Pisi, samo nemoj velikim slovima, jer izgleda kao "GALAMA".CURVA je napisao/la: ↑čet maj 09, 2019 1:46 pmNecu brate nista vise ni pisati pozdravstorm_raider je napisao/la: ↑čet maj 09, 2019 1:35 pmNemoj vise pisati velikim slovima molim te!CURVA je napisao/la: ↑čet maj 09, 2019 11:09 amOvdje svaki dan treba ponavljati jedno te isto pa ce ljudi mozda nesto i skontati .U nasoj drzavi to sto si sin najvece legende Ivice Osima nije nikakva prednost vec bas suprotno sve ti je puno teze i sve te vise raja osporava ,ZNACI AMAR NISTA NIJE DOBIO NITI MU JE IKO ISTA DAO NAKON SVIH USPIJEHA OTJERAN ISTO KAO I OVI STO NISU IMALI NIKAKAV USPIJEH . PA SE MUCILI 7 GODINA COVJEK SE VRATIO PREKUCAO I ZASLUZIO SVO NASE POVJERENJE 5 TITULA 4 KUP-A 5 GODINA BEZ PORAZA U KUP-U PA STA JOS TREBA DA URADI DA NEKO OD VAS KAZE OKEY EVO MU GODINA DANA NEKA POKUSA
Nase je da podrzimo Zelju, za pocetak bi prvi ti trebao doci na Grbavicu bar jednom...da podrzis a ne da seres preko foruma...a previse vas je takvih!
Ne bi se smjelo dovesti do vakuma, to je najgora opcija.
Nek nas preuzme onda Dino Mehmeda Mujkic... pa nema 3000 ljudi u redu da cekaju preuzimanje kluba, cak sta vise mene brine taj ishod, sta se desava onda...
Ona domaca utakmica protiv Celika u prvom dijelu sezone je bila nevjerovatno iskustvo. Ne prevelika posjeta, ali publika uz Zelju i sa igracem manje se doslo do preokreta. Tako da je red da jos jednom dobijemo Celik, ovaj put uz manji stres nadam se, ali vjerovatno i vise dosaderodrigo87 je napisao/la: ↑čet maj 09, 2019 7:43 pmBlo bi lijepo kada bismo idući vikend, ne gledajući rezultat iz Bijeljine, došli na Grbavicu završiti ovu čemernu sezonu, pokazati još jednom da smo tu i kada nema nijednog jedinog razloga da dodjes, a ipak si tu, jer pripadaš nečemu. Iduća sezona ce biti siguran sam bolja, jer gore od ove ne može.
Željo mi te volimo, kako god završio!
Jah zbog plaže i pički ćemo zanemariti šta je uradio u godinama prije..DANAN je napisao/la: ↑čet maj 09, 2019 12:04 pmPa davalo mu se.Plava Porodica je napisao/la: ↑čet maj 09, 2019 10:34 amhttps://www.transfermarkt.com/amar-osim ... ainer/4419mirzoni1921 je napisao/la: ↑čet maj 09, 2019 10:06 amhttps://www.transfermarkt.co.uk/premije ... on_id/2019
da bilo koji trener ima ovakve rezultate bio bi bivši
Da bilo koji trener ima ovoliko ćupova makar na gibraltaru ili san marinu ovdje bi mu se davalo tri četiri godine kontinuiteta..
Kako nije davalo....al jbg ode covjek u Antaliju na odmor...
To je jednostavno bezocna laz sa kojom Amarovi idolopoklonici pokusavaju da opstruiraju jasno misljenje javnog mnjenja. Necete uspjeti, jer je istina u ovom slucaju odista univerzalna i kristalna, a ona kaze sljedece:Plava Porodica je napisao/la: ↑čet maj 09, 2019 9:04 pmJah zbog plaže i pički ćemo zanemariti šta je uradio u godinama prije..DANAN je napisao/la: ↑čet maj 09, 2019 12:04 pmPa davalo mu se.Plava Porodica je napisao/la: ↑čet maj 09, 2019 10:34 am
https://www.transfermarkt.com/amar-osim ... ainer/4419
Da bilo koji trener ima ovoliko ćupova makar na gibraltaru ili san marinu ovdje bi mu se davalo tri četiri godine kontinuiteta..
Kako nije davalo....al jbg ode covjek u Antaliju na odmor...
A, usput, fino čovjek reče da ne ode na godišnji nego van svoje pozicije.
Pozdrav. Dugo vas citam i sada sam odlucio da se registrujem na ovaj fini Zeljin forum. Cestitke na akcijama, pratio sam sve.Bivši predsjednik sarajevskog Željezničara Sabahudin Žujo oktrio je zašto je menadžer plavih Amar Osim iznenadio sve i otišao na odmor na početku sezonu. Menadžer aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine Amar Osim šokirao je bh. sportsku javnost nakon što je dan uoči početka Premijer lige Bosne i Hercegovine odlučio uzeti deset dana odmora. Za sada se ne znaju pravi razlozi odlaska Osima na odmor, a malo ko iskreno vjeruje u službeno objašnjenje da "mu je bio potreban odmor". Nekadašnji predsjednik Željezničara Sabahudin Žujo izjavio je za Avazov Sport kako "nije normalno da Osim ode na odmor", te je dodao: "Osimu je teško jer u klubu nema para", kazao je Žujo za Avazov Sport, objašnjavajući odlazak Osim na odmor.
Ti ćeš mi reći hoću li uspjet ili neću.. CcccGlas Razuma je napisao/la: ↑čet maj 09, 2019 9:34 pmTo je jednostavno bezocna laz sa kojom Amarovi idolopoklonici pokusavaju da opstruiraju jasno misljenje javnog mnjenja. Necete uspjeti, jer je istina u ovom slucaju odista univerzalna i kristalna, a ona kaze sljedece:Plava Porodica je napisao/la: ↑čet maj 09, 2019 9:04 pmJah zbog plaže i pički ćemo zanemariti šta je uradio u godinama prije..
Pozdrav. Dugo vas citam i sada sam odlucio da se registrujem na ovaj fini Zeljin forum. Cestitke na akcijama, pratio sam sve.Bivši predsjednik sarajevskog Željezničara Sabahudin Žujo oktrio je zašto je menadžer plavih Amar Osim iznenadio sve i otišao na odmor na početku sezonu. Menadžer aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine Amar Osim šokirao je bh. sportsku javnost nakon što je dan uoči početka Premijer lige Bosne i Hercegovine odlučio uzeti deset dana odmora. Za sada se ne znaju pravi razlozi odlaska Osima na odmor, a malo ko iskreno vjeruje u službeno objašnjenje da "mu je bio potreban odmor". Nekadašnji predsjednik Željezničara Sabahudin Žujo izjavio je za Avazov Sport kako "nije normalno da Osim ode na odmor", te je dodao: "Osimu je teško jer u klubu nema para", kazao je Žujo za Avazov Sport, objašnjavajući odlazak Osim na odmor.
Sa prvom recenicom se samo potvrdjuje teza koju sam naveo o opstruiranju javnog mnjenja. Nepotrebna potvrda sa Vase strane.Plava Porodica je napisao/la: ↑čet maj 09, 2019 9:38 pmTi ćeš mi reći hoću li uspjet ili neću.. CcccGlas Razuma je napisao/la: ↑čet maj 09, 2019 9:34 pmTo je jednostavno bezocna laz sa kojom Amarovi idolopoklonici pokusavaju da opstruiraju jasno misljenje javnog mnjenja. Necete uspjeti, jer je istina u ovom slucaju odista univerzalna i kristalna, a ona kaze sljedece:Plava Porodica je napisao/la: ↑čet maj 09, 2019 9:04 pm
Jah zbog plaže i pički ćemo zanemariti šta je uradio u godinama prije..
Ja Amaru vjerujem.
A zašto i ne bih?!
Prije nego ponovo napišeš ovako nešto iii slično dva puta razmisli jer očigledno ne poznaješ zakon odnosno kako funkcionira jedan klub. Skupština je najviši organ i ta ista štiti klub . Najgora opcija je da ostanemo bez upravljačkih struktura jer onda smo tek gotovi.
Jos jednom cu Vam citirati njegove rijeci:Plava Porodica je napisao/la: ↑čet maj 09, 2019 9:44 pmNije otišao na odmor.
Kraj priče.
Pozdrav od mladog gospodina, čitaj i ne piši. Ha ya
Nema potrebe za takvim tonom....Za sada se ne znaju pravi razlozi odlaska Osima na odmor, a malo ko iskreno vjeruje u službeno objašnjenje da "mu je bio potreban odmor"...