Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Tare1921
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet maj 16, 2019 10:52 pm

Amar ako dovede Graovca, Stilica i Subica prosetali bi kroz ligu.
Ovi sto kazu da su Graovac i Stilic skupi pa jbt pola nasih igraca ce nas napustiti i to bas oni koji su velike plate dobivali tako da ce biti para za ovakve igrace. Mislite li vi stvarno da ako Krpic ode da ce jedan Hadzic ( koji je za nasu ligu mrak) dobiti istu platu kao on? Normalno da nece i zbog toga ce nam biti budzet dovoljno velik za takve igrace kao Stilic i Graovac.

Muminovic
Beganovic Graovac Sipovic Subic
Hadzanovic ?
Ovcina Stilic E.Zec
Hadzic

SIMA_SIMAU
Kontakt:

čet maj 16, 2019 10:56 pm

Tare1921 je napisao/la:
čet maj 16, 2019 10:52 pm
Amar ako dovede Graovca, Stilica i Subica prosetali bi kroz ligu.
Ovi sto kazu da su Graovac i Stilic skupi pa jbt pola nasih igraca ce nas napustiti i to bas oni koji su velike plate dobivali tako da ce biti para za ovakve igrace. Mislite li vi stvarno da ako Krpic ode da ce jedan Hadzic ( koji je za nasu ligu mrak) dobiti istu platu kao on? Normalno da nece i zbog toga ce nam biti budzet dovoljno velik za takve igrace kao Stilic i Graovac.

Muminovic
Beganovic Graovac Sipovic Subic
Hadzanovic ?
Ovcina Stilic E.Zec
Hadzic
Meni bi prije Rodin nego Sipovic. Za mene Sipovic nikakvo pojacanje nije.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

čet maj 16, 2019 10:57 pm

Kakvo crno šetanje kroz ligu sa subićem koji godinu dana nije igrao, i štilića koji je za godinu dana odigrao par tekmi.

storm_raider
Kontakt:

čet maj 16, 2019 10:58 pm

A malo nam je falilo. Jedan gol, jedan gol, jedan ofsajd, jedna losa sudijska odluka, jedan Kerla manje, jedan Bogicevic manje...

Subic nazalost nije vise ozbiljan fudbaler.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet maj 16, 2019 10:59 pm

Ubit cemo Celik...1-0 :D
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Leon_Professional
Kontakt:

Nije ni Ermin.

Nama treba 3 kila ako ista hocemo. :D

Elegant
Kontakt:

čet maj 16, 2019 11:21 pm

Treba nama mnogo vise ako hocemo da budemo konkureti za narednu sezonu po pitanju titule.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

čet maj 16, 2019 11:26 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Nije ni Ermin.

Nama treba 3 kila ako ista hocemo. :D
On prije dolaska kod nas nije igrao 6 mjeseci, ali izgleda ovdje ce nakucati to sto mu fali do jedne godine. :D

AdmirA
Kontakt:

čet maj 16, 2019 11:32 pm

Vjerujem da Amar zna tačno šta mu treba. Samo da je nekako ubosti i da konačno krenemo igrati Football.

SVI NA JUG!
SVI NA GRBAVICU!

rodrigo87
Kontakt:

čet maj 16, 2019 11:37 pm

Ko moze neka dodje na Jug u subotu. Bit cete pozitivno iznenadjeni, siguran sam.
Jug je samo jedan!
Naprijed Zeljo ljubavi moja!!!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

čet maj 16, 2019 11:40 pm

Po treningu konacno ce Bajic dobiti sansu da pokaze sta zna. Ramovic nije trenirao koliko sam ja uspio vidjeti, umjesto njega igrat ce Mujezinovic.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

AdmirA
Kontakt:

čet maj 16, 2019 11:45 pm

rodrigo87 je napisao/la:
Ko moze neka dodje na Jug u subotu. Bit cete pozitivno iznenadjeni, siguran sam.
Jug je samo jedan!
Tako je... SVIIII :baklja:

nikson
Kontakt:

čet maj 16, 2019 11:53 pm

Sta mi ba brisete, ovdje je 10 ljudi koji iznova i iznova zapocinju pricu amar miske....forum se pretvorio u svakodnevnu identicnu raspravu koju zapocinju likovi koji su se mahom pojavili u decembru i januaru....izbrisite njih, banujte....zaustavite istu pricu svaki dan....daj malo da pricamo o fudbalu kakav god on bio a ne da pricamo u kontekstu ismijavanja amarove izjave... Daj da pricamo o projektima kluba koji su realni i trebaju da se dese, izvodivi su, a ne o onome sto je bilo ili o onome sto je i laiku jasno da je neizvodivo...hajde malo se svi trznite! Daj da se ovaj forum vrati gdje je bio, da pravi akcije, dijeli godisnje, pomaze kome treba itd itd...hajmo dat krv svi kolektivno s foruma? Nesto dobro uradit? Da pocnemo eto od tog...mozda je glupo al nekome ce pomoci
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet maj 16, 2019 11:55 pm

nikson je napisao/la:
Sta mi ba brisete, ovdje je 10 ljudi koji iznova i iznova zapocinju pricu amar miske....forum se pretvorio u svakodnevnu identicnu raspravu koju zapocinju likovi koji su se mahom pojavili u decembru i januaru....izbrisite njih, banujte....zaustavite istu pricu svaki dan....daj malo da pricamo o fudbalu kakav god on bio a ne da pricamo u kontekstu ismijavanja amarove izjave... Daj da pricamo o projektima kluba koji su realni i trebaju da se dese, izvodivi su, a ne o onome sto je bilo ili o onome sto je i laiku jasno da je neizvodivo...hajde malo se svi trznite! Daj da se ovaj forum vrati gdje je bio, da pravi akcije, dijeli godisnje, pomaze kome treba itd itd...hajmo dat krv svi kolektivno s foruma? Nesto dobro uradit? Da pocnemo eto od tog...mozda je glupo al nekome ce pomoci
Ko ce uzet krv od lobotomaca, realno :D
Željezničar ante portas !

Tare1921

čet maj 16, 2019 11:56 pm

LARSSON je napisao/la:
čet maj 16, 2019 10:57 pm
Kakvo crno šetanje kroz ligu sa subićem koji godinu dana nije igrao, i štilića koji je za godinu dana odigrao par tekmi.
Ermin Zec pola godine fudbala nije igrao a prije toga igrao u drugoh turskoj ligi i odigrao samo 730 minutica, kad je kod nas dosao za 15 minuta se posrao na citavu ligu. Ivan Curjuric pola godine nije odigrao utakmnice i popisa se sa pasovima na sve kvazi fudbalere u nasoj ligi. Sulejman Krpic za pola godine u IRANSKOJ LIGI je odigrao 190 minutica a sad je najbolji strijelac u nasoj ligi. Miroslav Stevanovic dvije sezone lutao po klubovima i ima mozda 900 minuta za dvije sezone, kad je dosao kod nas proglasen sa Lendricem za najboljeg igraca a Lendric prije nego sto je dosao kod nas je imao za jednu citavu sezonu samo 55 minutica igre i to u grckoj ligi. Nasa liga je svake godine sve gora i gora a dokaz za to je da jedni od najboljih igraca prva dva kluba (Todorovic i Blagojevic) nemaju zajedno tri utakmnice u DRUGOJ TURSKOJ LIGI. Sto se Subica tice svi znamo kakav je igrac bio prije povrede i da je njegova jacina to sto igra sa mozgom a to se sa povredom sigurno nije promjenilo i on sigurno nije prvi igrac kojeg bi mi vratili u zivot. A Stilic je za svakog naseg igraca izmislio fudbal a o Graovcu sam sve znas.

ISB87
Kontakt:

čet maj 16, 2019 11:57 pm

AdmirA je napisao/la:
čet maj 16, 2019 11:45 pm
rodrigo87 je napisao/la:
Jug je samo jedan!
Tako je... SVIIII :baklja:
SVI, SVI, SVI!! Zeljo nas treba
MIRZA RASCIC

nikson
Kontakt:

čet maj 16, 2019 11:58 pm

AsharaK je napisao/la:
čet maj 16, 2019 11:55 pm
nikson je napisao/la:
Ko ce uzet krv od lobotomaca, realno :D
AB+ trazi se :D
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

storm_raider
Kontakt:

čet maj 16, 2019 11:59 pm

nikson je napisao/la:
Nije samo tebi obrisan komentar, nego je i drugim mnogima koji su o tome pisali. Svakako ce prica o Amaru, upravama i svima doci ocito na red nakon drugostepene komisije.

E sada za ostalo. Slazem se, dajte malo o fudbalu. Godisnje cemo gurati svakako da budu.

Vezano za boldani dio, jako mi se svidja ideja. Ima li nas jos zainteresovanih da napravimo akciju darivanja krvi? Svaka cast druze (debeli :D), jako si me pozitivno iznenadio.

storm_raider
Kontakt:

pet maj 17, 2019 12:05 am

I da ne zaboravim!

slika

AdmirA
Kontakt:

pet maj 17, 2019 12:09 am

storm_raider je napisao/la:
pet maj 17, 2019 12:05 am
I da ne zaboravim!

slika

slika

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 60 gostiju.

Prijava