0:2 Ramovic i Krpic
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA
Samo jos to treba, jedino normalno krilo u ekipistorm_raider je napisao/la: ↑sub maj 11, 2019 12:08 pmIzgleda da nema Veselog veceras, nepotvrdjeno.
Veseli je naše najagilnije krilo. Na različite načine pokušava da nešto iznudi i za ostala naša krila ima popriličan IQ. Ne igra on posebne partije u našem dresu, ali s obzirom na konkurenciju najbolji je i najkonstantniji.Omar500 je napisao/la: ↑sub maj 11, 2019 12:50 pmSamo jos to treba, jedino normalno krilo u ekipistorm_raider je napisao/la: ↑sub maj 11, 2019 12:08 pmIzgleda da nema Veselog veceras, nepotvrdjeno.
Bolje nekog kadeta staviti nego Asima...Leon_Professional je napisao/la: ↑sub maj 11, 2019 1:11 pmGarant ce Mujezinovic pocet lijevo.
Desno onda Asim Zec. Koji bi prije par godina bio na tribinama nakon onog ne slusanja trenera. Sta li se to promjenilo kod Amara, da li zbog brata ili cega vec, ali on pravda to sto ga Zec nije poslusao.
Po mom misljenju sta ce Amar izvesti :
Fejza - Sinisa, Rodin, Sipovic, Ledzend - Saban, Dado, Sinan - Mujezinovic, Krpic, Asim.
Pa naravno da sam i mislio na bh uslove. Bio u bh okvirima najuređeniji sigurno.CURVA je napisao/la: ↑sub maj 11, 2019 12:23 amBrate mi 24 godine nemamo nikakav sistem nemoj biti u zabludi ,ni kad smo duple uzimali ni sad dok smo ovo sve gradili .Kako u tom sistemu Petrovic nije isplacen? Cinjenica je da je to bila najbolja uprava i svaka im cast! Uspjeli su dovesti najveci broj sponzora ikad ali brate kad skontas da je Tan dao te pare u humanitarne svrhe kad su bile one poplave sve ti bude jasno.Fudbal je ozbiljan i sve ovo do sada je vjeruj mi smjesno.
Samo predvidjam, a da se ja pitam on bi davno bio slobodan igrac.teteac8684 je napisao/la: ↑sub maj 11, 2019 1:33 pmBolje nekog kadeta staviti nego Asima...Leon_Professional je napisao/la: ↑sub maj 11, 2019 1:11 pmGarant ce Mujezinovic pocet lijevo.
Desno onda Asim Zec. Koji bi prije par godina bio na tribinama nakon onog ne slusanja trenera. Sta li se to promjenilo kod Amara, da li zbog brata ili cega vec, ali on pravda to sto ga Zec nije poslusao.
Po mom misljenju sta ce Amar izvesti :
Fejza - Sinisa, Rodin, Sipovic, Ledzend - Saban, Dado, Sinan - Mujezinovic, Krpic, Asim.
Ne kazu neki.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub maj 11, 2019 2:04 pmA sto bi dobili danas ako necemo licencu dobiti kao sto kazu neki?
Pa onda nam danas rezultat ne igra nikakvu ulogu.DANAN je napisao/la: ↑sub maj 11, 2019 2:09 pmNe kazu neki.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub maj 11, 2019 2:04 pmA sto bi dobili danas ako necemo licencu dobiti kao sto kazu neki?
Kaze pravilnik o licenciranju,po kojem kako.stvari stoje a to je.potvrdila i.prvostepena komisija,mi licence necemo vidjeti.ocima.