auuu akcije sta je ovo
Sent from my iPhone using Tapatalk
hoce al sa klupe, El Bogi SimeoneElegant je napisao/la:Hocemo, Bogi ce i tada biti komadant odbrane.
Ma da nam je naučiti da aut izvedemo, da ne primamo golove iz našeg auta.
Kod nas bi ovdje jedna strana palila baklje (Sto je za Amara) a druga bi zaljevala vodom i gurala u kante (Misimoviceva)
Vala ti je bezveze ovaj komentar.
Sto se onda nisu trazile zabrane i u vrijeme blaćenja proslog saziva Uprave...vec se govorilo ima svako puno pravo da iskaze svoje misljenje i stav!?
Stvarno si dosadan.Bosanac1993 je napisao/la: ↑čet feb 21, 2019 10:48 pmSto se onda nisu trazile zabrane i u vrijeme blaćenja proslog saziva Uprave...vec se govorilo ima svako puno pravo da iskaze svoje misljenje i stav!?
Sad ako nesto kazes na "racun" Amara i Nihada,odma rusis atmosferu pred tekmu i lafo okrenimo se Zelji(pa meni je Zeljo i u kritici rodjenom svom a ne AO ili sparsovcu).
Aj ba zdrao,dosta vise laznog moralisanja.
Koja smo mi sprdačina pa da nam se ovaj smrad vraća...Bosanac1993 je napisao/la: ↑čet feb 21, 2019 10:59 pm
Kad gledam ovu jeftinu nasmijanu egzistenciju jedino mi kroz glavu prolazi da je on muska verzija "vrati konju glavu"... dan mi pokvari ovaj kez
"kao da nikada nisam ni otišao"BHDragons je napisao/la: ↑čet feb 21, 2019 11:18 pmKoja smo mi sprdačina pa da nam se ovaj smrad vraća...Bosanac1993 je napisao/la: ↑čet feb 21, 2019 10:59 pm
Kad gledam ovu jeftinu nasmijanu egzistenciju jedino mi kroz glavu prolazi da je on muska verzija "vrati konju glavu"... dan mi pokvari ovaj kez