kvalitet je napisao/la: ↑čet feb 07, 2019 6:16 pm
Nažalost, nisam stigao gledati tekmu. Pročitao sam samo vaše komentare i vidio golove. Hvala vama koji pišete, bio bih zahvalan i kad bi neko pojedinačno napisao kakav je ko bio...
Što se tiče odštete, pozdravljam. To su smiješne pare. Takvo je vrijeme došlo da moraš platiti, to smo trebali raditi i ranije (Vukotić naprimjer). Ok, nekada ćeš fuliti, nekada pogoditi, ali bitno je da smo ozbiljni u tom smislu.
Kjosevski- bez posla, ljudi nisu pogledali prema nasem golu
Rodin-onako
Osmankovic- on me iznenadio, popravio se drama, ne samo zbog gola, nego bas djeluje sigurno
Pavic- asistencija za gol, odlican centarsut, joj kad bi on popravio igru u odbrani, i kad bi mu igra u odbrani bila na nivou igre u napadu, on bi bio igrac za liga petice..
Sinisa-standardno ono njegovo
Hajdarevic- meni se cini da je on dosta napredovao. Ovaj sad Hajdarevic i onaj od prije par mjeseci dva razlicita igraca.
Sabanadzovic-solidan
Ramovic- zabio gol, vraca se lagano onaj stari Sinan. Volio bih kad bi on u svoj repertoar ubacio i udarce sa distance, onda bi bio strasan igrac.
Veselinovic-puno pegla loptu, generalno on kao i Zec nisu normalna krila, ljudi se ne znaju kretati kako treba krila da se krecu.
Krpic-solidan
Drugo poluvrijeme: Fejzic- solidan, imao jednu dobru intervenciju
Stanic-Katastrofa, igrac za kantonalne lige, dva puta ga je lik pretrcao i jednom Sipovic izblokirao a drugi put Fejzic odbranio
Sipovic- armirani beton, mogao bi biti bas pojacanje, nadam se da hoce.
Bajic-solidan, mislim da mora raditi na tome da ispravi kicmu jer je pognut nekako, taj problem je imao i Dzanan Musa.
Mujezinovic-solidan, dosta je trcao i bilo ga je na svim dijelovima terena, mozda bi i mogao biti pojacanje
Klepac-katastrofalan.
Zajmovic-joj da ima mozak samo..
Generalno, vidi se ogromna doza discipline, zna se ko sta radi, dosta drugacije to djeluje u odnosu na blizu proslost..