izmirenim obavezama. Ništa osim toga ne zadovoljava. Ako vidimo da se patimo u prvih pet utakmica, odma mjenjat bar trenera, a možda i cijelu Upravu.
Bilo bi dobro da pogledas opet i posebnu paznju obratis oko onog kada se definise tim, pred SP u Italiji.
Da nama hoce cener pa da idemo u trece pretkolo, nego se blamiramo samo