mirzza je napisao/la: ↑pet mar 15, 2019 9:08 am
Hvala Nikolicu sto se javio i razjasnio dosta stvari iz prethodnog perioda.
Kao sto sam govorio - Slavko Petrovic ubleha na ublehama. Direktni krivac za gubljenje titule, nabijem i njeg i kartoteku na neku stvar.
Interesuje me samo ko i ja kako skautirao Hervasa i Husica. Ko je i zasto prekrizio Tiaga.
Ko je i zasto vratio Bogicevica koji je krivac i za prvu a direktno za drugu titulu svojom autogolcinom za 3-3.
Nema na cemu mirza...
edis je trazio pravu desetku, klub je trazio ime, igraca iz lige petice, a sve to da se uklopi u nas budzet... hervas se vagao sigurno dva mjeseca, strucni stab ga je gledao(utakmice iz australije), zvali su micu(igrao sa njim u sevilji) dva puta na sastanak da im prica o karakteru, kvalitetama, mica nije povjerao uopste da mozemo dovesti takvog igraca...
bilo je jako tesko pregovarati sa tim igracem, covjek ima advokate koji mu to vode, i nemas doticaja bukvalno sa igracem, kada samo utancili uslove, onda je on zateza, hoce nece, prevedi na spanski, posali u spanski savez da oni pogledaju, jer je u sklopu saveza toga zastita profi igraca cini mi se...
husica je potvrdio kara, jer je igrao sa njim u gradacackoj zvijezdi, i njegovim kvalitetama odnosno kasnije i manama...
Tijaga nije niko prekrizio, edis ga je i ostavio, medjutim tiagov menadzer je poceo zatezati jer je mailson prekrizen, trazio je odredjene karte za brazil, imao je ugovorom definisano jednu povratnu kartuza brazil, zahtjevao je jos jednu kao i isto to za suprugu... to je negdje cirka 7-8 hiljda km... sto je klub odbio, vec je pocelo nezadovoljstvo i zelio je ici, jer je usamljen nema mailsona nema sa kim da se druzi i sl... onda je klub htio prodati tiaga medjutim niko nije bio spreman nista da plati za njega, onda je dogovoreno sa njegovim menadzerom da je najbolje za sve da se raskine i da moze dobiti slobodne papire... za bogija sam pisao u nekom od prethodnih postova...