Oprasta se od foruma...
Odzvonilo mu...
Neces razbojnice...
Jos 4 dana samo 4 dana.
Oprasta se od foruma...
Haj brate postavi
Ta druga desetka kad ga izmijenis pravi sranja a kamoli da bude rezerva Sinanu, a i jest losiji od Sinana.PratimsamoPlave je napisao/la: ↑sri dec 19, 2018 8:31 amSto se tice igrackog kadra ne bi ja to puno mijenjao. Sad da mi imamo para, pa da dovedemo prave igrace ovo sad za sad je bas dosta za ove lige.
Veca kakav takav trenutno najbolji golman u ligi.
Sinisa i Pavica u vrhu najboljih bekova pogledajte broj asistencija.
Rodin i Baakrac svojevremeneno stopercina Kemo i Zilic treeci i cetvrti stoperi.
Spremni Ramovic i Curjuric najboljii dvojac desetki u lig.
Dovesti jedno krilo koje je "klasa", rezervnog lijevog beka i napadaca i veznjaka tipa Ordagic npr Blagojevica vratiti kakav takav nas najbolji igrac.
Osmanovic, Hajdarevic, Saban, Sehicx2 uigravat ih polako da nije panika kad nema Sinise..
Da bi postali tim na fm treba vremena, a ne u stvarnom zivotu, probajte shvatiti da nista ne ide preko noci i da je njih dosta na ljeto dosla ili nije ni slutila da ce igrat (Zilic, Osmanovic).
A Cuka ima najvise glasova forumasa do sada sto je razlog vise zasto cemo izvrsiti rekinstrukciju Izbora igraca utakmice za sljedecu i sljedece sezoneLeon_Professional je napisao/la: ↑sri dec 19, 2018 9:22 amTa druga desetka kad ga izmijenis pravi sranja a kamoli da bude rezerva Sinanu, a i jest losiji od Sinana.PratimsamoPlave je napisao/la: ↑sri dec 19, 2018 8:31 amSto se tice igrackog kadra ne bi ja to puno mijenjao. Sad da mi imamo para, pa da dovedemo prave igrace ovo sad za sad je bas dosta za ove lige.
Veca kakav takav trenutno najbolji golman u ligi.
Sinisa i Pavica u vrhu najboljih bekova pogledajte broj asistencija.
Rodin i Baakrac svojevremeneno stopercina Kemo i Zilic treeci i cetvrti stoperi.
Spremni Ramovic i Curjuric najboljii dvojac desetki u lig.
Dovesti jedno krilo koje je "klasa", rezervnog lijevog beka i napadaca i veznjaka tipa Ordagic npr Blagojevica vratiti kakav takav nas najbolji igrac.
Osmanovic, Hajdarevic, Saban, Sehicx2 uigravat ih polako da nije panika kad nema Sinise..
Da bi postali tim na fm treba vremena, a ne u stvarnom zivotu, probajte shvatiti da nista ne ide preko noci i da je njih dosta na ljeto dosla ili nije ni slutila da ce igrat (Zilic, Osmanovic).
Umislio je da je glavni.
Doduse i Oda mu je rekao da je glavni, pa ga zamjeni na poluvremenu i ovaj mu sranja pravi.
Neljude otjerati iz kluba.
Razlog ovome napisanom? Mislim da je ivan jedan od rijetkih u timu koji zna sta Željo znaci nama navijacima. Moje misljenje, mozda grijesim.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri dec 19, 2018 8:04 amOva ubleha nek ide u Indiju, svakako ima ponudu. Dat mu papire pa nek se ispali, odigrao tri meca i odmah ko je ko on.
A i nek je u neku ruku, kad skandiramo svakom levatu i svaki ama bas svaki sto smo mu skandirali nas je popisao.
Mrs Ivane iz kluba ***** ti sve pogano.
Koji je tebi k.urac? Ne bi više ovdje ni slovo napisao da se Ja nešto pitam.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri dec 19, 2018 8:04 amOva ubleha nek ide u Indiju, svakako ima ponudu. Dat mu papire pa nek se ispali, odigrao tri meca i odmah ko je ko on.
A i nek je u neku ruku, kad skandiramo svakom levatu i svaki ama bas svaki sto smo mu skandirali nas je popisao.
Mrs Ivane iz kluba ***** ti sve pogano.
11plavih'92 je napisao/la: ↑sri dec 19, 2018 9:40 amHebote znamo da je ljestvica dignuta visoko. Ali kako se Skupstina priblizava ona se dize sve vise
Ko god da dodje od ovih novih, pritisak i ocekivanja ce biti mala maca prema onom sto ih imadose ovi sto odlaze
Ali mlijeko se prosulo, kasno je sad snizavati kriterije. Jedino se nadam da su ti novi kadri uci u kostac sa svim problemima i ocekivanjima koja imamo
Kad bolje skontam, jedini izazov ce im biti rezultat. Jer po svemu sudeci ostale izazove (zastita od sudija, od vlastitih igraca, zastita od medija...) su vec i rijesili. Neki me ubjedjuju da je lako rijesiti ono sto si sam uzrokovao, vidjecemo
Doduse, malo sam zabrinut za nastavak unapredjenja infrastrukture je je Senadova ekipa tu uradila maksimum. Sa druge strane mozda ulaze za jakim lobistima kod UEFA fondova. Nadalje, mozda vremenom i oni steknu povjerenje kod navijackog puka i organizuju jos bolju akciju sto se tice izgradnje juzne tribine gdje ce ljudi hrliti da obezbijede desetogodisnje mjesto na istom
Priliku ce dobiti, sve su prilike, a dao Bog da nas prijatno iznenade
Ne treba biti previše pametan, ako znamo da nam je budžet oko 5 mil KM, matematika kaže da je potrebno obezbjediti preko 400 000,00KM na mjesečnom nivou za funkcionisanje Kluba. To se vidi iz godišnjih finansijskih izvještaja.teatrale36 je napisao/la: ↑uto dec 18, 2018 11:45 pmJa mislim da je oko milijun eura potrebno mjesečno, ovi su to s lakoćom servisirali , ovi novi neće moći nema sanse!storm_raider je napisao/la: ↑uto dec 18, 2018 9:37 pmSamo 10 000 KM je odrzavanje terena na mjesecnom nivou. Oko 450 000 KM je potrebno na mjesecnom nivou za funkcionisanje kluba. Nesto manje.SanMan je napisao/la: ↑uto dec 18, 2018 9:33 pmMislim da se neko dobro zaj.ebo u računu. Troškovi kluba su min. 250.000 KM mjesečno samo za plate i režije bez da sijalicu promjeniš na stadionu.
Imali smo ove "budale" koje su to odrađivale i još nešta gradili. Baš me interesuje koje su to nove "budale" koje će namaći 10000KM dnevno za Želju.
Kakve priče za malu djecu da imamo pare mislite da bi ovi išli? Nema para zato se napušta kormilo.
Taj isti Curjuric je uz Krpica i Sinisu jedini pruzao konstatno dobre partije.