Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

svraka
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet maj 17, 2019 12:18 am

Svi na Jug! Kao sto su i napisali, saljemo poruku za sljedecu sezonu! SVI
Forza 1921!

Oda majstore!

BC1921
Kontakt:

pet maj 17, 2019 12:19 am

Podrzimo Zelju, svi na Grbavicu! Pokazimo jos jednom da nam je Zeljo ispred svega!
Krivina Jug

zeljeznicka21

pet maj 17, 2019 12:21 am

kokoška je napisao/la:
čet maj 16, 2019 10:37 pm
zeljeznicka21 je napisao/la:
čet maj 16, 2019 4:13 pm
ne mogu da vjerujem da postoje ljudi koji vjeruju da Amar krade pare od Želje, i to dosta ljudi, gasi forum...
Ne mogu da vjerujem da postoje ljudi koji misle da Amar voli Zelju vise od onih 3000 sto su uvijek na Grbavici, bez obzira na sve!
Uopste ne mislim da Amar voli Zelju vise od nas 3 milje bolesnika, ali takodjer mi je budalastina da Amar krade od Zelje

SVI NA GRBAVICU 18.05. dijelite po drustvenim mrezama, hajcajte raju, pokazimo koliko volimo naseg Želju bez obzira na sve
Prvaci SRBIH: 1946.
Prvaci SFRJ: 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH: 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012,2017/2018
Superkup BIH: 1998; 2000; 2001.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

pet maj 17, 2019 12:25 am

Tare1921 je napisao/la:
čet maj 16, 2019 11:56 pm
LARSSON je napisao/la:
čet maj 16, 2019 10:57 pm
Kakvo crno šetanje kroz ligu sa subićem koji godinu dana nije igrao, i štilića koji je za godinu dana odigrao par tekmi.
Ermin Zec pola godine fudbala nije igrao a prije toga igrao u drugoh turskoj ligi i odigrao samo 730 minutica, kad je kod nas dosao za 15 minuta se posrao na citavu ligu. Ivan Curjuric pola godine nije odigrao utakmnice i popisa se sa pasovima na sve kvazi fudbalere u nasoj ligi. Sulejman Krpic za pola godine u IRANSKOJ LIGI je odigrao 190 minutica a sad je najbolji strijelac u nasoj ligi. Miroslav Stevanovic dvije sezone lutao po klubovima i ima mozda 900 minuta za dvije sezone, kad je dosao kod nas proglasen sa Lendricem za najboljeg igraca a Lendric prije nego sto je dosao kod nas je imao za jednu citavu sezonu samo 55 minutica igre i to u grckoj ligi. Nasa liga je svake godine sve gora i gora a dokaz za to je da jedni od najboljih igraca prva dva kluba (Todorovic i Blagojevic) nemaju zajedno tri utakmnice u DRUGOJ TURSKOJ LIGI. Sto se Subica tice svi znamo kakav je igrac bio prije povrede i da je njegova jacina to sto igra sa mozgom a to se sa povredom sigurno nije promjenilo i on sigurno nije prvi igrac kojeg bi mi vratili u zivot. A Stilic je za svakog naseg igraca izmislio fudbal a o Graovcu sam sve znas.
Ok, onda neka dovedu sve što su nešto znali a u zadnjih godinu dana nisu minute odigrali možda se prođetamo ligom.

Hoćemo al u kurcu

AdmirA
Kontakt:

pet maj 17, 2019 12:36 am

:pljesak:
slika
SVI !!!!!

Dijeli dalje....

blueDBR
Kontakt:

pet maj 17, 2019 12:38 am

iii abem agaaaa alikaaaa jer ata mi je alikaa !!!
SOUTH WILL RISE AGAIN !
43.846104, 18.387486, za ove što su zaboravili gdje je jug evo i koordinate

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet maj 17, 2019 12:45 am

Hajmo svi mi stariji koji smo sada na istoku i sjeveru doci na jug.
Hajmo se prisjetiti starih dana i napuniti jug.
Pokazimo da ne dolazimo na utakmice radi Uprava i imena, pokazimo da smo tu radi naseg Zelje
Alea iacta est!

AdmirA
Kontakt:

pet maj 17, 2019 12:52 am

@cipiripi poštovanje za to. Ovo je Željo ovo su Manijaci. Ja sam stariju raju svu nagovorio već, i dolazimo na jug. Svi se aktiviramo, Željo nas treba.

storm_raider
Kontakt:

pet maj 17, 2019 12:54 am

cipiripi je napisao/la:
pet maj 17, 2019 12:45 am
Hajmo svi mi stariji koji smo sada na istoku i sjeveru doci na jug.
Hajmo se prisjetiti starih dana i napuniti jug.
Pokazimo da ne dolazimo na utakmice radi Uprava i imena, pokazimo da smo tu radi naseg Zelje
:palacgore: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Vidimo se na Jugu!

18.05. 17:00!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

rodrigo87
Kontakt:

pet maj 17, 2019 1:16 am

Nadam se da ce administracija barem do subote raditi na tome da se ne svadjamo na forumu i da pokusamo sto vise raje pozvati na posljednju utakmicu na nasem stadionu za ovu sezonu.
U sezonu novu skupa cemo jaci!

PlaviVlak
Kontakt:

pet maj 17, 2019 1:41 am

Volio bih da u novu sezonu mi navijači krenemo sa Željom na usnama i u srcu u svakoj utakmici, a uprava, struka i igrači ponizno, borbeno i bez ikakvih najava, samo da daju sve od sebe na terenu u svakoj tekmi.
Moramo se prije svega pojačati, napraviti totalni remont, a onda stvoriti atmosferu iz koje se može stvoriti uspjeh kojem se svi nadamo.
Uz pojačanja na terenu, podršku s tribina, uprava treba sve ispratiti infrastrukturnim radovima, novim dresovima, marketingom i da vratimo stari sjaj našeg Želje.
Stari nick: Zaka.

Biće Željo opet šampion!

Plava Porodica
Kontakt:

pet maj 17, 2019 2:50 am

Konačno rahat ući na forum..

Južne tribine i Doline što mu pjeva,
Nama je srcu draga boja Plavo-bijela..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Leon_Professional
Kontakt:

pet maj 17, 2019 2:51 am

Ko kaze rahat :ganja:

Plava Porodica
Kontakt:

pet maj 17, 2019 2:56 am

Leon_Professional je napisao/la:
pet maj 17, 2019 2:51 am
Ko kaze rahat :ganja:
Ah jesam se naspavo
Sve mi je potaman :ganja:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

nikson
Kontakt:

pet maj 17, 2019 3:19 am

storm_raider je napisao/la:
čet maj 16, 2019 11:59 pm
nikson je napisao/la:
čet maj 16, 2019 11:53 pm
Sta mi ba brisete, ovdje je 10 ljudi koji iznova i iznova zapocinju pricu amar miske....forum se pretvorio u svakodnevnu identicnu raspravu koju zapocinju likovi koji su se mahom pojavili u decembru i januaru....izbrisite njih, banujte....zaustavite istu pricu svaki dan....daj malo da pricamo o fudbalu kakav god on bio a ne da pricamo u kontekstu ismijavanja amarove izjave... Daj da pricamo o projektima kluba koji su realni i trebaju da se dese, izvodivi su, a ne o onome sto je bilo ili o onome sto je i laiku jasno da je neizvodivo...hajde malo se svi trznite! Daj da se ovaj forum vrati gdje je bio, da pravi akcije, dijeli godisnje, pomaze kome treba itd itd...hajmo dat krv svi kolektivno s foruma? Nesto dobro uradit? Da pocnemo eto od tog...mozda je glupo al nekome ce pomoci
Nije samo tebi obrisan komentar, nego je i drugim mnogima koji su o tome pisali. Svakako ce prica o Amaru, upravama i svima doci ocito na red nakon drugostepene komisije.

E sada za ostalo. Slazem se, dajte malo o fudbalu. Godisnje cemo gurati svakako da budu.

Vezano za boldani dio, jako mi se svidja ideja. Ima li nas jos zainteresovanih da napravimo akciju darivanja krvi? Svaka cast druze (debeli :D), jako si me pozitivno iznenadio.
Ama brate samo da svi skontamo da smo zajedno jaci i od Amara i Senada i Begica i Beusa....nas jebe sto nismo zajedno...a to zajednistvo treba poceti stvarati...ako je davanje krvi hajmo svi dati ***** mu mater, pa nek nas se 50 vidi i poprica - nesto ce iz toga izaci... A da ne pricam o vecim razmjerima....ne tako davno nas je 1000 skakalo po evropi....a sad na Grbavici 1500-2000....pa sta se jebeno promjenilo??? Zasto ste dopustili da ispred Zelje budu pojedinci? Kad vam je to neko licno ime postalo bitnije od Zelje???? Kad ste to od navijaca postali finansijski strucnjaci i kondicioni treneri??? Budite ba navijaci, to je nas dio, jedino to treba da nas zanima! Sve ostalo je *****, sve ostalo su bespotrebne stvari....radite za 600-1000 maraka mjesecno a ovamo se bavite stotinama hiljada i racunate budzete....potrcali ste zadnji put u srednjoj a ocjenjujete spremu igraca....koji ***** se desava....navijajte, samo navijajte....nosite nespremne, preplacene igrace (ili obrnuto) do.pobjede....na kraju krajeva to je bit navijaca!
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

cikazubo
Kontakt:

pet maj 17, 2019 3:34 am

slika
SVI !

Plava Porodica
Kontakt:

pet maj 17, 2019 6:54 am

Svaka tramvajska išarana.
Jug!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

storm_raider
Kontakt:

pet maj 17, 2019 7:57 am

rodrigo87 je napisao/la:
pet maj 17, 2019 1:16 am
Nadam se da ce administracija barem do subote raditi na tome da se ne svadjamo na forumu i da pokusamo sto vise raje pozvati na posljednju utakmicu na nasem stadionu za ovu sezonu.
U sezonu novu skupa cemo jaci!
Pa vidi, takva su vremena dosla, raji je forum glavni medij informisanja. Sada je najbitnije da nas sto vise dodje u subotu, a svakako ce se nakon sezone, pogotovo drugostepene pricati opet o upravama.. tada nece biti fudbala ni na terenu (i ovako ga je malo :D :D).

Nego, sada ono bitnije - SVI SUTRA NA GRBAVICU!!

storm_raider
Kontakt:

pet maj 17, 2019 8:03 am

nikson je napisao/la:
pet maj 17, 2019 3:19 am
storm_raider je napisao/la:
čet maj 16, 2019 11:59 pm
nikson je napisao/la:
čet maj 16, 2019 11:53 pm
Sta mi ba brisete, ovdje je 10 ljudi koji iznova i iznova zapocinju pricu amar miske....forum se pretvorio u svakodnevnu identicnu raspravu koju zapocinju likovi koji su se mahom pojavili u decembru i januaru....izbrisite njih, banujte....zaustavite istu pricu svaki dan....daj malo da pricamo o fudbalu kakav god on bio a ne da pricamo u kontekstu ismijavanja amarove izjave... Daj da pricamo o projektima kluba koji su realni i trebaju da se dese, izvodivi su, a ne o onome sto je bilo ili o onome sto je i laiku jasno da je neizvodivo...hajde malo se svi trznite! Daj da se ovaj forum vrati gdje je bio, da pravi akcije, dijeli godisnje, pomaze kome treba itd itd...hajmo dat krv svi kolektivno s foruma? Nesto dobro uradit? Da pocnemo eto od tog...mozda je glupo al nekome ce pomoci
Nije samo tebi obrisan komentar, nego je i drugim mnogima koji su o tome pisali. Svakako ce prica o Amaru, upravama i svima doci ocito na red nakon drugostepene komisije.

E sada za ostalo. Slazem se, dajte malo o fudbalu. Godisnje cemo gurati svakako da budu.

Vezano za boldani dio, jako mi se svidja ideja. Ima li nas jos zainteresovanih da napravimo akciju darivanja krvi? Svaka cast druze (debeli :D), jako si me pozitivno iznenadio.
Ama brate samo da svi skontamo da smo zajedno jaci i od Amara i Senada i Begica i Beusa....nas jebe sto nismo zajedno...a to zajednistvo treba poceti stvarati...ako je davanje krvi hajmo svi dati ***** mu mater, pa nek nas se 50 vidi i poprica - nesto ce iz toga izaci... A da ne pricam o vecim razmjerima....ne tako davno nas je 1000 skakalo po evropi....a sad na Grbavici 1500-2000....pa sta se jebeno promjenilo??? Zasto ste dopustili da ispred Zelje budu pojedinci? Kad vam je to neko licno ime postalo bitnije od Zelje???? Kad ste to od navijaca postali finansijski strucnjaci i kondicioni treneri??? Budite ba navijaci, to je nas dio, jedino to treba da nas zanima! Sve ostalo je *****, sve ostalo su bespotrebne stvari....radite za 600-1000 maraka mjesecno a ovamo se bavite stotinama hiljada i racunate budzete....potrcali ste zadnji put u srednjoj a ocjenjujete spremu igraca....koji ***** se desava....navijajte, samo navijajte....nosite nespremne, preplacene igrace (ili obrnuto) do.pobjede....na kraju krajeva to je bit navijaca!
Kada je Zeljo u pitanju, to je vise od samog dolaska na utakmicu i navijanja. Znas i sam da je tako. Ljudi se brinu za tu ljubav i pokusavaju je zastititi. To je tako, Zeljo je ljubav. Ne kazem da mi imamo pravo na to, ali eto, svi smo tu malo sebicni. Sebicno zelimo Zelji najbolje. Ako se ta briga usmjeri zaista ka zajednistvu, mnogo toga mozemo napraviti. Samo zajedno. Prica o Upravama ce morati biti, ali interes Zelje mora biti prvi. Interes Zeljeznicara je nas zajednicki interes!

Idemo napuniti Grbavicu, ne zbog fudbala, Amara, Siljka, Uprave (trenutne, bivse, buduce), sponzora, vec zbog nase Grbavice i naseg Zelje. Vezimo se za ideju radnicke klase koja je utkana u nasem Zelji, pa cemo i pojedince gledati dosta, dosta objektivnije.

Ova ideja davanja krvi mi je odlicna. Pa samo to da nakon toga razmjenimo 5 brojeva dobro je, a ne nesto vise.

fcz
Kontakt:

pet maj 17, 2019 8:22 am

Je.bite se, oraspoloziste me na sabahu, po prvi put nakon dugo vremena da ne udjem na forum a da mi automatski kiselina ne proradi. :D

SVI NA GRBAVICU!!!
18.05.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Trenutno korisnika/ca: BHDragons, Google [Bot] i 51 gost.

Prijava