mirzza je napisao/la: ↑pet feb 15, 2019 11:19 am
PratimsamoPlave je napisao/la: ↑čet feb 14, 2019 8:32 pm
mirzza je napisao/la: ↑čet feb 14, 2019 8:31 pm
Koliko pljuvanja po covjeku ciji gol Crnogorcima nas je spasio bankrota, koliko pljuvanja po covjeku koji je golom srusio Ferenca.
Pa Dado je dao vise golova van 16 nego svi parmaci koji su prodefilovali kroz nas klub od Markovica, Elsnera, Secerovica i slicnih igracina.
A ono najvažnije je sto je jeftiniji par puta od njih.
U fudbalu je vazna ekipa a to nikad nisu najbolji igraci. Mi ekipe nemamo od Standarda.
Dado moze igrati sve pozicije u sredini.
Baho je pogrijesio, nije bio Sadikovic nego Beganovic ali ajde.
Mora da je slike nestalo.
Interesantno je da si od cijelog posta izvukao nebitni dio u kojem sam mislio na Dzenisa.
Puno vazniji je ovaj pljuvanje covjeka koji nam je golom donio opstanak i spas kluba po rijecima tadasnjeg predsjednika Gredica.
Primjera radi Rok stokilas Elsner koji je za 3 mjeseca dobio vise nego Dado za 3 godine se dizao u nebesa.
Opusti se brate.
Fudbal je kolektivni sport. Nema tu donio on, donijela je ekipa, neko je prenio loptu, neko js nabacio... Onda je kriv za svaki poraz ili remi kad je igrao,ponavljam timski sport.
Daj ba ko ga je dizao u nebesa? I nikako relevantan primjeer. Jebe se nama sto ce Sadikovic igrat boli me ***** za njegovom platom,koja je u velicini kasirke u Bingu 750km.
On nije zadnji vezni, nego prednji. Uzeo je mjesto Dacicu, da li zasluzuje sansu pored Dacica, kao treca opcija. Jer tu imas Ramovica i Mujezinovica.