ja bih kao prioritet poslije kampa i sredjivanja postojecih tribina krenuo ka izgradnji zapada.
prvenstveno zbog toga sto nam ona donosi cat4.
Složio bih se s tobom da je normalna situacija, no na ovom forumu postoje ljudi koji žele ocrniti sve što se radi u klubu. Kao nekad na gg.ba portalu što su pljuvali po svemu što je Miske radio, uključujući i istočnu tribinu, Bože sačuvaj. Nažalost, ovaj forum se pretvara u taj, zato je važno imati neki balans.
Haj da se ne lažemo. Da se Senad prije godinu sastao s Efendićem, ovdje bi se obarali rekordi prema broju postova, tražile bi se lokacije za kamp, nekakva rješenja, ideje bi se prezentirale i sve što ide uz to. Ovako, to je šuplja priča. Ne kažem da je npr. taj sastanak neki boom, ali je pokazatelj da se neke stvari pokreću. Dajte ljudima malo vremena.neroazzuro je napisao/la: ↑sri apr 24, 2019 10:54 amPa eto, pitar si ako kažeš da ovi još ničim nisu zaslužili povjerenje. Možda i ja ne vidim neke stvari, ko zna.
pa to je to sto nama treba i zapad kao istok sa tim popratnim prostorijama. ali samo sto nam zapad donosi cat4.
3 puta se sastajao u svom mandatu...kvalitet je napisao/la: ↑sri apr 24, 2019 11:00 amHaj da se ne lažemo. Da se Senad prije godinu sastao s Efendićem, ovdje bi se obarali rekordi prema broju postova, tražile bi se lokacije za kamp, nekakva rješenja, ideje bi se prezentirale i sve što ide uz to. Ovako, to je šuplja priča. Ne kažem da je npr. taj sastanak neki boom, ali je pokazatelj da se neke stvari pokreću. Dajte ljudima malo vremena.neroazzuro je napisao/la: ↑sri apr 24, 2019 10:54 amPa eto, pitar si ako kažeš da ovi još ničim nisu zaslužili povjerenje. Možda i ja ne vidim neke stvari, ko zna.
maxum1921 je napisao/la: ↑sri apr 24, 2019 10:04 amKo, kada i gdje?Urbanfen je napisao/la:
Sto se tice momka sa 1921 samo ti mogu reci da situacija nije bas takva kakvom je neki hoce da prestave. Ponudjena je saradnja 1921 cak u vidu da jedan od clanova ekipe bude stalno zaposlen u klubi itd da ne duzim sada.
Bas tako.DANAN je napisao/la: ↑sri apr 24, 2019 11:12 am3 puta se sastajao u svom mandatu...kvalitet je napisao/la: ↑sri apr 24, 2019 11:00 amHaj da se ne lažemo. Da se Senad prije godinu sastao s Efendićem, ovdje bi se obarali rekordi prema broju postova, tražile bi se lokacije za kamp, nekakva rješenja, ideje bi se prezentirale i sve što ide uz to. Ovako, to je šuplja priča. Ne kažem da je npr. taj sastanak neki boom, ali je pokazatelj da se neke stvari pokreću. Dajte ljudima malo vremena.neroazzuro je napisao/la: ↑sri apr 24, 2019 10:54 amPa eto, pitar si ako kažeš da ovi još ničim nisu zaslužili povjerenje. Možda i ja ne vidim neke stvari, ko zna.
Nema Turkovica, kvazi novinarcica, jarana s alpasa da daju podrsku bosanskom Terstegenu, simpaticno..neroazzuro je napisao/la: ↑sri apr 24, 2019 11:28 amNe upratih, imal nam sad slika podrške alpašincu, ono *veca izdrži* i tako to?