Gospodin. Koji vise nego posteno odradi za ono sto je placen. Srednjak danas izjavi da nije nikada pokazao. Tako da u taj dio ne znam niti me zanima. To je opet do Zrinjskog a ne do nas.kvalitet je napisao/la: ↑sub jun 22, 2019 2:48 pmKakav ba gospodin.Durgo je napisao/la: ↑sub jun 22, 2019 2:36 pmSamo ne kontam ove "nase" sto pljuju lendrica.
GOSPODIN LIK. Igrao srcem dao bruku golova i kao nije nije dobar. Jesu li nasi poslali ponudu? Jel on odbio? NE I NE
na kraju krajeva i da je odbio nasu "dosta" losiji ponudu, a sigurno znam da nije. Jel to problem neki? Hocemo igraca za 1000KM? Dobit cemo karinu.
Znaci NISMO POSLALI PONUDU. LIK OTISAO U ZRNJSKI. Hvala mu za sve i to je to. A mi ko pizde zadnje placemo "vakav, nakav".
Lendra care, sretno ti protiv svih osim protiv nas.
"Legende" pisaju po nama, a mi kao Lendric KER... e balijo jadna...
Bio u Zrinjskom. Napravili igrača od njega. Kasnije u našem dresu njima pokazuje srednjak.
Igrao kod nas, mi ga uzdizali u nebesa, on se svađao s navijačima (doduše, ima i do tih primitivaca, ali gospodin bi prešutio). Kasnije se sve izgladilo, mi ga prodali, super.
Nakon toga idu izjave kako je Željovac, kako mu je Željo u srcu, kako ne bi mogao igrati ni za jedan drugi klub u državi.
Nekoliko sezona kasnije pogazi to i potpiše za Zrinjski. Em su nam rivali, em im je pokazivao srednjak.
To nije gospodin. Nemam lično ništa protiv njega. Njegov izbor. Poštujem. Ali nije on nikakav gospodin, samo jedan običan fudbaler sa strane koji je igrao kod nas i koji nam je u nekom vremenu pomogao. Kao što su i mnogi drugi.
Zaboravih komentarisati taj dio oko "nasih pljuvaca", ja kada vidim kakvi krezavi polupismeni debili psuju igracima majku, meni bude muka. I treba ih pljuvati.Premier je napisao/la: ↑sub jun 22, 2019 4:30 pmTo da je obican fudbaler ne bi se reklo...on je gospodin samo samo zbog svog zalaganja na terenu, dosao je sa strane, rodjen u dalmaciji gdje je hajduk svetinja, i isto se ponasao..preorao je teren svaku tekmu, zabio 30ak golova i jos fino asistencija...zbog toga se moze njega nazvati gospodinom i jest gospodin za kojekakve ugljese,bekrice iz drugih mandata itd..a te njegove bubice i patetiku skloniti na stranu, igraca suditi samo po igracim kvalitetima...Neymar je izjavio da ostaje u Barci pa otisao u Psg, jedan Figo je napravio transfer is Barce u Real...i mi da se sad cudimo i jebemo sve zbog tog sto je otisao u Zrinju, ma daj.kvalitet je napisao/la: ↑sub jun 22, 2019 2:48 pmKakav ba gospodin.Durgo je napisao/la: ↑sub jun 22, 2019 2:36 pmSamo ne kontam ove "nase" sto pljuju lendrica.
GOSPODIN LIK. Igrao srcem dao bruku golova i kao nije nije dobar. Jesu li nasi poslali ponudu? Jel on odbio? NE I NE
na kraju krajeva i da je odbio nasu "dosta" losiji ponudu, a sigurno znam da nije. Jel to problem neki? Hocemo igraca za 1000KM? Dobit cemo karinu.
Znaci NISMO POSLALI PONUDU. LIK OTISAO U ZRNJSKI. Hvala mu za sve i to je to. A mi ko pizde zadnje placemo "vakav, nakav".
Lendra care, sretno ti protiv svih osim protiv nas.
"Legende" pisaju po nama, a mi kao Lendric KER... e balijo jadna...
Bio u Zrinjskom. Napravili igrača od njega. Kasnije u našem dresu njima pokazuje srednjak.
Igrao kod nas, mi ga uzdizali u nebesa, on se svađao s navijačima (doduše, ima i do tih primitivaca, ali gospodin bi prešutio). Kasnije se sve izgladilo, mi ga prodali, super.
Nakon toga idu izjave kako je Željovac, kako mu je Željo u srcu, kako ne bi mogao igrati ni za jedan drugi klub u državi.
Nekoliko sezona kasnije pogazi to i potpiše za Zrinjski. Em su nam rivali, em im je pokazivao srednjak.
To nije gospodin. Nemam lično ništa protiv njega. Njegov izbor. Poštujem. Ali nije on nikakav gospodin, samo jedan običan fudbaler sa strane koji je igrao kod nas i koji nam je u nekom vremenu pomogao. Kao što su i mnogi drugi.
A to da je budalesina, to stoji vjrv ce poletit na jug da ga proslavi protiv nas...al takav je lik jbg![]()
Ma gavrane dobra vijest i ako je bomba nema veze
Ako nema rumenog to je jedno pojacanje.treba nam jos neko prije evrope.u opticaju napadac 96% dogovoren,e to ce biti boooom,asocijacija PrsanAsharaK je napisao/la: ↑sub jun 22, 2019 9:11 pmOsim govorio o pojačanjima, aktuelnom kadru, Bekriću, Rodinu....
https://sport1.oslobodjenje.ba/premijer ... ima/158512
Usao mu Curva na profil
Imal đe štopera..kuku majko danas osim Sipe svi ko na mrvama da spavaju.. Ne znaš ko je gorigavran je napisao/la: ↑sub jun 22, 2019 9:15 pmAko nema rumenog to je jedno pojacanje.treba nam jos neko prije evrope.u opticaju napadac 96% dogovoren,e to ce biti boooom,asocijacija PrsanAsharaK je napisao/la: ↑sub jun 22, 2019 9:11 pmOsim govorio o pojačanjima, aktuelnom kadru, Bekriću, Rodinu....
Toooooooooo gavrooooooooPlava Porodica je napisao/la: ↑sub jun 22, 2019 9:37 pmImal đe štopera..kuku majko danas osim Sipe svi ko na mrvama da spavaju.. Ne znaš ko je gorigavran je napisao/la: ↑sub jun 22, 2019 9:15 pmAko nema rumenog to je jedno pojacanje.treba nam jos neko prije evrope.u opticaju napadac 96% dogovoren,e to ce biti boooom,asocijacija PrsanAsharaK je napisao/la: ↑sub jun 22, 2019 9:11 pmOsim govorio o pojačanjima, aktuelnom kadru, Bekriću, Rodinu....
kako ovo? ako je zalba usvojena, onda mi moramo igrati... sa ili bez izvlacenja...Ujko je napisao/la: ↑sub jun 22, 2019 9:54 pmUkoliko je zalba usvojena, mi ipak nemamo sansi da igramo, jer je izvlacenje parova vec zavrseno...
Ali, u tom slucaju, otvorile bi se vrlo siroke mogucnosti trazenja naknade za izgubljenu dobit zbog
neigranja, slabljenja koeficijenta koji ce imati negativan uticaj u buducnosti itd....Za dobar advokatski tim,
to bi bio lak posao, pa bi se lagano moglo desiti da u finansijskom smislu prodjemo i bolje, nego da smo
igrali. Naravno, neke stvari su nenadoknadive, sav onaj adrenalin i navijacka euforija vezana za takve
utakmice, medjunarodno iskustvo koje igraci sticu, predstavljanje u Evropi....Da ne pominjem sve one
frustracije kroz koje smo prolazili tokom ovog mucnog i teskog procesa....Ipak, treba biti dosta skeptican
oko ovakvih nagovjestaja, jer, uz, duzno postovanje, cisto sumnjam da sa takvih instanci informacije cure...
Ako je zalba usvojena onda moramo igrati...fino je pisalo na kraju izvlacenja da parovi nisu konacni.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑sub jun 22, 2019 9:57 pmkako ovo? ako je zalba usvojena, onda mi moramo igrati... sa ili bez izvlacenja...Ujko je napisao/la: ↑sub jun 22, 2019 9:54 pmUkoliko je zalba usvojena, mi ipak nemamo sansi da igramo, jer je izvlacenje parova vec zavrseno...
Ali, u tom slucaju, otvorile bi se vrlo siroke mogucnosti trazenja naknade za izgubljenu dobit zbog
neigranja, slabljenja koeficijenta koji ce imati negativan uticaj u buducnosti itd....Za dobar advokatski tim,
to bi bio lak posao, pa bi se lagano moglo desiti da u finansijskom smislu prodjemo i bolje, nego da smo
igrali. Naravno, neke stvari su nenadoknadive, sav onaj adrenalin i navijacka euforija vezana za takve
utakmice, medjunarodno iskustvo koje igraci sticu, predstavljanje u Evropi....Da ne pominjem sve one
frustracije kroz koje smo prolazili tokom ovog mucnog i teskog procesa....Ipak, treba biti dosta skeptican
oko ovakvih nagovjestaja, jer, uz, duzno postovanje, cisto sumnjam da sa takvih instanci informacije cure...