Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Dzezvar
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri dec 19, 2018 8:53 am

AdmirA je napisao/la:
sri dec 19, 2018 8:42 am
gavran je napisao/la:
sri dec 19, 2018 7:17 am
Osvanuo je lijep i suncan dan
Gavrane, šta nam to danas donosiš, neku bremenitu vijest?
Oprasta se od foruma...
Odzvonilo mu...
Neces razbojnice...
Jos 4 dana samo 4 dana.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

alombardo
Kontakt:

sri dec 19, 2018 9:00 am

Kakav osvrt zdene jelića u avazu. Eto čovjek sve rekao, a naprđivači trebaju pročitati i pokriti se ušima. Bravo majstore

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri dec 19, 2018 9:06 am

alombardo je napisao/la:
sri dec 19, 2018 9:00 am
Kakav osvrt zdene jelića u avazu. Eto čovjek sve rekao, a naprđivači trebaju pročitati i pokriti se ušima. Bravo majstore
Haj brate postavi
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

sri dec 19, 2018 9:17 am

phpBB [video]

Leon_Professional
Kontakt:

sri dec 19, 2018 9:22 am

PratimsamoPlave je napisao/la:
sri dec 19, 2018 8:31 am
Sto se tice igrackog kadra ne bi ja to puno mijenjao. Sad da mi imamo para, pa da dovedemo prave igrace ovo sad za sad je bas dosta za ove lige.
Veca kakav takav trenutno najbolji golman u ligi.
Sinisa i Pavica u vrhu najboljih bekova pogledajte broj asistencija.
Rodin i Baakrac svojevremeneno stopercina Kemo i Zilic treeci i cetvrti stoperi.
Spremni Ramovic i Curjuric najboljii dvojac desetki u lig.
Dovesti jedno krilo koje je "klasa", rezervnog lijevog beka i napadaca i veznjaka tipa Ordagic npr Blagojevica vratiti kakav takav nas najbolji igrac.
Osmanovic, Hajdarevic, Saban, Sehicx2 uigravat ih polako da nije panika kad nema Sinise..
Da bi postali tim na fm treba vremena, a ne u stvarnom zivotu, probajte shvatiti da nista ne ide preko noci i da je njih dosta na ljeto dosla ili nije ni slutila da ce igrat (Zilic, Osmanovic).
Ta druga desetka kad ga izmijenis pravi sranja a kamoli da bude rezerva Sinanu, a i jest losiji od Sinana.
Umislio je da je glavni.
Doduse i Oda mu je rekao da je glavni, pa ga zamjeni na poluvremenu i ovaj mu sranja pravi.

Neljude otjerati iz kluba.

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri dec 19, 2018 9:35 am

Leon_Professional je napisao/la:
sri dec 19, 2018 9:22 am
PratimsamoPlave je napisao/la:
sri dec 19, 2018 8:31 am
Sto se tice igrackog kadra ne bi ja to puno mijenjao. Sad da mi imamo para, pa da dovedemo prave igrace ovo sad za sad je bas dosta za ove lige.
Veca kakav takav trenutno najbolji golman u ligi.
Sinisa i Pavica u vrhu najboljih bekova pogledajte broj asistencija.
Rodin i Baakrac svojevremeneno stopercina Kemo i Zilic treeci i cetvrti stoperi.
Spremni Ramovic i Curjuric najboljii dvojac desetki u lig.
Dovesti jedno krilo koje je "klasa", rezervnog lijevog beka i napadaca i veznjaka tipa Ordagic npr Blagojevica vratiti kakav takav nas najbolji igrac.
Osmanovic, Hajdarevic, Saban, Sehicx2 uigravat ih polako da nije panika kad nema Sinise..
Da bi postali tim na fm treba vremena, a ne u stvarnom zivotu, probajte shvatiti da nista ne ide preko noci i da je njih dosta na ljeto dosla ili nije ni slutila da ce igrat (Zilic, Osmanovic).
Ta druga desetka kad ga izmijenis pravi sranja a kamoli da bude rezerva Sinanu, a i jest losiji od Sinana.
Umislio je da je glavni.
Doduse i Oda mu je rekao da je glavni, pa ga zamjeni na poluvremenu i ovaj mu sranja pravi.

Neljude otjerati iz kluba.
A Cuka ima najvise glasova forumasa do sada sto je razlog vise zasto cemo izvrsiti rekinstrukciju Izbora igraca utakmice za sljedecu i sljedece sezone
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri dec 19, 2018 9:40 am

Hebote znamo da je ljestvica dignuta visoko. Ali kako se Skupstina priblizava ona se dize sve vise

Ko god da dodje od ovih novih, pritisak i ocekivanja ce biti mala maca prema onom sto ih imadose ovi sto odlaze

Ali mlijeko se prosulo, kasno je sad snizavati kriterije. Jedino se nadam da su ti novi kadri uci u kostac sa svim problemima i ocekivanjima koja imamo

Kad bolje skontam, jedini izazov ce im biti rezultat. Jer po svemu sudeci ostale izazove (zastita od sudija, od vlastitih igraca, zastita od medija...) su vec i rijesili. Neki me ubjedjuju da je lako rijesiti ono sto si sam uzrokovao, vidjecemo

Doduse, malo sam zabrinut za nastavak unapredjenja infrastrukture je je Senadova ekipa tu uradila maksimum. Sa druge strane mozda ulaze za jakim lobistima kod UEFA fondova. Nadalje, mozda vremenom i oni steknu povjerenje kod navijackog puka i organizuju jos bolju akciju sto se tice izgradnje juzne tribine gdje ce ljudi hrliti da obezbijede desetogodisnje mjesto na istom

Priliku ce dobiti, sve su prilike, a dao Bog da nas prijatno iznenade
5. - 7. Okt 1992.

svraka
Kontakt:

sri dec 19, 2018 9:43 am

sri dec 19, 2018 8:04 am
Ova ubleha nek ide u Indiju, svakako ima ponudu. Dat mu papire pa nek se ispali, odigrao tri meca i odmah ko je ko on.
A i nek je u neku ruku, kad skandiramo svakom levatu i svaki ama bas svaki sto smo mu skandirali nas je popisao.

Mrs Ivane iz kluba ***** ti sve pogano.
Razlog ovome napisanom? Mislim da je ivan jedan od rijetkih u timu koji zna sta Željo znaci nama navijacima. Moje misljenje, mozda grijesim.
Forza 1921!

Oda majstore!

Okolele
Kontakt:

sri dec 19, 2018 9:48 am

Znači došao je Ivan na red da se pljuje..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Eric Cantona
Kontakt:

sri dec 19, 2018 9:52 am

sri dec 19, 2018 8:04 am
Ova ubleha nek ide u Indiju, svakako ima ponudu. Dat mu papire pa nek se ispali, odigrao tri meca i odmah ko je ko on.
A i nek je u neku ruku, kad skandiramo svakom levatu i svaki ama bas svaki sto smo mu skandirali nas je popisao.

Mrs Ivane iz kluba ***** ti sve pogano.
Koji je tebi k.urac? Ne bi više ovdje ni slovo napisao da se Ja nešto pitam. :palacdole:

storm_raider
Kontakt:

sri dec 19, 2018 9:55 am

11plavih'92 je napisao/la:
sri dec 19, 2018 9:40 am
Hebote znamo da je ljestvica dignuta visoko. Ali kako se Skupstina priblizava ona se dize sve vise

Ko god da dodje od ovih novih, pritisak i ocekivanja ce biti mala maca prema onom sto ih imadose ovi sto odlaze

Ali mlijeko se prosulo, kasno je sad snizavati kriterije. Jedino se nadam da su ti novi kadri uci u kostac sa svim problemima i ocekivanjima koja imamo

Kad bolje skontam, jedini izazov ce im biti rezultat. Jer po svemu sudeci ostale izazove (zastita od sudija, od vlastitih igraca, zastita od medija...) su vec i rijesili. Neki me ubjedjuju da je lako rijesiti ono sto si sam uzrokovao, vidjecemo

Doduse, malo sam zabrinut za nastavak unapredjenja infrastrukture je je Senadova ekipa tu uradila maksimum. Sa druge strane mozda ulaze za jakim lobistima kod UEFA fondova. Nadalje, mozda vremenom i oni steknu povjerenje kod navijackog puka i organizuju jos bolju akciju sto se tice izgradnje juzne tribine gdje ce ljudi hrliti da obezbijede desetogodisnje mjesto na istom

Priliku ce dobiti, sve su prilike, a dao Bog da nas prijatno iznenade
:palacgore:
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

azbaha
Kontakt:

sri dec 19, 2018 10:04 am

Ja ne znam sta je vama Ivan skrivio, sasvim korektno je odigrao ovo sto je mogao. Nije on kriv sto ga Oda mjenja u 75. kada ne moze da dise. Svaku utakmicu je dao koliko je mogao. Ovo me podsjeca na "Lendric pokazao srednji prst sjeveru".
Ili kada se sralo na Sinisu.

bogi
Kontakt:

sri dec 19, 2018 10:06 am

Curjuric je visak na desetci a centralnog ne zna igrati. Toliko od mene.
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

avlami97
Kontakt:

teatrale36 je napisao/la:
uto dec 18, 2018 11:45 pm
storm_raider je napisao/la:
uto dec 18, 2018 9:37 pm
SanMan je napisao/la:
uto dec 18, 2018 9:33 pm
Mislim da se neko dobro zaj.ebo u računu. Troškovi kluba su min. 250.000 KM mjesečno samo za plate i režije bez da sijalicu promjeniš na stadionu.
Imali smo ove "budale" koje su to odrađivale i još nešta gradili. Baš me interesuje koje su to nove "budale" koje će namaći 10000KM dnevno za Želju.
Samo 10 000 KM je odrzavanje terena na mjesecnom nivou. Oko 450 000 KM je potrebno na mjesecnom nivou za funkcionisanje kluba. Nesto manje.
Ja mislim da je oko milijun eura potrebno mjesečno, ovi su to s lakoćom servisirali , ovi novi neće moći nema sanse!
Kakve priče za malu djecu da imamo pare mislite da bi ovi išli? Nema para zato se napušta kormilo.
Ne treba biti previše pametan, ako znamo da nam je budžet oko 5 mil KM, matematika kaže da je potrebno obezbjediti preko 400 000,00KM na mjesečnom nivou za funkcionisanje Kluba. To se vidi iz godišnjih finansijskih izvještaja.

U prošloj budžetskoj godini smo platili na ime poreza Državi, preko 1 080 000,00 KM. Iako imamo skoro duplo manje uposlenika od FuKSe platili smo više poreza, što govori da su plate u FuKSi duplo manje, ili da ne plaćaju doprinose na stvarne iznose.

Da li će naredna Uprava raditi pošteno, pokazatelj će nam biti i iznos plaćenog poreza Državi +/- 10%?

Kako bi bilo dobro, da se prije registracije na forum, mora proći test inteligencije. Dosadilo mi da čitam nebuloze.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

mirzza
Kontakt:

sri dec 19, 2018 10:25 am

bogi je napisao/la:
Da je srece nikad se ni doveo nebi, posebno on i Arezina.
Imamo Sinana i malog Dacica, a Curjuric neka ide da mrsa.

Zeljo
Kontakt:

sri dec 19, 2018 10:30 am

mirzza je napisao/la:
sri dec 19, 2018 10:25 am
bogi je napisao/la:
Da je srece nikad se ni doveo nebi, posebno on i Arezina.
Imamo Sinana i malog Dacica, a Curjuric neka ide da mrsa.
Taj isti Curjuric je uz Krpica i Sinisu jedini pruzao konstatno dobre partije.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri dec 19, 2018 10:32 am

Ne mogu da vjerujem da se i Ivan pljuje, rijetko dobar igrac ove polusezone koji je pruzao uvijek maksimum.
Željezničar ante portas !

Kospa
Kontakt:

sri dec 19, 2018 10:42 am

Mene je isto Ivan razocarao, dosao nespreman, ostao nespreman. Znanja ima ali je i grijesio. I na kraju ona scena sutanja kad ga izvede fuj... Radije bi da mi Sinisa i Sinan grade kulturu ponasanja u klubu
... Godine života svoga tebi dao sam...

logme
Kontakt:

sri dec 19, 2018 10:48 am

Ivan jeste došao nespreman, ali jedno vrijeme gotovo da je samo on igrao. Šta bi da njega nije bilo.
E sad da lijepo vidimo. Ima li još neko da ga nismo popljuvali? Neko, bilo ko? Pa da završimo jednom i tu priču.
**** vas i forum više i silna sranja, ne mili mi se ući.

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri dec 19, 2018 10:53 am

Boccacco the King je online
Molba da nesto napise, bremenita su vremena. Forumski puk zasluzuje i njegov osvrt na zadnja desavanja :-)
5. - 7. Okt 1992.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.

Prijava