Kakve bi tek to kradje bile

Kakve bi tek to kradje bile
@CURVA brate samo se pokaže sve. U svoje ime se izvinjavam. Idemo sad jako kamp, investicije, i konačno da krene na bolje. Ne intereuje me ko je u upravi, već rezultati rada u svakom "segmentu".
meni prijatelju odavno ništa nije smiješno oko Želje, samo imam neki veliki strah, tako i oko ovoga...
Kamp je prioritet, ali ne kontam cemu euforija jer nista posebno se nije desilo. U clanku bas pise "Tema razgovora bila je potencijalno zemljište Općine Novi Grad koje bi FK Željezničar koristio za izgradnju fudbalskog kampa, a u narednom periodu Općina će poslati moguće opcije.".cikazubo je napisao/la: ↑čet apr 18, 2019 10:08 amAko fakat rijese kamp kapa dole, po meni najbitniji infrastrukturni poduhvat za jedan fudbalski klub, meni je muka kad vidim djecu na plasticnom pomocnom terenu od 80m s izlizanom travom.
A to nam otvara mogucnost da unovcimo i pomocni pored stadiona, ako vec opstina zeza sa izdavanjem dozvola za prodaju te zemlje onda bat iskoristiti zemlju na bolji nacin, trg ili parking npr.
Ma smijesno pricati o ovome, kakav crni Olimpic...storm_raider je napisao/la: ↑čet apr 18, 2019 12:04 amZelji sigurno da vise odgovara Olimpic, ali sto se tice sveukupnog potencijala i utiska na kompletnu ligu, objektivno - Velez je drasticno veci klub u svim segmentima.
Brate jel mozes malo opsirnije napisat, jel se zemljiste naslo kad ce se plan predstavit?CURVA je napisao/la: ↑čet apr 18, 2019 10:52 amBrate sve je dogovoreno sa investitorom pa pisao sam Vam ima 2 mjeseca kad su bili sastanci nego mi niko nije vjerovao .Taj dan me ismijavaju na forumu a ljudi imali sastanak i dogovarali sa Francuzima cak sam vam napisao i odakle dolaze.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet apr 18, 2019 10:26 amKamp je prioritet, ali ne kontam cemu euforija jer nista posebno se nije desilo. U clanku bas pise "Tema razgovora bila je potencijalno zemljište Općine Novi Grad koje bi FK Željezničar koristio za izgradnju fudbalskog kampa, a u narednom periodu Općina će poslati moguće opcije.".cikazubo je napisao/la: ↑čet apr 18, 2019 10:08 amAko fakat rijese kamp kapa dole, po meni najbitniji infrastrukturni poduhvat za jedan fudbalski klub, meni je muka kad vidim djecu na plasticnom pomocnom terenu od 80m s izlizanom travom.
A to nam otvara mogucnost da unovcimo i pomocni pored stadiona, ako vec opstina zeza sa izdavanjem dozvola za prodaju te zemlje onda bat iskoristiti zemlju na bolji nacin, trg ili parking npr.
Ne kontam naslov na ss.ba, "Zeljeznicar uskoro gradi kamp".
Ovo je sami pocetak. Valja namaci pare za to. Nije to zajebancija
Ovo je isto kao sto ima projekat za Jug, Zapad. A ne mozemo ih napraviti jer nemamo sredstva ni bilo sta drugo.
Ja kako se sjecam da se pisalo, da mozemo i preko Uefe dobiti sredstva za kamp, samo nam treba lokacija i ucesce ostalih organa u drzavi.
P.S. Mislim, da me se ne shvati pogresno. Kamp je prioritet, odlicno bi bilo ga napraviti, ali ovo je pocetak, cak stovise ovo nije nista novo jer se i od prije razmatra i trazi lokacija za kamp. Zajebano ga je napraviti. Valjda ga nekad napravimo.
Nista protiv tebe brate, ali dok to ne bude zvanicno svasta se moze desiti.CURVA je napisao/la: ↑čet apr 18, 2019 10:52 amBrate sve je dogovoreno sa investitorom pa pisao sam Vam ima 2 mjeseca kad su bili sastanci nego mi niko nije vjerovao .Taj dan me ismijavaju na forumu a ljudi imali sastanak i dogovarali sa Francuzima cak sam vam napisao i odakle dolaze.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet apr 18, 2019 10:26 amKamp je prioritet, ali ne kontam cemu euforija jer nista posebno se nije desilo. U clanku bas pise "Tema razgovora bila je potencijalno zemljište Općine Novi Grad koje bi FK Željezničar koristio za izgradnju fudbalskog kampa, a u narednom periodu Općina će poslati moguće opcije.".cikazubo je napisao/la: ↑čet apr 18, 2019 10:08 amAko fakat rijese kamp kapa dole, po meni najbitniji infrastrukturni poduhvat za jedan fudbalski klub, meni je muka kad vidim djecu na plasticnom pomocnom terenu od 80m s izlizanom travom.
Ne kontam naslov na ss.ba, "Zeljeznicar uskoro gradi kamp".
Ovo je sami pocetak. Valja namaci pare za to. Nije to zajebancija
Ovo je isto kao sto ima projekat za Jug, Zapad. A ne mozemo ih napraviti jer nemamo sredstva ni bilo sta drugo.
Ja kako se sjecam da se pisalo, da mozemo i preko Uefe dobiti sredstva za kamp, samo nam treba lokacija i ucesce ostalih organa u drzavi.
P.S. Mislim, da me se ne shvati pogresno. Kamp je prioritet, odlicno bi bilo ga napraviti, ali ovo je pocetak, cak stovise ovo nije nista novo jer se i od prije razmatra i trazi lokacija za kamp. Zajebano ga je napraviti. Valjda ga nekad napravimo.
poHlupali bi kamere i isčupali displej sa produžnogstorm_raider je napisao/la: ↑čet apr 18, 2019 8:25 amZamislite da uvedu VAR i poniste nam gol u 95. minuti kao sinoc City-u.