Legendarni Ivica Osim dobio je nagradu za najznačajniju ličnost Sturma u historiji kluba.
Sturm je u četvrtak navečer proslavio 110. godišnjicu, a sedamdesetsedmogodišnji Osim je proglašen za najznačajniju ličnost kluba od osnivanja.
Nagrada je sasvim zasluženo pripala našem nogometnom stručnjaku koji je Sturm postavio na kartu nogometne Evrope. On je na klupi ekipe iz Graza sjedio od 1994. do 2002. godine, osvojio je prvenstvo 1998. i 1999. godine te je ekipa učestvovala u Ligi prvaka tri puta uzastopno (1998., 1999. i 2000.).
U publici su se na sinoćnjoj svečanosti našli svi značajni ljudi u historiji kluba koji su velikim aplauzom pozdravili našeg stručnjaka.
I ja se slazem s tim da Osim nece nikog voditi, a da ne misli da od njega nema pomoci. Od Hajdarevica ocekujem da bi mogao odigrati dobru polusezonu.BlwD je napisao/la: ↑pet jan 18, 2019 10:52 amMozda Osim ima druge planove s njim, u vidu nove pozicije ili uloge na terenu.
Kad je to u pitanju, treba mu vjerovati. Ne bi ga poveo sa timom da ne vjeruje da moze.
Ima dosta prijateljskih utakmica i sigurno ce svi dobiti priliku, pa cemo vidjeti koliko mogu![]()
Ma ja samo kazem da je bolje nedje igrati nego ovdje bit 6. stoper a ako dodje stoper onda ce biti 6.
Ako dođe stoper onda je druga prica.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet jan 18, 2019 11:44 amMa ja samo kazem da je bolje nedje igrati nego ovdje bit 6. stoper a ako dodje stoper onda ce biti 6.
Pa mozda i bude koristan u buducnosti.
Nasi igraci su se prije hranili u prostoru na sjeveroistoku. Prosle godine su im nasi ponudili nastavak saradnje, al da uplate na racun kluba neki dio novca kao sponzorski, to im je bilo previse. Rezultat toga je da su nasi presli u slatko i slano, a tom prosotru je kirija povecana. Pretpostavljam da ce se tako raditi i sa ostalim prostorima kojima sad istice ugovor. Volio bi kad bi se uklonili bureci i kompanija.Ch.Willa1986 je napisao/la: ↑pet jan 18, 2019 12:10 pmMahalska je da se pokušava s Graovcem dogovoriti i da se on pod svaku cijenu vrati u ekipu, spominje se jos par igraca ali to je u drugom planu, Graovac je prioritet. Druga mahalska vezano za infrastrukturu, vecini prostora koji su zakupljeni na sjeveru istice ugovor, te ce se podici cijena najma uz uslov da se ujednace prostori sa fasadom sjeverne tribine. Mogli bi napokon docekati da se seljakluk, bureci, lavori, burad i ostalo smece koje podsjeca na autopijacu ukloni. Koliko imam info i opstina je sa svoje strane odradila posao da se to mora ispostovati. Spominje se Tomić i BMW kao potencijalni kandidat uzimanja veceg dijela prostora na sjeveru, što bi svakako bio jedan ozbiljan i lijep prizor.