Ja sam zahvalan svakom ko se prihvati neke funkcije, pa i danasnjoj upravi. Ljude treba podržati. Samo ljudi mi nemmao baš komoditet da tako mjenjamo uprave a stare se izgube u vidu magle i dimne zavjese za naivne, tipa sedmocifrenih ugovora... Za dva mjeseca niko se neće sjećati ovih koji su nas za 6 mjeseci unazadili i ovih dimnih zavjesa u povlačenju. Tako da fulimo par puta u upravama, mi smo donji.zuka je napisao/la: ↑sub jun 29, 2019 9:58 pmNapisao sam da je za funkciju predsjednika korektan,jer misljenja sam da je on tu samo neko prelazno rjesenje do nove skupstine.Jer misljenja sam da ce tu Jasko voditi glavnu rijec,samo ne zeli na papiru tu funkciju.Ko god da je drugi dosao bio bi napadnut vise nego sto treba znas i sam to,ovako njemu bar se ne moze prigovoriti da nije navijac kluba kao proslom.I volio bi da nekad napises koga bi ti volio kao presjednika kluba,da zanemarimo i Amara i Senada.
Ovaj danas imenovani Džubur, je rekao nešto što mi se svidja, a to je da će se praviti sistem i da Željo ne zavisi od jednog čovjeka. Super i nadam se da će uspjeti. To bi bio veći uspjeh nego istok, krov i teren. Onaj ko objektivno sjedne i napiše statut Želje koji će organizacijski biti dobar tako da Željo bude otporan na razne klanove, je najveći prijatelj Želje. Ja bi po njemu i stadion nazvao jer će taj biti ustanovitelj modernog i uspješnog kluba o kojem će naši unuci pričati da od njegovog mandata Željo napreduje.
Ovo što sad gledamo je samo sjaši Murta da uzjaše Kurta. I čim uzjaše Kurta, onda Murta protiv Kurte i obrnuto, a sve pokriveno sa nekoliko slojeva poznate parole Željo ispred svega.