djoxxx1921 je napisao/la: ↑sub maj 18, 2019 1:00 pmSad nekad bi nas Ake objavio, "danas igra Zeljeznicar". Iz sedmice u sedmicu fale ti statusi na koje smo svi mi navikli. Svi u Dolinu!!
Jebote ja zaboravio na to. Pa je li moguce da zvaljo ostaje a ovaj ode.samo_plavo je napisao/la: ↑sub maj 18, 2019 9:01 amPosljednja utakmica za Sinišu na Grbavici... Trebamo ga fino pozdraviti i ispratiti jer je bar on to zaslužio. One suze protiv Čelika nikad neću zaboraviti. Uvijek zadnji atom snage i borba do kraja. Neki dan čujem da mu je baš teško što odlazi... Zato bih volio da mu se nešto zapjeva, nagradi aplauzom i da mu posljednja utakmica na Grbavici ostane u lijepom sjećanju.
SVI NA GRBAVICU!
E ako nam oni uzmu igrača svi kolektivno da se roknemo
Ma kakav crni Adem, Hadzanovic, ako će nam to biti pojačanja za titulu sljedece godine, onda nema nista od nas...
Blackadder je napisao/la: ↑sub maj 18, 2019 12:46 pmNe znam kako da ti kazem...kako da pronadjem prave rijeci da opisem ono sto osjecam prema tebi. Da li bih bio isti covjek da nema tebe? Ti bi bio, naravno, isti da nema mene. Ali ja? Bez tebe ne bi bilo pola mene i zbog toga te volim. Djecak koji je gledao u zeleni teren i ucio prve navijacke pjesme nije bio svjestan da ces postati dio njegovog tkiva. Da ce postati velikim dijelom FK Željezničar u ljudskom obliku. Da ce u srcu nostiti radnicku snagu sa zvukom lokomotive, da ce sa ponosom braniti svoje ideale, da ce u pobjedama biti skroman i tih, a u porazima postajati veci. Uz tebe sam shvatio da je zivot pun uspona i padova, da treba biti jedinstven i da moze postojati porodica bez krvnog srodstva. Naucio si me da postoje stvari vrjednije od novca, da postujem razlicitosti i da stojim hrabro i prkosno pred onima koji pricaju i rade protiv mene. Svemu si me naucio, a premalo sam ti zauzvrat dao.
Volim te Željo!
Ja sam ga gledao u prijateljskoj protiv Rudara iz Kaknja prosle godine ili tad nekad kad je Modic igrao za nas.