12' Željo golom Ermina Zeca vodi sa 1:0.
Jebi Pofalićkoooog

12' Željo golom Ermina Zeca vodi sa 1:0.
Odlicno. Nek se stele zabijat.
Hvala Larse kralju. Nego reci ti meni znaš li kako sad ide za kadete i pionire? Zbrajaju se bodovi ali po prvih šest ostaje i igra ligu za prvaka i opstanak, ali što zbrajaju? Neće valjda iste ekipe ostati u ligama bez obzira što je u jednoj neka ekipa deveta a u drugoj treća?
Saberu se bodovi pionira i kadeta. Prvih 6 po zbiru igra Elitnu ligu, drugih 6 razvojnu. Već osvojeni bodovi se prenose, pioniri za pionire, kadeti za kadete.ponosannavas je napisao/la: ↑sri mar 13, 2019 5:19 pmHvala Larse kralju. Nego reci ti meni znaš li kako sad ide za kadete i pionire? Zbrajaju se bodovi ali po prvih šest ostaje i igra ligu za prvaka i opstanak, ali što zbrajaju? Neće valjda iste ekipe ostati u ligama bez obzira što je u jednoj neka ekipa deveta a u drugoj treća?
Kako ljudi rutinski to a mi se sjebemo i na kraju nista ne uzmemo.
Pa ko ce drugi? Jedino da im naskodi uvijek nezgodna Sloga Crnjelovo ili nepoznanica zvana Tosk.. Siroki su ubili u gostima, sta ce tek u 2 tekme.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri mar 13, 2019 6:01 pmNe dao Bog.
Jesu najjaci, jer mi losi, Zrinjski nikad losiji. Iskoristili momacki na ovaj ili onaj nacin, ali ne daj Boze da uzmu duplu.
To mozemo samo mi![]()
Videomontaža 100%..LARSSON je napisao/la: ↑sri mar 13, 2019 2:33 pmPlava Porodica je napisao/la: ↑sri mar 13, 2019 7:40 amAko mi ko nađe tačan aut koji je siniša izveo i da je ostala lopta u našem podjedu u tuzli idemo u kafanu na moj račun majke mi eto..