Southboy je napisao/la: ↑sri maj 15, 2019 3:44 am
A jeste li vi svjesni da mi nedobijanjem licence vracamo se 15 godina unazad...da 15 godina mozda i vise!!!
I to zbog cega?zbog nesposobnih ljudi koji su dosli u decembru i imali 3.5 mjeseca da uplate pare a cekali zadnji dan..Pa koj iste vi zohari i neradnici..
I taj isti Senad je doveo evropu na Grbavicu..Taj isti Senad je imao rijesenu licencu sa milionima duga jer su ljidi tada RADILI i rjesavali tuzbe i dugove (molili,rate davali,placali nekako i radili da se dobije potpis od osoba kojima dugojemo)...
Ovo su neradnici jedni..da mi je babo licno AO otjerao bi ga odma sutra i sve ove "strucnjake"..jesu strucnjaci al za suplju pricu..
Mi sa ovim ispadamo iz cetvorke ove lige(a plus dolazi velez i borac slj godine)..i necemo biti u vrhu sljedecih godina a kamoli titula!!! Halo najtrofejni klub ce tovariti u sredini tabele i u donjem dijelu..
Da necemo se ugasiti ko sto vi pricate ovdje,al bicemo u rangu goska,tuzle i zvijezde jer neces imati vise para a pare su danas sve..imat ces 300 navijaca na Grbavici..da 300 max..
Isao sam 2006 redovno kad smo k*rine bili (trgao,sikirao,tugovao) ali vise necu dok su ovakvi nesposobnjakovici u klubu...
DOK DRUGI KLUBOVI IZ VRHA NAPREDUJU,MI IDEMO KRUPNIM KORACIMA NAZAD !!! TO JE SAMA SUSTINA.
Ovo je pretkratnica za klub..mi ako popusimo sada to je prikljucivanje kluba na aparate..
mnogi jos nisu svjesni ovdje..bice 300 ljudi neki zbog jake ljubavi,neki zbog navijacke furke sezonu a kad bude teze i sljedece godine onda ce svi pobjeci..E pa da vidimo onda ko ce opet budala bit i dolaziti
A koga cemo onda trazit da bude spasioc? Spasioc a sve otislo prema dole..
Ako dobijemo licencu prvi cu polizati sve sto sam pisao protiv ovih..al dabogda šceri..
Amare pao si mi u ocima toliko da to nmg opisati a jos pogotovo sa ovim..
UPRAVA NAPOLJE!!! NERADNICI NAPOLJE!!! IMALI STE DOVOLJNO VREMENA!!!