Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Zeljo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 17, 2019 11:52 pm

Elegant je napisao/la:
sri apr 17, 2019 10:55 pm
Ne daj Boze da se kod nas uvede VAR.
Kakve bi tek to kradje bile :rofl:
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.

ISB87
Kontakt:

sri apr 17, 2019 11:56 pm

AsharaK je napisao/la:
sri apr 17, 2019 11:45 pm
LARSSON je napisao/la:
sri apr 17, 2019 11:45 pm
AsharaK je napisao/la:
sri apr 17, 2019 11:43 pm

moreš ti i bez kampa brate :D
To u 4 zida, ovo ide javno :D
More,daj Selimovicu kamp :D
ajde kamp 8og septembra, da upotpunite atmosferu :D
MIRZA RASCIC

storm_raider
Kontakt:

čet apr 18, 2019 12:01 am

Gledaj moderatora i ljubavi... :D
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

PlaviVlak
Kontakt:

čet apr 18, 2019 12:02 am

Poziva se na patriotizam zbog Veleža sad, a kada su se oni radovali tituli onih koji su ih protjerali s njihovog stadiona tada nije bilo patriotizma.
Sve poštujem vezano za Velež, neka uđe onaj koji to zasluži, ali oni su svojim kurčenjem i pričom sebi odmogli i doveli se u tešku stiuaciju.
Na kraju krajeva, Otoka nam blizu, rapsodija u plavom i 9 bodova protiv Vukova.
Stari nick: Zaka.

Biće Željo opet šampion!

storm_raider
Kontakt:

čet apr 18, 2019 12:04 am

Zelji sigurno da vise odgovara Olimpic, ali sto se tice sveukupnog potencijala i utiska na kompletnu ligu, objektivno - Velez je drasticno veci klub u svim segmentima.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet apr 18, 2019 12:05 am

Samo Vukovi
Željezničar ante portas !

Plava Porodica
Kontakt:

čet apr 18, 2019 12:08 am

Ma 9 boba je 9 boba
Svoj vi poso
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

čet apr 18, 2019 12:13 am

Juniori: 21.04 - 15:00 - Radnik vs Željezničar
Kadeti: 20.04 - 15:00 - Željezničar vs Zrinjski
Pioniri: 20.04 - 13:00 - Željezničar vs Zrinjski

storm_raider
Kontakt:

čet apr 18, 2019 8:25 am

Zamislite da uvedu VAR i poniste nam gol u 95. minuti kao sinoc City-u.

Budi Željo
Kontakt:

čet apr 18, 2019 10:01 am

Jako lijepa vijest za kamp. Prioritet za napredak naseg kluba. Nadam se da je prica ozbiljna i da cemo uskoro vidjeti pocetak radova na njemu. Bilo bi lijepo da ovo znaci i pocetak preuredjenja omladinskog pogona da tu stvari uozbiljimo. Kvalitetan omladinski u danasnjem fudbalu je osnova zarade nekog kluba, svaka cast kiriji od bureka i ostalih poslovnih prostora ali od prodaje igraca se najvise zivi.
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

cikazubo
Kontakt:

čet apr 18, 2019 10:08 am

Ako fakat rijese kamp kapa dole, po meni najbitniji infrastrukturni poduhvat za jedan fudbalski klub, meni je muka kad vidim djecu na plasticnom pomocnom terenu od 80m s izlizanom travom.
A to nam otvara mogucnost da unovcimo i pomocni pored stadiona, ako vec opstina zeza sa izdavanjem dozvola za prodaju te zemlje onda bat iskoristiti zemlju na bolji nacin, trg ili parking npr.

AdmirA
Kontakt:

čet apr 18, 2019 10:12 am

CURVA je napisao/la:
čet apr 18, 2019 10:03 am
Bonjour sta je nikom vise nije smjesno Francuzi Vijetnamci hajde nema veze nije sramota brat se na vas ne ljuti ali ja bi bar rekao ne mora ono izvini ali daj bar nesto . :baklja: :baklja:
@CURVA brate samo se pokaže sve. U svoje ime se izvinjavam. Idemo sad jako kamp, investicije, i konačno da krene na bolje. Ne intereuje me ko je u upravi, već rezultati rada u svakom "segmentu".

A na nama je da u subotu od 20h budemo u Dolini. (Neko i prije da se popravi) :karanje: :zeljeznicar1:

nookey
Kontakt:

čet apr 18, 2019 10:21 am

CURVA je napisao/la:
čet apr 18, 2019 10:03 am
Bonjour sta je nikom vise nije smjesno Francuzi Vijetnamci hajde nema veze nije sramota brat se na vas ne ljuti ali ja bi bar rekao ne mora ono izvini ali daj bar nesto . :baklja: :baklja:
meni prijatelju odavno ništa nije smiješno oko Želje, samo imam neki veliki strah, tako i oko ovoga...

Leon_Professional
Kontakt:

čet apr 18, 2019 10:26 am

cikazubo je napisao/la:
Ako fakat rijese kamp kapa dole, po meni najbitniji infrastrukturni poduhvat za jedan fudbalski klub, meni je muka kad vidim djecu na plasticnom pomocnom terenu od 80m s izlizanom travom.
A to nam otvara mogucnost da unovcimo i pomocni pored stadiona, ako vec opstina zeza sa izdavanjem dozvola za prodaju te zemlje onda bat iskoristiti zemlju na bolji nacin, trg ili parking npr.
Kamp je prioritet, ali ne kontam cemu euforija jer nista posebno se nije desilo. U clanku bas pise "Tema razgovora bila je potencijalno zemljište Općine Novi Grad koje bi FK Željezničar koristio za izgradnju fudbalskog kampa, a u narednom periodu Općina će poslati moguće opcije.".

Ne kontam naslov na ss.ba, "Zeljeznicar uskoro gradi kamp".
Ovo je sami pocetak. Valja namaci pare za to. Nije to zajebancija
Ovo je isto kao sto ima projekat za Jug, Zapad. A ne mozemo ih napraviti jer nemamo sredstva ni bilo sta drugo.

Ja kako se sjecam da se pisalo, da mozemo i preko Uefe dobiti sredstva za kamp, samo nam treba lokacija i ucesce ostalih organa u drzavi.

P.S. Mislim, da me se ne shvati pogresno. Kamp je prioritet, odlicno bi bilo ga napraviti, ali ovo je pocetak, cak stovise ovo nije nista novo jer se i od prije razmatra i trazi lokacija za kamp. Zajebano ga je napraviti. Valjda ga nekad napravimo.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet apr 18, 2019 10:56 am

A šta je sa lokacijom
Željezničar ante portas !

kokoška
Kontakt:

čet apr 18, 2019 10:57 am

storm_raider je napisao/la:
čet apr 18, 2019 12:04 am
Zelji sigurno da vise odgovara Olimpic, ali sto se tice sveukupnog potencijala i utiska na kompletnu ligu, objektivno - Velez je drasticno veci klub u svim segmentima.
Ma smijesno pricati o ovome, kakav crni Olimpic...

sejo
Kontakt:

čet apr 18, 2019 10:58 am

CURVA je napisao/la:
čet apr 18, 2019 10:52 am
Leon_Professional je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
Kamp je prioritet, ali ne kontam cemu euforija jer nista posebno se nije desilo. U clanku bas pise "Tema razgovora bila je potencijalno zemljište Općine Novi Grad koje bi FK Željezničar koristio za izgradnju fudbalskog kampa, a u narednom periodu Općina će poslati moguće opcije.".

Ovo je isto kao sto ima projekat za Jug, Zapad. A ne mozemo ih napraviti jer nemamo sredstva ni bilo sta drugo.

Ja kako se sjecam da se pisalo, da mozemo i preko Uefe dobiti sredstva za kamp, samo nam treba lokacija i ucesce ostalih organa u drzavi.

P.S. Mislim, da me se ne shvati pogresno. Kamp je prioritet, odlicno bi bilo ga napraviti, ali ovo je pocetak, cak stovise ovo nije nista novo jer se i od prije razmatra i trazi lokacija za kamp. Zajebano ga je napraviti. Valjda ga nekad napravimo.
Brate sve je dogovoreno sa investitorom pa pisao sam Vam ima 2 mjeseca kad su bili sastanci nego mi niko nije vjerovao .Taj dan me ismijavaju na forumu a ljudi imali sastanak i dogovarali sa Francuzima cak sam vam napisao i odakle dolaze.
Brate jel mozes malo opsirnije napisat, jel se zemljiste naslo kad ce se plan predstavit?

Leon_Professional
Kontakt:

čet apr 18, 2019 11:04 am

CURVA je napisao/la:
čet apr 18, 2019 10:52 am
Leon_Professional je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:

Brate sve je dogovoreno sa investitorom pa pisao sam Vam ima 2 mjeseca kad su bili sastanci nego mi niko nije vjerovao .Taj dan me ismijavaju na forumu a ljudi imali sastanak i dogovarali sa Francuzima cak sam vam napisao i odakle dolaze.
Nista protiv tebe brate, ali dok to ne bude zvanicno svasta se moze desiti.
Ne krivim ja tebe, isto kao sto ne krivim ni one sto su pisali npr. "hocemo dovesti XY igraca" pa u pregovorima propadne, nije taj neko kriv.
Zato i za ovo sam bojazljiv sve dok zvanicno ne bude.

Nema sumnje vjerujem li ja tebi ili ne, ja vjerujem svakom ko najavi nesto lijepo. :D

Plava Porodica
Kontakt:

čet apr 18, 2019 11:06 am

storm_raider je napisao/la:
čet apr 18, 2019 8:25 am
Zamislite da uvedu VAR i poniste nam gol u 95. minuti kao sinoc City-u.
poHlupali bi kamere i isčupali displej sa produžnog :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Charlie Sheen
Kontakt:

čet apr 18, 2019 11:07 am

Odavno ovdje rijec nista ne znaci, cekamo vam djela.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 87 gostiju.

Prijava