Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Grbavica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet feb 15, 2019 11:18 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:
pet feb 15, 2019 9:13 pm
Gledaj Dade jest gradjen, Leon ima jace noge od njega a ovaj fol profesionalac slikaslikaslikaslika
Nabije tebe Leon :rofl: :rofl: :rofl: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha:

Tu smo mi nedje. Vjeciti talenti :kafa:
Mene ubio faks, njeg slava :ganja:
Ja da te pohvalim a ti tako slika storme molim ban zbog vrijedjanja uglednog forumasa za leona :D
Ko nas je kleo, nije dangubio.

storm_raider
Kontakt:

pet feb 15, 2019 11:29 pm

Leone, nikad od tebe coek.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Leon_Professional
Kontakt:

sub feb 16, 2019 12:09 am

Grbavica je napisao/la:
pet feb 15, 2019 11:18 pm
Leon_Professional je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:
pet feb 15, 2019 9:13 pm
Gledaj Dade jest gradjen, Leon ima jace noge od njega a ovaj fol profesionalac slikaslikaslikaslika
Nabije tebe Leon :rofl: :rofl: :rofl: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha:

Tu smo mi nedje. Vjeciti talenti :kafa:
Mene ubio faks, njeg slava :ganja:
Ja da te pohvalim a ti tako slika storme molim ban zbog vrijedjanja uglednog forumasa za leona :D
Hvala na pohvali :ganja:

kvalitet
Kontakt:

sub feb 16, 2019 1:27 am

zuka je napisao/la:
pet feb 15, 2019 10:40 pm
Ti ukoliko nesto prijavis,to je gotova stvar.Ti mozes odustati,ne htjeti vise dati informacije,dokaza i slicno ali onda tuzilac po sluzbenoj duznosti pokrece postupak.
Nase tuzilastvo jeste sporo,i sigurno bi i bez prijave doslo nekad na red to od nji sami ali ovako je ubrzano da se prije uhvate "slucaj".
Pričao sam s jednim pravnikom kojem sam pokušao objasniti o čemu je riječ i slično mi je rekao. Nema tu "ovo je BiH" i slično. Nemoguće je stopirati, povući, imenuj kako hoćeš. Kada ode u proceduru, preuzima Tužilaštvo koje dalje prikuplja dokaze, gleda ima li osnova za dizanje optužnica itd.

I ne lažite, ne petljajte, ne podmećite nogu ljudima koji su ušli u klub i koji hoće da rade. Namjerno želite stvoriti negativnu atmosferu, to je jasno, samo mi je nejasno zašto. Ako ste već Željovci, kao što kažete...
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

sub feb 16, 2019 6:06 am

Prema biltenu A. Šehić i Ćeman nisu na posudbi nego su raskinuti ugovori.

FK "FK ŽELJEZNIČAR", SARAJEVO i igrač Šehić Aldin sporazumno raskinuli profesionalni ugovor
broj 369/18 od 06.07.2018.
FK "FK ŽELJEZNIČAR", SARAJEVO i igrač Ćeman Aldin sporazumno raskinuli profesionalni ugovor
broj 774/16 od 01.09.2016.

OP su napustili: Danijal Osmic, Sanjin Guso, Zeljko Removic, Denis Salihic, Amar porca

Sanjin Guso jedan od standardnijih u kadetima i Danijal Osmic otisli u sarajevo.

Već je krenuo napredak Omladinskog pogona, samo naprijed, slobodno otpustite još kojeg trenera, i nema nam ravnih. :bih:

zuka
Kontakt:

sub feb 16, 2019 7:19 am

kvalitet je napisao/la:
zuka je napisao/la:
Ti ukoliko nesto prijavis,to je gotova stvar.Ti mozes odustati,ne htjeti vise dati informacije,dokaza i slicno ali onda tuzilac po sluzbenoj duznosti pokrece postupak.
Nase tuzilastvo jeste sporo,i sigurno bi i bez prijave doslo nekad na red to od nji sami ali ovako je ubrzano da se prije uhvate "slucaj".
Pričao sam s jednim pravnikom kojem sam pokušao objasniti o čemu je riječ i slično mi je rekao. Nema tu "ovo je BiH" i slično. Nemoguće je stopirati, povući, imenuj kako hoćeš. Kada ode u proceduru, preuzima Tužilaštvo koje dalje prikuplja dokaze, gleda ima li osnova za dizanje optužnica itd.

I ne lažite, ne petljajte, ne podmećite nogu ljudima koji su ušli u klub i koji hoće da rade. Namjerno želite stvoriti negativnu atmosferu, to je jasno, samo mi je nejasno zašto. Ako ste već Željovci, kao što kažete...
Upravo to,ne moze to danas pokrecemo tuzbu sutra necemo,pa opet nekad hocemo.
Ma ovo ovdje je postalo gore od ss foruma.

Plava Porodica
Kontakt:

sub feb 16, 2019 7:23 am

kvalitet je napisao/la:
zuka je napisao/la:

Od prvog dana je krenula priča protiv ove Uprave a ni sjeli nisu.
Ne kontaju da rade protiv Želje, al' srećom manjina su. Kao što su bili i onda kad su i dalje vjerovali bivšoj upravi.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

storm_raider
Kontakt:

sub feb 16, 2019 8:20 am

Plava Porodica je napisao/la:
Ne kontaju da rade protiv Želje, al' srećom manjina su. Kao što su bili i onda kad su i dalje vjerovali bivšoj upravi.
Krenula je prica raje takva zbog vise faktora. Najvise zbog nacina na koji su dosli trenutni, pa je raja skepticna. Ipak su bivisi uradili najvise posla od rata pa na ovamo na samoj rekonstrukciji uredjenja i organizaciji Kluba, obaveza prema drzavi i na kraju krajeva prema samoj zajednici. Takodjer, i zbog prljave medijske kampanje preko gg.ba. To je ukratko.

Vezano za boldano, nacelno se slazem, zato im i zelim da pokazu da su najbolji UO u historiji Kluba. Pa se onda sjetim da si ti upravo isto radio bivisima i tom logikom svjesno radio protiv Zelje, a sada ovdje drzis takve lekcije. Opet, sto se mene tice, nadam se da imaju zaista neku viziju i podrzavam apsolutno sve pozitivno u Zelji. Nebitno mi je apsolutno, bio to Misimovic, Amar (da smo normalni kao sto nismo, oni bi radili zajedno), ili neko deseti. Neka ljudi rade! To je fer. E sada, vezano za manjinu, tu grijesis. Ti si bio u debeloj manjini, to se vidjelo i po anketama (validan je uzrok 3 ankete na 3 nezavisna i odvojena foruma), kao i po upisima ovdje. Trebas se suzdrzati takvih komentara, jer jednostavo nisu istiniti.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

sub feb 16, 2019 8:29 am

storm_raider je napisao/la:
sub feb 16, 2019 8:20 am
E sada, vezano za manjinu, tu grijesis. Ti si bio u debeloj manjini, to se vidjelo i po anketama (validan je uzrok 3 ankete na 3 nezavisna i odvojena foruma), kao i po upisima ovdje. Trebas se suzdrzati takvih komentara, jer jednostavo nisu istiniti.
Bola to nista nije mjerodavno, mozda 5 ljudi tu glasa ostalo sve lazni akaunti. Pa kako na anketi za utakmicu glasa manje ljudi nego za upravu, kme kme

cikazubo
Kontakt:

sub feb 16, 2019 9:05 am

Sport1, 1921, org forum + komplet sjever i istok

storm_raider
Kontakt:

sub feb 16, 2019 9:13 am

@CURVA, kome to Zeljo ovdje nije na prvom mjestu molim te?

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

sub feb 16, 2019 9:14 am

Nemoj boga ti ti i tvoji investitori..

Kospa
Kontakt:

sub feb 16, 2019 9:17 am

Valjda prvo treba klub statutom ustrojiti da privatni kapital moze uci, pa onda investitore traziti
... Godine života svoga tebi dao sam...

Grbavica
Kontakt:

sub feb 16, 2019 9:29 am

kvalitet je napisao/la:
zuka je napisao/la:

Kako su dosli tako ce i otici slika
Ko nas je kleo, nije dangubio.

svraka
Kontakt:

sub feb 16, 2019 9:30 am

CURVA je napisao/la:
sub feb 16, 2019 9:25 am
Ma hajde od dvije jucer lijepe informacije potrvdilo se za fasadu sjevera predato sve za istok pola foruma se uhvatilo za nekog zvanicno stopirana tuzba NN lica i sljedi pljuvanje po upravi i kako nece na utakmicu da ne ucestvuju u kriminalu .I SAMO DA PONOVIM SLJEDECE SEDMICE JE SASTANAK SA INVESTITORIMA I FRANCUSKE 100 %informacija i 100 % bi oni ljudi usli da nisu dusmani upleli svoje ruke ali jos uvijek nije definitivno se odustalo
Nadam se da ce uci. Jel se sad neki clanovi iz prosle uprave inate, pa pokusavaju petljati ruke u to ili je neka treca osoba? Hvala na informacijama
Forza 1921!

Oda majstore!

storm_raider
Kontakt:

sub feb 16, 2019 9:35 am

CURVA je napisao/la:
Ma hajde od dvije jucer lijepe informacije potrvdilo se za fasadu sjevera predato sve za istok pola foruma se uhvatilo za nekog zvanicno stopirana tuzba NN lica i sljedi pljuvanje po upravi i kako nece na utakmicu da ne ucestvuju u kriminalu .I SAMO DA PONOVIM SLJEDECE SEDMICE JE SASTANAK SA INVESTITORIMA I FRANCUSKE 100 %informacija i 100 % bi oni ljudi usli da nisu dusmani upleli svoje ruke ali jos uvijek nije definitivno se odustalo
Sta, ma hajde? I je li to znaci da neko ne voli Zelju? Je li mislis da ne treba odgovarati svako ko je nanio stetu Klubu? Da se razumijemo, ja cu ici na utakmice, jer me ne interesuje ko sjedi tamo negdje, mene interesuje Grbavica i Zeljo. A i pozelio sam taj Stadion. Zato svi trebaju malo spustiti tenzije. Ja razumijem raju, duga je pauza, ali sad ce krenuti liga, polako.

svraka
Kontakt:

sub feb 16, 2019 9:45 am

CURVA je napisao/la:
sub feb 16, 2019 9:41 am
mamba21 je napisao/la:
sub feb 16, 2019 9:30 am
CURVA je napisao/la:

Nadam se da ce uci. Jel se sad neki clanovi iz prosle uprave inate, pa pokusavaju petljati ruke u to ili je neka treca osoba? Hvala na informacijama
Nije niko iz prosle uprave ja sam ponosan na proslu upravu i oni nikad sto se tice nas navijaca ne smiju biti zaboravljeni ali simpatizeri te iste uprave i legende su umijesali prste ali ponavljam ima jos sanse nisu jos definitivno odustali. Evo sad se pokusava sa investitorom iz Francuske uglavnom pokusavaju nesto ali nemoj brate da ih mi kocimo i svako od nas treba malo razmisliti prije nego nesto kaze radi Zelje **** upravu
Aha. Nisam ni ocekivao od njih. Legende su uvijek najgore za nas...
Forza 1921!

Oda majstore!

storm_raider
Kontakt:

sub feb 16, 2019 9:45 am

Koje legende?

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

sub feb 16, 2019 9:54 am

Kakve investitore je našla Crvena Zvezda ? Ako pod investitorima smatraš državu onda da

Leon_Professional
Kontakt:

sub feb 16, 2019 9:55 am

cikazubo je napisao/la:
sub feb 16, 2019 9:05 am
Sport1, 1921, org forum + komplet sjever i istok
Ma pusti. Cuj manjina.
Ako forumi nisu mjerilo onda tekma sigurno jest. Ali moguce da on nije bio tad pa nije upoznat. :D

Al kako su meni sega ove recenice "rade protiv Zelje, ova atmosfera samo skodi Zelji " :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Ko o cemu, kurva o postenju.
Sad sene tako razmislja a jesenas se lagalo, galamilo, sralo i sigurno je nastetilo Zelji. Ovih 15 bodova zaostatka bi i manje bilo da je normalnija atmosfera bila. Ali jok, jebi mater nekom, tjeraj nekog, svadjaj se a sad placi, moli, tjesi se da si vecina i da bi svi pojeli govno Lutvi samo kad bi Amar to rekao. Jes jes, tako je.
Kakva je to atmosfera Boga vam. Pa niko im iz cista mira ne pise uprava napolje, ne jebe mater, nije svaki drugi post vezan za tjeranje. Kritikuje se kao sto se i kritikovalo.
To sto ostali moraju opravdavati sve poteze njihovog Bozanstva pa i kritiku smatraju atakom onda imaju problem. I to ozbiljan problem.

Trenutno korisnika/ca: 505 VITEŠKA, Bing [Bot], Google [Bot], Ujko i 32 gosta.

Prijava