Iz ugla | Branislav Berjan
http://1921.ba/iz-ugla-branislav-berjan-5310
...i mi slavimo njhovu titulu,ko sto su pite slavileRaptor44 je napisao/la: ↑pet nov 30, 2018 4:03 pmZrinjski osvaja..vinston.cercil je napisao/la: ↑pet nov 30, 2018 3:30 pmJa i sta to mijenja ? Kapiras li da smo imali priliku da osvojimo ligu i uprskali i sad ce ti pitari uzeti. Drugi put u 4 godine. Mi je necemo osvojiti ni nakon 7 godina. I sta ti to govori ?
Haj ti, nego i igrački.storm_raider je napisao/la: ↑pet nov 30, 2018 3:34 pmNe znam kako niste umorni vise...
EDIT: Koliko je samo Stojan normalniji i prizemniji covjek od svog brata. Kao da se nisu u putu sreli.
Ima li Stanica i Bekrica? ☺storm_raider je napisao/la: ↑pet nov 30, 2018 4:51 pmMi, u sklopu ustaljenih procedura i dalje nastavljamo da radimo na ocuvanju historije naseg Zelje. Hvala @BlwD-u i @jovanu.
Uskoro vise...
![]()
Teško breme je na Upravi.Niko je napisao/la: ↑pet nov 30, 2018 10:46 amKako će se poklopiti rezultati kad nam je sve vezano za ekipu neplanski i neorganizovano?Eric Cantona je napisao/la: ↑pet nov 30, 2018 10:32 amImamo već ljude koji daju, i koje se bore da što više novca ulazi u klub. Još samo ti rezultati da se poklope biće to kao bombonica. Strpljena nam treba.
Trenere mjenjamo svakih par mjeseci, igrače dovodimo kamionom, i otpuštamo kamionom. Nemamo SD kako treba, nemamo skaute kako treba, ...
Došli smo u fazu da igrači sami traže raskid ugovora, a još prvotimci.
Atmosfera u ekipi nikakva, ko god ode iz kluba sere po klubu, bivši igrači loše pričaju, novinari se naklatili na kosti.
Sve se vraća, vidjet ćešplavi brat je napisao/la: ↑pet nov 30, 2018 4:40 pm...i mi slavimo njhovu titulu,ko sto su pite slavileRaptor44 je napisao/la: ↑pet nov 30, 2018 4:03 pmZrinjski osvaja..vinston.cercil je napisao/la: ↑pet nov 30, 2018 3:30 pm
Ja i sta to mijenja ? Kapiras li da smo imali priliku da osvojimo ligu i uprskali i sad ce ti pitari uzeti. Drugi put u 4 godine. Mi je necemo osvojiti ni nakon 7 godina. I sta ti to govori ?karma is a bich...
![]()
Covjek se fino uhljebio a nema kvalitet ni za federalnu ligu. Stojanu je super, skoro nista ne radi, malkice trenira i ima finu platicu. Nije lud da napravi neku glupost koja bi ga mogla kostati otkaza.storm_raider je napisao/la: ↑pet nov 30, 2018 3:34 pmNe znam kako niste umorni vise...
EDIT: Koliko je samo Stojan normalniji i prizemniji covjek od svog brata. Kao da se nisu u putu sreli.
Profesionalac. Mozda je isti ko brat.. al zna se gdje je cemu mjesto.storm_raider je napisao/la: ↑pet nov 30, 2018 3:34 pmNe znam kako niste umorni vise...
Ma dobro,to stoji,nego reko,@igla rece da se (opet?) pricalo s Amarom,a niko nista konkretnije da iznese.Pa ni brat gavran.Elegant je napisao/la: ↑pet nov 30, 2018 5:40 pmMa nema se sta vise pisati i pricati, prekosutra utakmica da prođe bez belaja na tribinama, sto se ovih na terenu tice od njih nista ne treba ocekivati nisu oni igraci FK Zeljeznicar.
A onda od ponedjeljka do skustine moze svega da bude, vidjet cemo uglavnom strpite se jos dva dana.