Tare1921 je napisao/la: ↑pon maj 27, 2019 11:55 pm
Okolele je napisao/la: ↑pon maj 27, 2019 11:33 pm
Nešto nam se bobica i torlak usutali na fb a kad je trebalo lajati po prosloj upravi i prizivati Amara iz paštete su iskakali..
Eto sad Bob kriv sto licencu nismo dobili i sto je prosla uprava nogirana. Bob je hvalio Misketa kad je bio onaj snimak o novoj juznoj tribini kao svi mi ali jbt izgubiti dvije glat titule pa onda sutiti nakon sto smo onako pokradeni od saveza pa jebali smo mu svi sve i nek je dobio nogu isto kao sto treba Amar dobiti nogu i svi ostali. Vukotic bujrum ostali sikter.
I nez sto provociras istinske navijace Zelje koji nisu tu radi interesa nego iz ljubavi prema Zelji a ne iz ljubavi prema Amaru ili Misketu kao neki. Ja se ne sjecam kad je on gostovanje propustio pa cak kad je nekima bilo iz ponizenja otici u Krupu radi Kupa njemu nije bilo. Nama treba vise navijaca kao Bob i da smo svi kao jedan a ne da takve navijace prozivamo.
Bobe ako citas ovo tebi kapa do poda
Prelomni trenutak nije gubitak titule, nego ne potpisivanje ugovora sa Stanicem!
Cestitalo se u vakat reprezentativcu BiH. Da pogresno ne budem shvacen sav taj dio navijaca nema koristi od kluba, Stanica nego oni jednostavno misle da su svu pamet svijeta pokupili. Pa komentarisu raznorazne stvari oko kojih blage veze nemaju.
Sto sad sute? Ego im ne dozvoljava treba popisat sam sebe, Amila, Nedo, Hasanovic? Nema strebera, slobodno..
Ismijavali su oni Amara po fb. Cak sam i ovde o tome pisao kako je ruzno citati da je Lutvo na aparatima jer se istok krenuo praviti... Kako ne smijemo vrijedjat nasu legendu,ali ih nista nije moglo sprijeciti da ismijavaju "tuborgovce".
Ali nekome je jeftin obraz, pa kad haver ne potpisa. Od jednom Beslija postade lobotomac i uhljeb, Adzem netalentovan ili neznalica,svi da se zahvale Zakaricu.
To sto idu na utakmice, nikome ne daje za pravo da pljuje po nasem klubu. To misljenje je i dovelo do paljenja na svakoj utakmici, jer oni idu na gostovanje pa im to dozvoljava da prave stetu na svakoj utakmici. Ne, ne i ne!