Debeli dezerter je bio najbolji asistent sa 7 asistencija, koliko sam ja upoznat u ovoj sezoni.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri mar 13, 2019 10:27 amSinisa je najbolji asistent ekipe pa ti vidi za to svaku trinestu da odigra dobro.mirzza je napisao/la: ↑sri mar 13, 2019 9:50 amJa kad sam govorio da Sinisa nije za Zelju, napadan sam. Decko se borio pa malo pauzirao pa se opet sada bori, u napadu svaku tridesetu nesto uradi a u odbrani je tu i tamo, vec odavno nema onih njegovih prepoznatljivih klizecih.Plava Porodica je napisao/la: ↑sri mar 13, 2019 7:40 amAko mi ko nađe tačan aut koji je siniša izveo i da je ostala lopta u našem podjedu u tuzli idemo u kafanu na moj račun majke mi eto..
Mi od ljeta moramo traziti boljeg desnog beka, ali daleko od toga da nam je Sinisa Stevanovic najveci problem u ekipi...
Nazad odlican svaku.
Sad odjednom nam fale njegovi klizeci a prije se pricalo kako je klizeci uzrok losem postavljanju i sto mu je igrac prije pobjegao.![]()
Igrao je Rodin, igrao je Dani, igrao je Stana desnog beka i ista stvar se desavala, a ista je stvar i na lijevoj strani. Ne znam kako moze biti kriv igrac koji ubacuje loptu ako nema kome ubaciti loptu. Da nije malo do kretanja ovih na terenu??
Sinisa ove sezone ima vise asistencija zbog Krpica, a u protekle 4 je imao ubacivanje samo za Lendric ana prvoj utakmici.
Da, nekad je radio klizece, a danas ne moze ni stici da uleti klizeci.
Nazad ga nema na mapi, protiv Mladosti smo primili gol, protiv Radnika opet ga nije bilo na svoj mjestu kada je bio taj nesporazum.
Jednostavno ode u napad i nazad kasni jer je spor.