Daj ba uozbilji se, onakav mahalski i igrač za termina nikad neće biti ozbiljan igrač. Njemu je trebao individualni trening sa 10 godina, a ne sada. Njemu je Zeljo vrhunac karijere, i njega i njemu slične igrače treba samo s noge na nogu nabiti, i još jedna stvar za plate igrača, zaboli me tuki sto im kasni plata i treba. Kada je sve bilo redovno maheri su se udružili da ruše upravu, e sad ga glabanoni lagano klošari raspali.plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned jun 09, 2019 12:03 amJa sam uvjeren da bi Zaim uz psihologa i individualni trening mrpgao biti najbolje krilo lige.. ali jebiga
Ali to sto je i Miro dobio otkaz to nikom nistA.....urbanzeljeznicar je napisao/la: ↑ned jun 09, 2019 9:43 amObzirom da su Selimovic i Terzic podnijeli neopozive ostavke od subote cemo imati novo rukovodstvo.
zeljoiznadsvega je napisao/la: ↑ned jun 09, 2019 10:00 amObaveza clanova skupstine je da ovaj put od novih ljudi zahtijevaju plan i program rada. Ne smije se ponoviti ista greska kao u decembru.
Ako ode jos i Pesto?DANAN je napisao/la: ↑ned jun 09, 2019 9:52 amAli to sto je i Miro dobio otkaz to nikom nistA.....urbanzeljeznicar je napisao/la: ↑ned jun 09, 2019 9:43 amObzirom da su Selimovic i Terzic podnijeli neopozive ostavke od subote cemo imati novo rukovodstvo.
Neka povedu i onoga koji ih je doveo tu..
Pesto zvani kameleon....nece on nidjeMATORI je napisao/la: ↑ned jun 09, 2019 10:17 amAko ode jos i Pesto?DANAN je napisao/la: ↑ned jun 09, 2019 9:52 amAli to sto je i Miro dobio otkaz to nikom nistA.....urbanzeljeznicar je napisao/la: ↑ned jun 09, 2019 9:43 amObzirom da su Selimovic i Terzic podnijeli neopozive ostavke od subote cemo imati novo rukovodstvo.
Neka povedu i onoga koji ih je doveo tu..
Mozemo samo kljuc u bravu!
![]()
Neije to debilan stav,nego sasvim normalno razmisljanje.Kospa je napisao/la: ↑ned jun 09, 2019 10:02 amI ovo mi je glupo i retardirano kod ovih nasih. Kao eto svi vole i navijaju za Zeljeznicar ali pomoci ce samo ako su oni u klubu. Evo Kozaric mi pade na um jer ga neko spomenu, frajer nije htio dolaziti na utakmice niti pomoci Zelji jer mu smeta Misimovic. Jel iko od ovih bivsih predsjednika imalo aktivniji sada kada treba pomoci? Jbt Senad je povukao svoje pozajmice i sigurno dobar dio sponzora. Jel se mora biti u skupstini ili na predsjednickom mjestu da bi se pomoglo Zelji ljudi moji??
Svi imaju nekakav debilan stav "poslije mene, potop"