Ja da te pohvalim a ti tako

Ja da te pohvalim a ti tako
Pričao sam s jednim pravnikom kojem sam pokušao objasniti o čemu je riječ i slično mi je rekao. Nema tu "ovo je BiH" i slično. Nemoguće je stopirati, povući, imenuj kako hoćeš. Kada ode u proceduru, preuzima Tužilaštvo koje dalje prikuplja dokaze, gleda ima li osnova za dizanje optužnica itd.zuka je napisao/la: ↑pet feb 15, 2019 10:40 pmTi ukoliko nesto prijavis,to je gotova stvar.Ti mozes odustati,ne htjeti vise dati informacije,dokaza i slicno ali onda tuzilac po sluzbenoj duznosti pokrece postupak.
Nase tuzilastvo jeste sporo,i sigurno bi i bez prijave doslo nekad na red to od nji sami ali ovako je ubrzano da se prije uhvate "slucaj".
Upravo to,ne moze to danas pokrecemo tuzbu sutra necemo,pa opet nekad hocemo.kvalitet je napisao/la: ↑sub feb 16, 2019 1:27 amPričao sam s jednim pravnikom kojem sam pokušao objasniti o čemu je riječ i slično mi je rekao. Nema tu "ovo je BiH" i slično. Nemoguće je stopirati, povući, imenuj kako hoćeš. Kada ode u proceduru, preuzima Tužilaštvo koje dalje prikuplja dokaze, gleda ima li osnova za dizanje optužnica itd.zuka je napisao/la: ↑pet feb 15, 2019 10:40 pmTi ukoliko nesto prijavis,to je gotova stvar.Ti mozes odustati,ne htjeti vise dati informacije,dokaza i slicno ali onda tuzilac po sluzbenoj duznosti pokrece postupak.
Nase tuzilastvo jeste sporo,i sigurno bi i bez prijave doslo nekad na red to od nji sami ali ovako je ubrzano da se prije uhvate "slucaj".
I ne lažite, ne petljajte, ne podmećite nogu ljudima koji su ušli u klub i koji hoće da rade. Namjerno želite stvoriti negativnu atmosferu, to je jasno, samo mi je nejasno zašto. Ako ste već Željovci, kao što kažete...
Od prvog dana je krenula priča protiv ove Uprave a ni sjeli nisu.kvalitet je napisao/la: ↑sub feb 16, 2019 1:27 amPričao sam s jednim pravnikom kojem sam pokušao objasniti o čemu je riječ i slično mi je rekao. Nema tu "ovo je BiH" i slično. Nemoguće je stopirati, povući, imenuj kako hoćeš. Kada ode u proceduru, preuzima Tužilaštvo koje dalje prikuplja dokaze, gleda ima li osnova za dizanje optužnica itd.zuka je napisao/la: ↑pet feb 15, 2019 10:40 pmTi ukoliko nesto prijavis,to je gotova stvar.Ti mozes odustati,ne htjeti vise dati informacije,dokaza i slicno ali onda tuzilac po sluzbenoj duznosti pokrece postupak.
I ne lažite, ne petljajte, ne podmećite nogu ljudima koji su ušli u klub i koji hoće da rade. Namjerno želite stvoriti negativnu atmosferu, to je jasno, samo mi je nejasno zašto. Ako ste već Željovci, kao što kažete...
Krenula je prica raje takva zbog vise faktora. Najvise zbog nacina na koji su dosli trenutni, pa je raja skepticna. Ipak su bivisi uradili najvise posla od rata pa na ovamo na samoj rekonstrukciji uredjenja i organizaciji Kluba, obaveza prema drzavi i na kraju krajeva prema samoj zajednici. Takodjer, i zbog prljave medijske kampanje preko gg.ba. To je ukratko.Plava Porodica je napisao/la: ↑sub feb 16, 2019 7:23 amOd prvog dana je krenula priča protiv ove Uprave a ni sjeli nisu.
Ne kontaju da rade protiv Želje, al' srećom manjina su. Kao što su bili i onda kad su i dalje vjerovali bivšoj upravi.
Bola to nista nije mjerodavno, mozda 5 ljudi tu glasa ostalo sve lazni akaunti. Pa kako na anketi za utakmicu glasa manje ljudi nego za upravu, kme kmestorm_raider je napisao/la: ↑sub feb 16, 2019 8:20 amE sada, vezano za manjinu, tu grijesis. Ti si bio u debeloj manjini, to se vidjelo i po anketama (validan je uzrok 3 ankete na 3 nezavisna i odvojena foruma), kao i po upisima ovdje. Trebas se suzdrzati takvih komentara, jer jednostavo nisu istiniti.Plava Porodica je napisao/la: ↑sub feb 16, 2019 7:23 amOd prvog dana je krenula priča protiv ove Uprave a ni sjeli nisu.
Ne kontaju da rade protiv Želje, al' srećom manjina su. Kao što su bili i onda kad su i dalje vjerovali bivšoj upravi.
Kako su dosli tako ce i oticiPlava Porodica je napisao/la:Od prvog dana je krenula priča protiv ove Uprave a ni sjeli nisu.kvalitet je napisao/la: ↑sub feb 16, 2019 1:27 amPričao sam s jednim pravnikom kojem sam pokušao objasniti o čemu je riječ i slično mi je rekao. Nema tu "ovo je BiH" i slično. Nemoguće je stopirati, povući, imenuj kako hoćeš. Kada ode u proceduru, preuzima Tužilaštvo koje dalje prikuplja dokaze, gleda ima li osnova za dizanje optužnica itd.zuka je napisao/la: ↑pet feb 15, 2019 10:40 pmTi ukoliko nesto prijavis,to je gotova stvar.Ti mozes odustati,ne htjeti vise dati informacije,dokaza i slicno ali onda tuzilac po sluzbenoj duznosti pokrece postupak.
Nadam se da ce uci. Jel se sad neki clanovi iz prosle uprave inate, pa pokusavaju petljati ruke u to ili je neka treca osoba? Hvala na informacijamaCURVA je napisao/la: ↑sub feb 16, 2019 9:25 amMa hajde od dvije jucer lijepe informacije potrvdilo se za fasadu sjevera predato sve za istok pola foruma se uhvatilo za nekog zvanicno stopirana tuzba NN lica i sljedi pljuvanje po upravi i kako nece na utakmicu da ne ucestvuju u kriminalu .I SAMO DA PONOVIM SLJEDECE SEDMICE JE SASTANAK SA INVESTITORIMA I FRANCUSKE 100 %informacija i 100 % bi oni ljudi usli da nisu dusmani upleli svoje ruke ali jos uvijek nije definitivno se odustalostorm_raider je napisao/la: ↑sub feb 16, 2019 9:13 am@CURVA, kome to Zeljo ovdje nije na prvom mjestu molim te?
Sta, ma hajde? I je li to znaci da neko ne voli Zelju? Je li mislis da ne treba odgovarati svako ko je nanio stetu Klubu? Da se razumijemo, ja cu ici na utakmice, jer me ne interesuje ko sjedi tamo negdje, mene interesuje Grbavica i Zeljo. A i pozelio sam taj Stadion. Zato svi trebaju malo spustiti tenzije. Ja razumijem raju, duga je pauza, ali sad ce krenuti liga, polako.CURVA je napisao/la: ↑sub feb 16, 2019 9:25 amMa hajde od dvije jucer lijepe informacije potrvdilo se za fasadu sjevera predato sve za istok pola foruma se uhvatilo za nekog zvanicno stopirana tuzba NN lica i sljedi pljuvanje po upravi i kako nece na utakmicu da ne ucestvuju u kriminalu .I SAMO DA PONOVIM SLJEDECE SEDMICE JE SASTANAK SA INVESTITORIMA I FRANCUSKE 100 %informacija i 100 % bi oni ljudi usli da nisu dusmani upleli svoje ruke ali jos uvijek nije definitivno se odustalostorm_raider je napisao/la: ↑sub feb 16, 2019 9:13 am@CURVA, kome to Zeljo ovdje nije na prvom mjestu molim te?
Aha. Nisam ni ocekivao od njih. Legende su uvijek najgore za nas...CURVA je napisao/la: ↑sub feb 16, 2019 9:41 amNije niko iz prosle uprave ja sam ponosan na proslu upravu i oni nikad sto se tice nas navijaca ne smiju biti zaboravljeni ali simpatizeri te iste uprave i legende su umijesali prste ali ponavljam ima jos sanse nisu jos definitivno odustali. Evo sad se pokusava sa investitorom iz Francuske uglavnom pokusavaju nesto ali nemoj brate da ih mi kocimo i svako od nas treba malo razmisliti prije nego nesto kaze radi Zelje **** upravumamba21 je napisao/la: ↑sub feb 16, 2019 9:30 amNadam se da ce uci. Jel se sad neki clanovi iz prosle uprave inate, pa pokusavaju petljati ruke u to ili je neka treca osoba? Hvala na informacijamaCURVA je napisao/la: ↑sub feb 16, 2019 9:25 am
Ma hajde od dvije jucer lijepe informacije potrvdilo se za fasadu sjevera predato sve za istok pola foruma se uhvatilo za nekog zvanicno stopirana tuzba NN lica i sljedi pljuvanje po upravi i kako nece na utakmicu da ne ucestvuju u kriminalu .I SAMO DA PONOVIM SLJEDECE SEDMICE JE SASTANAK SA INVESTITORIMA I FRANCUSKE 100 %informacija i 100 % bi oni ljudi usli da nisu dusmani upleli svoje ruke ali jos uvijek nije definitivno se odustalo
Ma pusti. Cuj manjina.