Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

alombardo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet dec 14, 2018 11:55 am

S A B U R

ISB87
Kontakt:

pet dec 14, 2018 12:00 pm

e jesmo se izvrtili u ovih mjesec-dva, sve mi se ogadilo. trebali bi se do skupstine prestat svadjat oko ovih tema.
sto se tice dugovanja vjerovatno niko nece nikad odgovarat, na nama je da se potrudimo da se vise nikad to ne ponovi.
ne znam, nisam pametan. nadam se da ce skupstina odluciti ono sto je najbolje za zelju i da konacno krenemo naprijed.
MIRZA RASCIC

Zeljo
Kontakt:

pet dec 14, 2018 12:04 pm

plavi brat je napisao/la:
pet dec 14, 2018 11:26 am
Zeljo je napisao/la:
pet dec 14, 2018 10:23 am
19tm87 je napisao/la:
pet dec 14, 2018 10:19 am
Sve je ovo više postalo tako degutantno da mi se gadi i jedna i druga strana.
Najgore od svega je sto uopste postoje te "strane"
Druga strana se pojavila samo zbog prpe,a toj strani otkucava sat,trenutno je 5 do 12,i to zbog administrativne sporosti zakona
Krivi su i jedni i drugi.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.

plavi brat
Kontakt:

pet dec 14, 2018 12:05 pm

ISB87 je napisao/la:
e jesmo se izvrtili u ovih mjesec-dva, sve mi se ogadilo. trebali bi se do skupstine prestat svadjat oko ovih tema.
sto se tice dugovanja vjerovatno niko nece nikad odgovarat, na nama je da se potrudimo da se vise nikad to ne ponovi.
ne znam, nisam pametan. nadam se da ce skupstina odluciti ono sto je najbolje za zelju i da konacno krenemo naprijed.
Pa ovi se i trude da neko odgovara za te dugovei i da se to nikad ne ponovi

ISB87
Kontakt:

pet dec 14, 2018 12:44 pm

ISB87 je napisao/la:
nakon ovog svega ne znam vise sta da mislim. nije ovo vise porodica zeljo, ovo je sve razjebano.
a sto se tice odgovaranja ma slabe vajde tu ima. koliko je preduzeca kleknulo a niko nikad nije odgovarao. zato kazem da se ne nadamo bas previse i da pokusamo rijesit dugove i da konacno krenemo naprijed.
MIRZA RASCIC

19tm87
Kontakt:

pet dec 14, 2018 1:10 pm

ISB87 je napisao/la:
bas su nasli sad sta li su cekali do sad ? :placeodsmijeha:

MrkiMedo
Kontakt:

pet dec 14, 2018 1:11 pm

Koliko je ovo kamata u Amara ? Jel isto 7% ?

MATORI
Kontakt:

pet dec 14, 2018 1:15 pm

19tm87 je napisao/la:
pet dec 14, 2018 1:10 pm
ISB87 je napisao/la:
bas su nasli sad sta li su cekali do sad ? :placeodsmijeha:
Pa NISU čekali do sad...ako se vratiš unazad...prvo su morale da se urade revizije poslovanja kluba od strane ovlaštenih revizorskih kuća....poslije toga su podnesene i prijave sudu - tj tužilaštvu...to NIJE bilo juče, ni preključe...

Ako se malo "zaroviš" u saopštenja uprave našeg kluba naći ćeš sve ...po datumima tj redoslijedom.
Ja nemam ni vremena ni živaca to sve izroviti...ali ima mlađih koji imaju!
:placeodsmijeha:

avlami97
Kontakt:

pet dec 14, 2018 1:17 pm

z svega je jedna stvar kristalno jasna, a ona je, da smo u najveće dugove upali kada je trener (i još ponešto) u Klubu bio Amar. Kristalno jasno je da smo u tim periodimA zaradili najviše para u historiji Želje (Njukastl, Malag, evropske tekme, tv prava transferi ...). U tim periodima smo osvojili i najviše trofeja. Kada se sve sabere i oduzme dolazimo do paradoksa, koji niko ne može objasniti. Možda, se tada najviše kralo. Neko moje zaključivanje.

Amaru se ostalo dužno u 2002. do 10.10.2003. godine 72 000, 00 KM. Neka je to cijela 2002. i svih 9 mjeseci i 10 dana 2003., ispade da mu se na mjesečnoj osnovi ostajalo dužno 3400,00 KM, pod uslovom da u tom periodu nije dobio ni jedne KM. Kolika je onda bila Amarova plata i bonusi? To je bilo prije 15-16 godina, kada su hljeb, kafa, cigare...bile pola KM. Tih godina se 500,00KM smatralo odličnom platom. Kada sam pisao da je Amar živio od Želje, a ne za Želju, tada su me napadali razni spineri. Svi dobro znamo (ovi stariji) da je Amar "klasičnim pučem" došao na mjesto trenera u prvom mandatu. Po povratku iz Mostara, u tunel ušli sa jednim, a izašli sa drugim (Amarom) trenerom. U drugom mandatu je bio Alfa i Omega Kluba i pitao se za sve. Kada je nestalo para, otišao je na godišnji odmor...

Biti neutralan u momentima kada se "odlučuje" da li će u Klubu ostati ovi koji štite interese Želje ili se opredjeliti za one koji su napravili 8 miliona KM duga je po meni stupidno. Ne želim ni jedno lice, koje je odlučivalo i bilo u talu kada su napravljeni ovi dugovi, koje Željo mora vratiti. Ne pojedinci, nego Željo.

Trebamo biti ponosni, jer smo prošle godine platili 1 080 000,00KM poreza Državi. Najviše od svih Klubova u PL, iako neki imaju skoro duplo više zaposlenika. To znači da radimo i plaćamo na stvarne cifre, a ne na frizirane.

Niko nije veći od Želje.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

vinston.cercil
Kontakt:

pet dec 14, 2018 1:18 pm

Joj Čulića špijuna ahahahahahhahah

vinston.cercil
Kontakt:

pet dec 14, 2018 1:19 pm

'Iz koje je perspektive je Željo najtrofejniji klub u BiH?' HAHAHAHAHAAHAHAH jel moguce da je ovako nepismen lik hahahahaahahahha

igla
Kontakt:

pet dec 14, 2018 1:23 pm

Neka ba, pocet ce da valja i gg.ba, pusti malo vremena.

PlaviVlak
Kontakt:

pet dec 14, 2018 1:24 pm

I ponovo Čulić napada, zar može jedan "neovisan" sportski portal dozvoliti svom novinaru da je ovako subjektivan...
Ne želim ništa suditi, ali ako ovo nisu plaćeni članci, onda je ovaj novinar baš previše sebi dozvolio..
I još jedna stvar s ovog foruma, ovaj put gif, izađe kao ideja za novinarski članak.
Stari nick: Zaka.

Biće Željo opet šampion!

MrkiMedo
Kontakt:

pet dec 14, 2018 1:27 pm

Pa njemu ne moze niko vrijedjati inteligenciju kad je neinteligentan i glup.

vinston.cercil
Kontakt:

pet dec 14, 2018 1:28 pm

'Iz čije perspektive je Željo najtrofejniji klub u BiH?' Ispravio je papak hahahahahaah, mozda je odmah usao na forum da vidi komentare, i shvatio da je nepismeni kloc

Simply Blue
Kontakt:

pet dec 14, 2018 1:30 pm

Ovo je samo pokušaj vrbovanja našeg forumskog prvaka i njegovih junačkih PS-manipulacija
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Kospa
Kontakt:

pet dec 14, 2018 1:34 pm

Tugo moja... ovo zvono o namjestanju niko vise ne skide sa nas, a sami ga sebi zakacismo. Sad cemo imati privilegiju da nas najveci hostapleri i kradljivci tipa Zrinjski prozivaju za namjestanje i lopovluk...
... Godine života svoga tebi dao sam...

alombardo
Kontakt:

pet dec 14, 2018 1:38 pm

I jedni i druge prave želji nesagledivu štetu ovim saopštenjima preko satelita.

alombardo
Kontakt:

pet dec 14, 2018 1:38 pm

I jedni i druge prave želji nesagledivu štetu ovim saopštenjima preko satelita.

Elegant
Kontakt:

pet dec 14, 2018 1:41 pm

Definitivno određene ljude hvata bojaznost zbog obavjestenja od prije koji dan u kojem se navodi da ce u martu naredne godine, porezna uprava da pokaze komplente rezlutate (ne)rada za period 2009. – 2014. A ne smiju ni da pomisle sta se desava na sudu i u kojem to smjeru ide, jer su dobro svijesni svojih (ne)djela i radnji.

Kome nije bilo jasno do sada sta je uzrok svih problema i desavanja oko pa i unutar kluba sada jeste. Ja opet kazem sto sam rekao mjesecima unazad kada sam i napadnut ovdje na forumu a to je da neko izvana debelo utjece na neke nase igrace (pojedince naravno) da se losi rezultati desavaju sve sa ciljem tjeranja ove uprave koja je zapocela ove dobro poznate procese. Obecavajuci tim istim igracima nesto vjerovatno za uzvrat, kada "ovi drugi" uđu u klub.

Tek ce da usljede pritisci a bojim se da ce na skupstini mnoge maske da padnu, da ce se pokazati ko i sa kakvim namjerama pristupa nasem kubu, ako uprava prezivi skusptinu a mislim da hoce jer nema O od opozicije, tek ce da sljedi pakao za njih od strane ovih sa druge strane.

Debelo se zajebao onaj koji misli da ce na ovaj nacin preuzeti klub ili pokusati da zaustavi zapocee procese i buduce planove.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], cipiripi, Dzezvar, Google [Bot], pile87 i 48 gostiju.

Prijava