Ovo mi dodje kao da bi Valter sada odjednom trebao da slavi uspjeh nacista, jer onaj ko te rušio sada vlada.
Mislim da to ovaj grad, a pogotovo ovaj klub, ne trpi.
Samo ono njegovo kafansko izlaganje na Skupštini je za noge, a još i ovo...ali dobro, znamo da nema ništa od toga...avlami97 je napisao/la: ↑čet jan 03, 2019 11:06 pmOnih 600000,00 KM što je Amar uzeo od Bekrićevog transfera.![]()
Šiljak i Amar od dvije sestre djeca. Neće svoj na svoga. Lični i familijarni interes je za njih dvojicu ispred interesa Kluba. Marš iz svetinje.
Zato je u Zrinjskom odigrao 4 utakmice i nabili ga nogom. Da ne pominjem da mu je koljeno otišlo u *****. Al' dobro. Bitno je sve opravdati, a ovim predhodnim se sralo za svaki promašaj.kvalitet je napisao/la: ↑pet jan 04, 2019 8:03 amVolim Amara što je, između ostalog, i mangupčina. Niko drugi se ne bi usudio ni pomisliti da vrati Srđana zbog navijača. Šta god da Amar odluči, ja ga podržavam, jer znam da zna, za razliku od neznalica koji su nas vodili u prethodnom periodu, a često se išlo niz dlaku navijačima. I vi se probudite, mi smo jedan mali evropski klub i nemamo luksuz odbijati kvalitetne igrače, ma kako se zvao i ma šta da je radio. Bitno je samo da nam na terenu donese neki kvalitet. A taj Srđan sigurno ima određene kvalitete.
Da bar oni imaju 4 bolja igraca od Stanica na bekovskim pozicijama pa hajd ono otpustili ga. Ali sigurno je koljeno otislo a fino je imao opciju kad god ne mogne da ode u OP kao trener.ublehas je napisao/la: ↑pet jan 04, 2019 9:22 amZato je u Zrinjskom odigrao 4 utakmice i nabili ga nogom. Da ne pominjem da mu je koljeno otišlo u *****. Al' dobro. Bitno je sve opravdati, a ovim predhodnim se sralo za svaki promašaj.kvalitet je napisao/la: ↑pet jan 04, 2019 8:03 amVolim Amara što je, između ostalog, i mangupčina. Niko drugi se ne bi usudio ni pomisliti da vrati Srđana zbog navijača. Šta god da Amar odluči, ja ga podržavam, jer znam da zna, za razliku od neznalica koji su nas vodili u prethodnom periodu, a često se išlo niz dlaku navijačima. I vi se probudite, mi smo jedan mali evropski klub i nemamo luksuz odbijati kvalitetne igrače, ma kako se zvao i ma šta da je radio. Bitno je samo da nam na terenu donese neki kvalitet. A taj Srđan sigurno ima određene kvalitete.
I ne treba. Meni je to ok. Ono što me nervira su dvostruki aršini. Kada su se dovodili igrači koji s nekom nisu sviđali, pisalo se kako se uprava mješa u posao, kako se preko you tube dovode igrači, kako su ovakvi-onakvi...a sada je ok da se dovede jedan igrač koji skoro da nikako nije igrao godinu dana, koji je upitnog zdravstvenog stanja i koji je povrh svega ispao šupak prema Želji.Budi Željo je napisao/la: ↑pet jan 04, 2019 9:31 amAmar vjerovatno zeli pojacati ekipu sa par njemu lojalnih igraca, a Stana je jedan od takvih. Povraticu ako ga opet vidim u nasem dresu, ali sef je odgovoran za rezultat, nek pravi ekipu kako misli, svakako nikad nije obracao paznju na zelje navijaca.
Ma slazem se sto posto, ali mislim da Stana ne dolazi zbog igrackih kvaliteta. Ako zatreba da pokrpi koji put par pozicija zbog kartona i povreda i to je to. I da poslije ostane u klubu. Dolazi jer je odan i poslusan. Bas kako Leon rece u postu iznad.ublehas je napisao/la: ↑pet jan 04, 2019 9:38 amI ne treba. Meni je to ok. Ono što me nervira su dvostruki aršini. Kada su se dovodili igrači koji s nekom nisu sviđali, pisalo se kako se uprava mješa u posao, kako se preko you tube dovode igrači, kako su ovakvi-onakvi...a sada je ok da se dovede jedan igrač koji skoro da nikako nije igrao godinu dana, koji je upitnog zdravstvenog stanja i koji je povrh svega ispao šupak prema Želji.Budi Željo je napisao/la: ↑pet jan 04, 2019 9:31 amAmar vjerovatno zeli pojacati ekipu sa par njemu lojalnih igraca, a Stana je jedan od takvih. Povraticu ako ga opet vidim u nasem dresu, ali sef je odgovoran za rezultat, nek pravi ekipu kako misli, svakako nikad nije obracao paznju na zelje navijaca.
Kolika je odšteta za Stojana Vranješa?LARSSON je napisao/la: ↑čet jan 03, 2019 9:28 pmVranješ želi napustiti Grbavicu, Osim koči odlazak
http://spo-rtske.ba/vranjes-zeli-napust ... i-odlazak/
Neuporedivo. Igrače preko youtubea je dovodio Dejo Nikolić, kasnije se ispostavilo da smo bili upravu što smo kritikovali, jer ih je očito nestručna osoba dovodila. Srđana će (ako bude došao) vratiti Amar, koji je nebrojeno puta dokazao da zna. Isto tako, Uprava se JESTE miješala u dovođenje igrača (sam Misimović je to govorio), Amaru se niko ne miješa. Jedino ako je tebi isto kad igrača dovede Dejo s jedne ili Amar s druge strane. Meni nije...ublehas je napisao/la: ↑pet jan 04, 2019 9:38 amI ne treba. Meni je to ok. Ono što me nervira su dvostruki aršini. Kada su se dovodili igrači koji s nekom nisu sviđali, pisalo se kako se uprava mješa u posao, kako se preko you tube dovode igrači, kako su ovakvi-onakvi...a sada je ok da se dovede jedan igrač koji skoro da nikako nije igrao godinu dana, koji je upitnog zdravstvenog stanja i koji je povrh svega ispao šupak prema Želji.Budi Željo je napisao/la: ↑pet jan 04, 2019 9:31 amAmar vjerovatno zeli pojacati ekipu sa par njemu lojalnih igraca, a Stana je jedan od takvih. Povraticu ako ga opet vidim u nasem dresu, ali sef je odgovoran za rezultat, nek pravi ekipu kako misli, svakako nikad nije obracao paznju na zelje navijaca.
Poštujem te jer radiš puno korektnih stvari za forum, za Željovce (dakle, nemam namjeru da ti se obraćam na način na koji si se ti sad obratio meni), ali, da te pitam, šta misliš ko je relevantniji i stručniji da daje ocjene o kvalitetima Stanića, mi svi kolektivno na forumu ili Amar?
Pa za "egzistenciju" znamo i mi i Dejo da je kao igrac propao kao mu.do kroz pidzamu a kao insan da je shup.akkvalitet je napisao/la: ↑pet jan 04, 2019 9:51 amNeuporedivo. Igrače preko youtubea je dovodio Dejo Nikolić, kasnije se ispostavilo da smo bili upravu što smo kritikovali, jer ih je očito nestručna osoba dovodila. Srđana će (ako bude došao) vratiti Amar, koji je nebrojeno puta dokazao da zna. Isto tako, Uprava se JESTE miješala u dovođenje igrača (sam Misimović je to govorio), Amaru se niko ne miješa. Jedino ako je tebi isto kad igrača dovede Dejo s jedne ili Amar s druge strane. Meni nije...ublehas je napisao/la: ↑pet jan 04, 2019 9:38 amI ne treba. Meni je to ok. Ono što me nervira su dvostruki aršini. Kada su se dovodili igrači koji s nekom nisu sviđali, pisalo se kako se uprava mješa u posao, kako se preko you tube dovode igrači, kako su ovakvi-onakvi...a sada je ok da se dovede jedan igrač koji skoro da nikako nije igrao godinu dana, koji je upitnog zdravstvenog stanja i koji je povrh svega ispao šupak prema Želji.Budi Željo je napisao/la: ↑pet jan 04, 2019 9:31 amAmar vjerovatno zeli pojacati ekipu sa par njemu lojalnih igraca, a Stana je jedan od takvih. Povraticu ako ga opet vidim u nasem dresu, ali sef je odgovoran za rezultat, nek pravi ekipu kako misli, svakako nikad nije obracao paznju na zelje navijaca.