Plava Porodica je napisao/la: ↑pon dec 24, 2018 12:00 amFino odgovori čovjek ovoj masi što ga prozvaše da je za sve kriv..
Dok neki sa strane sad gledaju izvještaje a prije par dana i drvlje i kamenje "na čovjeka što dvije godine šeta psa po Malti".
"Al' vratit će se. Nek' to poruka moja bude."
![]()
Gospodaru familije!
to je onoliko para koliko je Uprava sposobna da namakne kroz marketing.
Znam ja vrlo dobro sabrat i sve što sam napisao stojim iza toga. Valjda se makar malo stidiš i ti svi koji ste se napljuvali po Amaru ovih dana ali ipak ima nas koji znamo ko je prijatelj kluba i šta je dobro za klub.igla je napisao/la: ↑ned dec 23, 2018 10:15 pmNe mora mi niko objasnjavati. Imam mozak, nisam sektaš.bojamora je napisao/la: ↑ned dec 23, 2018 10:09 pmCURVA ti fino sve napiše, ti se kao složiš a onda opet nastaviš sa pljuvačinom i nekim stvarima koje nisu glupanima jasne. Ako ti nije jasno pročitaj ponovo šta je čovjek napisao kad ti več ja ne mogu objasnitiigla je napisao/la: ↑ned dec 23, 2018 10:00 pmPrijatelju CURVA, mislim da je srž problema da ih raja već ne gotivi zbog načina na koji su ušli. Nije toliko stvar ni kvaliteta pojedinih ljudi.
Ne postoji ružniji način. Redom slušam priče prijatelja, rođaka itd koji su ogorčeni. Nije raja glupa.
A Violina za stolom i meni se čini Began sa gg.ba je samo autogol. Neke stvari nisu jasne samo glupanima. (Ne mislim na tebe)
Ti mi veČ ne mozes objasniti i da imam zelju, jer sebi ne mozes objasniti i sabrati 2 i 2.
Kod nas to neka tradicija, ko god dodje na neku poziciju, pljuje ljude sto su prije njega bili. Od kondicionog trenera, sefova strucnih stabova, pa dalje. Najmanje izgleda tu Zeljo bitan, ali eto, za nadati da ce biti bolje.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned dec 23, 2018 11:58 pmAmar govori o rijeci "klub" a zna se da je on u svojim mandatima bio Glavni za sve.
Nemoj Amare blatiti one koje si ti doveo da izvade klub a ti se ispalio.
Eto dosao si sad, ali si mogao i nesto pametnije reci a ne nasladjivat se, sebe hvaliti, druge grditi.
Tesko je biti navijac Zelje, al nadam se da cemo krenuti naprijed bilo s Amarom bilo s kim drugim. Nek se sepuri al nek bude bolji od bivsih, tek tad se mozes sepuriti.
Pa bujrum, nek ti je sretno.
Moju podrsku imas iako kao covjek nisi na nivou ali Zeljo je bitniji i od tebe i od Misimovica i tih sto si doveo i ovih s kojim se raspravljam i od mene samog.
Volim te Zeljo!!!
Vjerovatno takticki da se spuste malo ocekivanja i pritisak na njih.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon dec 24, 2018 12:06 amUsput da priupitam, kad je tako losa situacija, zasto su usli u klub i zasto se sve ovo radilo da se udje u klub?
Nemojte o patetici da vole klub i da su dosli da pomognu jer sam predsjednik nije nas navijac. Toliko o ljubavi.
hajde da ostavimo emocije po strani i budemo onako realni.Plava Porodica je napisao/la: ↑pon dec 24, 2018 12:00 amFino odgovori čovjek ovoj masi što ga prozvaše da je za sve kriv..
Dok neki sa strane sad gledaju izvještaje a prije par dana i drvlje i kamenje "na čovjeka što dvije godine šeta psa po Malti".
![]()
Gospodaru familije!
Šiljak mnogo toga nije naveo, sponzore i ostala potraživanja. Svaka marka je isplanirana. Laka noć.Plava Porodica je napisao/la: ↑pon dec 24, 2018 12:09 amGdje su oni svi što mi cirka na 4.stranice za redom citiraše post i nagovoriše mi se ko malo kad?
Kakva je finansijska situacija Željezničara?
Nije onakva kakvu ste očekivali?
Rekoh vam sačekajte skupštinu i vidjet ćete izvještaj.
Samo molim Boga da nakon revizije ne nađu još šta.. Nikome ja ne vjerujem. A i ovi su itekako imali "zamagljenih" situacija.
Laka noć.
Željezničar šampion!
Instalirao je Selimović. Zar nisi gledao njegovo obraćanje?za_zivot_cijeli je napisao/la: ↑pon dec 24, 2018 12:10 amhajde da ostavimo emocije po strani i budemo onako realni.Plava Porodica je napisao/la: ↑pon dec 24, 2018 12:00 amFino odgovori čovjek ovoj masi što ga prozvaše da je za sve kriv..
![]()
Gospodaru familije!
kako je moguce da "covjek koji dvije godine seta psa po Malti" a koji "nije toliko jak" instalira komplet novu Upravu kluba?
Za sve troskove i 'dugove' je postojao nacin otplate u nekom narednom periodu. Budala je onaj ko je mislio da mi ne prezivljavamo od europe i transfera igraca. To je i receno par puta tokom ovih godina. Jos kada se rade svi infrastrukturni radovi, placaju doprinosi igracima...Plava Porodica je napisao/la: ↑pon dec 24, 2018 12:09 amGdje su oni svi što mi cirka na 4.stranice za redom citiraše post i nagovoriše mi se ko malo kad?
Kakva je finansijska situacija Željezničara?
Nije onakva kakvu ste očekivali?
Rekoh vam sačekajte skupštinu i vidjet ćete izvještaj.
Samo molim Boga da nakon revizije ne nađu još šta.. Nikome ja ne vjerujem. A i ovi su itekako imali "zamagljenih" situacija.
Laka noć.
Željezničar šampion!
Plava Porodica je napisao/la: ↑pon dec 24, 2018 12:11 amInstalirao je Selimović. Zar nisi gledao njegovo obraćanje?za_zivot_cijeli je napisao/la: ↑pon dec 24, 2018 12:10 amhajde da ostavimo emocije po strani i budemo onako realni.Plava Porodica je napisao/la: ↑pon dec 24, 2018 12:00 amFino odgovori čovjek ovoj masi što ga prozvaše da je za sve kriv..
![]()
Gospodaru familije!
kako je moguce da "covjek koji dvije godine seta psa po Malti" a koji "nije toliko jak" instalira komplet novu Upravu kluba?