Kakav dvostruki arsin? Oba igraca mrtvi prosjeci, ne mogu spojiti 3 utakmice da odigraju dobro u kontinuitetu. Da smo normalan klub 95% sadasnjih igraca ne bi ni u najludjim snovima igrali u Zelji a nazalost jos igraju. To sto mislim da je Sinisa polovnjak ne znaci da podrzavam stanica ili Blagojevica ili bilo kojeg igraca iz sadasnjeg Zelje i da bih njih volio gledati u Zelji. Da se nesto pitam svima bih podijelio otkaze i doveo nove kvalitetne igrace..bogi je napisao/la: ↑sub apr 27, 2019 5:56 pmBrkoo je napisao/la: ↑pet apr 26, 2019 10:00 amApsolutno ne postoji igrac u zadnjih par godina a da nas je zaduzio nesto aman zaman. Bilo je dobrih igraca ali sad da nekoga zalim, to ne.To vazi i za Sinisu. Mrtvi prosjek, 30 mu godina a nikad ne znas kako ce odigrati. Isto ko Blagojevic sto je bio. I neki zale takve. Kazu borio se, to je nesto vau. Sta je sljedece? Da slavimo sto nam igraci trce? Ovo ne amnestira stanica, jer da smo normalan klub ne bi u klubu bilo mjesta ni za Sinisu a ni za stanica a ni za vecinu sadasnjih igraca..
Koliko smo samo nisko pali..
Kad se sjetim koliko smo tjerali Benju Colica, (lik bio jedan od najboljih bekova u ligi, u jednom trenutku i najbolji, bio pred finim inostranim angazmanom itd) jer smo smatrali da je los i da mozemo dovesti nekog boljeg a sad pojedinci skoro pa placu zbog lika koji ni u nasoj ligi ne moze da bude prevaga.
Usporediti Sinišu i Jovana je ozbiljan pokazatelj dvostrukog aršina. Dok je jedan svaki trening krvario i povrijeđen dolazio na utakmice i bodrio klub, drugi je nakon jedne utakmice na kojoj je ostao na klupi tražio razgovor sa šefom stručnog štaba.![]()
Ja mislim da mi rutinski uzimamo veceras!
Dobar sastav, svidja mi se. Bit cemo konacno opasni po krilima.
I ja bi da karam Vesnu Zmijanac, al' ne ide što bi rekliBrkoo je napisao/la: ↑sub apr 27, 2019 6:55 pmKakav dvostruki arsin? Oba igraca mrtvi prosjeci, ne mogu spojiti 3 utakmice da odigraju dobro u kontinuitetu. Da smo normalan klub 95% sadasnjih igraca ne bi ni u najludjim snovima igrali u Zelji a nazalost jos igraju. To sto mislim da je Sinisa polovnjak ne znaci da podrzavam stanica ili Blagojevica ili bilo kojeg igraca iz sadasnjeg Zelje i da bih njih volio gledati u Zelji. Da se nesto pitam svima bih podijelio otkaze i doveo nove kvalitetne igrace..bogi je napisao/la: ↑sub apr 27, 2019 5:56 pmBrkoo je napisao/la: ↑pet apr 26, 2019 10:00 amApsolutno ne postoji igrac u zadnjih par godina a da nas je zaduzio nesto aman zaman. Bilo je dobrih igraca ali sad da nekoga zalim, to ne.To vazi i za Sinisu. Mrtvi prosjek, 30 mu godina a nikad ne znas kako ce odigrati. Isto ko Blagojevic sto je bio. I neki zale takve. Kazu borio se, to je nesto vau. Sta je sljedece? Da slavimo sto nam igraci trce? Ovo ne amnestira stanica, jer da smo normalan klub ne bi u klubu bilo mjesta ni za Sinisu a ni za stanica a ni za vecinu sadasnjih igraca..
Koliko smo samo nisko pali..
Kad se sjetim koliko smo tjerali Benju Colica, (lik bio jedan od najboljih bekova u ligi, u jednom trenutku i najbolji, bio pred finim inostranim angazmanom itd) jer smo smatrali da je los i da mozemo dovesti nekog boljeg a sad pojedinci skoro pa placu zbog lika koji ni u nasoj ligi ne moze da bude prevaga.
Usporediti Sinišu i Jovana je ozbiljan pokazatelj dvostrukog aršina. Dok je jedan svaki trening krvario i povrijeđen dolazio na utakmice i bodrio klub, drugi je nakon jedne utakmice na kojoj je ostao na klupi tražio razgovor sa šefom stručnog štaba.![]()
Sumnjas u Amarov izbor?Plava Porodica je napisao/la: ↑sub apr 27, 2019 7:24 pmIvane majku ti majčinu yebem..
Joj šaban i hare zajedno jooooj
Ma gdje se neću iznervirati dvije zadnje utakmice usrali bukvalno u zadnjoj minuti. Sunce im njihovo što ovako nisu kiksali kad su se borili sa nama. I još kad vidim kvalitet ekipe koja će biti prvak... Bolje ništa ne govoriti.CURVA je napisao/la: ↑sub apr 27, 2019 7:23 pmHaha sto si se ti iznervirao pa i da su prisli na dva boda opet bi bili prvi .Nego ds nas sad ne naguze Zrinskom i Sirokom nece trebati nista protiv radnika bojim se da im ovi ne vrate.samo_plavo je napisao/la: ↑sub apr 27, 2019 7:20 pmPopuši mi ***** Čurjuriću pičketino. **** me svak kad sam ikad počeo pratiti ovo sranje.