Samo Željo!
Senade Amare možete vi i prije skupštine ovo regulisati.
Ma brate Šulenta je mala maca šta ovi rade...nehumano ba. Pogledaš ovaj crveni karton i ništa ti više ne treba. Upravu si,sreća pa nismo tu s njima,ko bi to trpioshzna je napisao/la: ↑sub dec 01, 2018 4:52 pmU Mostaru 3 neregularna gola, od toga 2 zabio FKS i upute zalbu. Mozda je i bolje sto nismo u ovoj lakrdiji, jer ce biti svega ovdje izmedju laznih i komsija.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub dec 01, 2018 4:48 pmBas.
Zrinjski standardno, a pitari nenadano prvi i sumnjam da ce to lako ispustiti kao sto smo mi. Sad ce oni uciniti sve da i iskoriste ovu situaciju koju smo im prije svega mi dali.
Govorilo se da imamo opstrukcija iz opstine, nije to bas isto kao zidanje kuce, koliko kuca ima bez dozvole.salle86 je napisao/la: ↑sub dec 01, 2018 3:23 pmGdje sam ja to rekao ?Mirek11 je napisao/la: ↑sub dec 01, 2018 1:43 pmI za to kriva uprava?! Svasta, kao da se ne zna ko svo vrijeme osporava izgradnju i izdavanje dozvola.salle86 je napisao/la: ↑sub dec 01, 2018 1:20 pm
ja opet laički ali kako, zašto nije završena ?
treba krov ? - ja ću opet reći da ne treba jer donji poslovni "imaju" krov u vidu ploče
živio poslije rata tako, zimu prezimio u kući - može se
ne bih dalje, ali da smo svi očekivali odma nakon slobode da i poslovni počnu donositi - jesmo
koliko prođe od toga, evo "samo" sad što imamo je vizuelno ljepši stadion bez doprinosa (ako gledamo na taj način)
Problem je "transparentnost" kad nije sve ok.
Neću garantovati da sam 100% upravu, ali kad smo dobili dozvolu da "zidamo" jug ne vidim razlog da treba i da se "malta".
Pričam iz razloga što sam imao sličnih zavrzlama oko gradnje kuće i ganjanje dozvole.
Ako ništa bilo bi ok da se i o tome nešto zna više od ovog što raja lupa, a lupaju oni koji nisu ni kućici za ptice nikad napravili
Jer bar ja lično a vjerujem i mnogi kako rekoh očekivali su prihode od tribine (odgovor Grbavici da ove karte "nisu" prihod jer su navijači prešli samo sa jedne tribine na drugu)
A sta ocekujes brate, pa ne igra se na Grbavici..
Nisu oni nenadano prvi, oni su prvi jer idu smišljeno i djonerski. Skoro svako kolo neke sumnjive situacije u njihovu korist, a sudije se ne kažnjavaju adekvatno. Dobili su sigurno 7-8 bodova uz direktnu pomoć sudija tako da nisu oni bas slučajno prvi.... Ja se opet ne bih mjenjao sa njima...Leon_Professional je napisao/la: ↑sub dec 01, 2018 4:48 pmBas.
Zrinjski standardno, a pitari nenadano prvi i sumnjam da ce to lako ispustiti kao sto smo mi. Sad ce oni uciniti sve da i iskoriste ovu situaciju koju smo im prije svega mi dali.
Ma jesu nenadano. Imali su turbulencije, uprava napolje, igraci nisu htjeli produziti ugovore ( na kraju su ipak potpisali a za pojacanja nisu imali, srecu su imali pa se eto Tatar pokazao ). Ovo sto si ti nabrojao se desava u drugom dijelu jesenjeg dijela kad su dosli na prvo mjesto i vidjeli da je Zrinjski losiji nego ikad u zadnjih 5 godina a mi se izgrizosmo medjusobnu.blueheart je napisao/la: ↑sub dec 01, 2018 5:11 pmNisu oni nenadano prvi, oni su prvi jer idu smišljeno i djonerski. Skoro svako kolo neke sumnjive situacije u njihovu korist, a sudije se ne kažnjavaju adekvatno. Dobili su sigurno 7-8 bodova uz direktnu pomoć sudija tako da nisu oni bas slučajno prvi.... Ja se opet ne bih mjenjao sa njima...Leon_Professional je napisao/la: ↑sub dec 01, 2018 4:48 pmBas.
Ovo je tužno gledati.
Slazem se!Brkoo je napisao/la: ↑sub dec 01, 2018 5:40 pmMi se krvimo izmedju sebe a pitari sve namjestili, u svakoj utakmici imaju pomoc sudija, poklopili ljudi i medije, njihov Turkovic rekao javno da je 5-6 novinara na spisku kluba i niko ne pise o ovom kriminalu. Zrinjskom zabili dva neregularna gola i nakon utakmice ispalo da su oni osteceni, nama crveni na derbiju, sad crveni Celiku, itd..![]()
Nas jebu sa sudjenjem citavu polusezonu i nasi sute![]()
Sljedece sezone sve utakmice, od prvog do zadnjeg kola treba pokupovat, apsolutno sve. Ko spomene neko postenje u vezi fudbala odmah treba da leti iz kluba. ***** ti sunce i postenje u ovoj smijesnoj ligi..