Ko ode na Grbavicu i pogleda utakmicu, vrati se kuci izjebanplavi brat je napisao/la: ↑pon dec 10, 2018 6:00 pmIli koga redovno tambura,netreba joj lexilijum,tako da mu nenabija pritisak,pa nemora frustracije lijeciti na forumu i tribinama
![]()
![]()

Ko ode na Grbavicu i pogleda utakmicu, vrati se kuci izjebanplavi brat je napisao/la: ↑pon dec 10, 2018 6:00 pmIli koga redovno tambura,netreba joj lexilijum,tako da mu nenabija pritisak,pa nemora frustracije lijeciti na forumu i tribinama
![]()
![]()
Pa kako da ostanu? uprava je kriva za sve..Eric Cantona je napisao/la: ↑pon dec 10, 2018 8:12 pmZašto ne bi ostali, u čemu je problem? Ljudi rade svoj posao.storm_raider je napisao/la: ↑pon dec 10, 2018 8:04 pmTo je jednostavno istina. I kako sam cuo i dalje se sponzori aktivno traze, iako se ni ne zna hoce li oni ostati u klubu. Sve ostalo, ono vezano za strucni stab i samu igru ce biti na skupstini i nakon nje.starigrad je napisao/la: ↑pon dec 10, 2018 7:41 pm
ja sam ih spomenuo iz razloga sto je samo senadu stavljena meta na celo, a, nije senad sam uprava. eto, saznadoh sta su radili i rade spahic i melisa.
maloprije sam imao priliku razgovarati sa jednim, dugogodisnjim uposlenikom Zelje. rece mi da dok je on u Zelji (ja znam da je tu najmanje 10 godina), nikad nije bilo bolje. radi se, maltene vojnicki disciplnovano, ali je zato sve placeno u dan
Molim forumaše koji su dali svoj glas da to učine OPET, morali smo resetovati anketu zbog manjih tehničkih problemaOmar500 je napisao/la: ↑pon dec 10, 2018 9:25 pmVrijeme je za drugi, finalni krug; IZBOR ZA FORUMAŠA GODINE PODFORUMA FKŽ 2018.!
Poštovani forumaši podforuma FK Željezničar, nakon okončanog prvog kruga, Izbora kandidata za titulu Forumaša godine FKŽ podforuma 2018. godine, pred nama se nalazi drugi, finalni krug takmičenja. Pred nama je drugi po redu Izbor Forumaša godine FKŽ podforuma! Nositelj prestižne titule za 2017. godinu je forumaš pod nickom @arctg, a pobjednika za ovu godinu ćete odabrati upravo VI! Ovo takmičenje je svojevrsna zahvala svim forumašima koji su uzeli učešće u radu ovog foruma. Najbolji među vama će imati čast da preuzme štafetu od @arctg-a i ponese titulu Forumaša godine za 2018. godinu. Pobjednika čekaju vrijedne nagrade koje je obezbijedio veliki prijatelj Damir Sablja! Nadamo se da će i ostali forumaši slijediti primjer pobjednika, aktivnije učestvovati u radu foruma i povećati šanse da i oni iduće godine budu naš Forumaš godine.
Ove godine imamo NOVA PRAVILA koja donose inovativnije glasanje koje će biti primijenjeno i od sljedeće godine kod izbora za igrače utakmice. Dobro pročitajte pravila!
Glasati možete OVDJE!!!, kao i pročitati nova pravila glasanja!
Nagrade su: Duks ''Uvijek uz tebe'', Majica ''South Side'' i bubreg
A sada, dragi naši forumaši, pozivamo vas da u što većem broju uzmete učešće u Izboru Forumaša godine FKŽ podforuma za 2018. godinu te time pokažete da je Forumaš godine FKŽ podforuma uistinu vaša, i samo vaša želja! Neka glasanje počne!
VOLIM TE ŽELJO!
Iii ko dijeli lexilijumplavi brat je napisao/la: ↑pon dec 10, 2018 6:00 pmIli koga redovno tambura,netreba joj lexilijum,tako da mu nenabija pritisak,pa nemora frustracije lijeciti na forumu i tribinama
![]()
![]()
Ovdje bi valjo forenzicar,da nas malo pregledaMala Plava je napisao/la: ↑pon dec 10, 2018 9:43 pmIii ko dijeli lexilijumplavi brat je napisao/la: ↑pon dec 10, 2018 6:00 pmIli koga redovno tambura,netreba joj lexilijum,tako da mu nenabija pritisak,pa nemora frustracije lijeciti na forumu i tribinama
![]()
![]()
![]()
Vec sam i tebi sredio radno mesto cesljac hibrida.bices moja desna ruka
Nece ni ongavran je napisao/la: ↑pon dec 10, 2018 10:03 pmOvdje bi valjo forenzicar,da nas malo pregledaMala Plava je napisao/la: ↑pon dec 10, 2018 9:43 pmIii ko dijeli lexilijumplavi brat je napisao/la: ↑pon dec 10, 2018 6:00 pm
Ili koga redovno tambura,netreba joj lexilijum,tako da mu nenabija pritisak,pa nemora frustracije lijeciti na forumu i tribinama
![]()
![]()
![]()
Mislim da nisi dobro vidio slikustorm_raider je napisao/la: ↑pon dec 10, 2018 11:10 pmI sta ta slika znaci? Biznismena za trenera? Ja sam za obojicu, jer obojica mogu donijeti Zelji ono najbolje od sebe.
U pravu si. Izvini @Gucci, ucinilo mi se da je <= | =>Zeljo je napisao/la: ↑pon dec 10, 2018 11:22 pmMislim da nisi dobro vidio slikustorm_raider je napisao/la: ↑pon dec 10, 2018 11:10 pmI sta ta slika znaci? Biznismena za trenera? Ja sam za obojicu, jer obojica mogu donijeti Zelji ono najbolje od sebe.