Leon_Professional je napisao/la: ↑ned mar 10, 2019 10:58 am
barbarez je napisao/la: ↑ned mar 10, 2019 10:24 am
Bolan leone ,8 igraca je doveo i svi imaju primanja kao Vranjes sam. Sa ovih 8 igraca opet imas klupu sa jednim i pol dobrim igracem. Mozes zamisliti da nemas. Ne razumijem tvoj rezon majkemi. Ides u nelogicnu krajnost.
Zasto mi nisi odgovorio na pitanje, sta ce biti s igracima koji su sad tu da popune roster?
Eto nek svih tih 8 ima platu kao Vranjes i oni opet nisu sposobni da im plate isplate.
Jel fakat ti mislis da Amar ne bi doveo bolje igrace od ovih da je mogao? Covjek koji je uvijek ulagao u ekipu.
Razumijem ja da je on morao neke usluge vratiti, pa je i doveo odredjene ublehe, ali samo se degradira time. Od proslosti se ne zivi pa lose sadasnje stanje samo njega degradira. Ako mu se ne radi, ako nisu mogli imati ono dovoljno za bolji sporski segment nije trebao on ni sjedati. Svakako ne vidim neku razliku sad s njim u odnosu na jesenas.
Ne razumijem ni ja tvoj rezon branjenja.
Covjek izjavi nesto u medijima, poslije toga radi skroz drugacije. To se opravdava.
Udju u klub varvarski. To se isto opravdava
Prave sprdnju s necim sto se prije desilo, te "bvvv bvvv" , "te hrpa betona" , "te fotbal klab". Sta je bolje nego prije? Je li ista? Je li igra imalo bolje? Jesu li dovedeni igraci imalo bolji? Sta ako ne uzme Evropu, a ovakvom igrom i rasporedom ako Siroki danas uzme bod bit ce zajebano. I to se opravdava.
Lose igramo. I to se opravdava. A najavljivalo se pisanje po ekipama.
Niko ih nije tjerao da ispljuju taj sportski segment, da dodju s pricom da ce osvojiti sljedece sezone titulu, da ce se okrenuti Fotbalu. Da ne pricam o danonocnim bajkama o babuki ovdje na forumu.
Brate ja sam nedavno dobio bebice,i posto su blizanci u startu su dosta manji od ostale djece.
Kad kupujem stvari ili kad dobijam sve im je preveliko. Uspijes tu i tamo da nadjes nesto sto im moze.
Kad god odem da kupim,sve zene koje kupuju ili prodavacice mi govore kako to nikom ne moze,kako bacam pare jer za mjesec ce oni to prerasti. E sad sta trebam dok oni ne narastu,da mi gologuzi po kuci spavaju.
E tako i ti mene pitas,sta ce biti sa tim igracima poslije. Tu su vecina njih da popune roster i da kratkorocno mozda pomognu. Poslije i da ih otpustis i da ostanu,nisu ti neki veliki trosak.
Bolan Amar voli svojoj guzici vise nego sto vi volite. On da je vidio rezon da dovede sad dobre igrace,doveo bi ih. Iako ih je teze zimi naci.
Zaka mi kaze jedna izmjena ovo ono. Ja nisam gledao tekmu,imao sam neke goste,pa nisam mogao. Pa nije ni fer da dajem komentar utakmice,ali ocito je svjestan limitiranosti ekipe a pri tome ganjas rezultat i svaki kiks je nakon onakve serije 2 koraka unazad.
Ovo je ekipa koja da gubi od nas sa termina ,ne bi nas okrenula. Jer ovaj tim nema karakter a ni kvalitet.
Ali ono sto je kljucno ,gdje vi ne kontate sustinu i gdje pravite ogromnu gresku u percepciji stvari.
Kada je Amar pricao da nismo tim,da trebamo biti fudbalski klub i sve ostalo sto je govorio,a sto mu sad mnogi prigovaraju sa pricom jedno govorio a drugo radi.
Ljudi on je govkrio kako mi treba da izgledamo i radimo. On nije rekao to ce biti od prve moje utakmice.
Ljudi ne popravljaju se stvari ili ne ispravljaju se stvari u zivotu kao u igrici ili crtanom. Zato treba malo vremena. Covjek vam je rekao kakav Zeljo treba da bude.
Nije bukvalno mislio da ce od prve njegove tekme Zeljo biti atomska ekipa. Kada se 2009 vratio i kada je krenuo od prvog kola i kada nije imao ovaj minus. Imao je isto tako ne funkcionalno futbalsku ekipu. Ali je igrao na rezultat uz nasu igru koja je bila onako. Tek pred kraj prvenstva i malo pred Borac na Grbavici,mi smo poceli djelivovati kao ozbiljnijq ekipa.
To je kljucnq stvar gdje grijesite. Zato sam ti i rekao sabura malo. Razmisljate ko djeca od 4 godine. Hocu sad cokoladu odmah i nek se svijet srusi oko mene ali hocu odmah. Vriska frka . Ne ide to tako moj leone. I ja sam nekad tako razmisljao .
Da Hamilton kupi golfa dvicu i ocisti mu ventile mislis da ce moci sa njim formulu 1 vozit