Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

tm8782
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 08, 2016 1:35 am

Sacekacemo sa trenerom. Neće se ići pred 'rudu'. Uprava će i ovo odraditi kako treba. To je segment koji nam još 'fali' i onda će sve biti kako treba. Samo sabur ;)

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned maj 08, 2016 1:36 am

tm8782 je napisao/la:Sacekacemo sa trenerom. Neće se ići pred 'rudu'. Uprava će i ovo odraditi kako treba. To je segment koji nam još 'fali' i onda će sve biti kako treba. Samo sabur ;)

Ako se budemo drzali zajedno i ako damo podrsku ljudima u klubu iz ovog mozemo izaci samo jaci i nikako slabiji.

Sent from my C5303 using Tapatalk

MrRiccoli
Kontakt:

ned maj 08, 2016 1:37 am

I moze li mi neko napokon napisati sta mora zadovoljiti stadion da bi se na njemu mogla igrati sva pretkola. Pitao sam dosad pet puta ali svaki put ignore

terabajt
Kontakt:

nesto mi se mota po glavi mozda je suludo ali...
Sta mislite da li ima sabotaze u timu od nekih prvotimaca ? Mozda se neka ruka druga uplela malo u tim . Kako je sve bilo super dok nije pocelo ovo u vezi stadiona pa se odjednom sve okrenu..

Izlija
Moderator
Kontakt:

Sjedim u polumraku, na tv-u film se završio, ja nemam pojma ni ko je glumio ni o čemu se radilo. Izgasio sam telefon na poluvremenu i tiho rođaku šapnuo "ove će nas fule ujest za g*zicu, dabogda da Edis prenoći", maloprije sam tek telefon upalio. Očekivao sam da ćemo lošije igrati poslije s*anja u Zenici, ako je na mene ona utakmica ostavila toliko traga nemogu ni zamisliti kako je njima no nije ni bitno više kako se utakmica završila već šta dalje. Edis je već sada bivši i samo će dovođenje zaista kvalitetnog trenera sa kompetetnim pratećim timom donjeti pozitivan pomak u igri Želje a svako kalkulisanje sa nekim nedoraslim SŠ će nas unazaditi nekoliko sezona jer nesmotreni potezi koji se sada povuku mogu imati daleko gore posljedice od lošeg plasmana na tabeli. Ovaj otkaz što je uručen Edisu ovako ishitreno je jedna od rijetkih mojih zamjerki na rad uprave jer ukoliko su navijačima objasnili da je plan Želje da proba izaći u evropu ali ako se ne uspije izboriti da postoji plan B kojim je finansijski zatvorena konstrukcija tima te da neizlazak neće poremetiti bitno planove za kreiranje evropskog Želje. Svaki tim igra bolje ako ima boljeg trenera pa tako će i Željo ali su morali sačekati da se završi sezona i time ne napraviti mrlju na rad uprave i trenera, svi su uradili koliko su mogli i znali, svi redom od uprave preko SŠ do igrača su dali svoj maksimum i ako se to na kraju posljednjeg sudijskog zvižduka ne pokaže dovoljnim treba hladne glave donjeti odluku kako dalje. Kad smo kod posljednjeg sudijskog zvižduka samo da izjavim da dok postoji i jedna sekunda meča ja ću da vjerujem u mogućnost da se čudo desi, čudo kojem se nadamo od novembra.
イビチャ・オシム

delinjo
Kontakt:

ned maj 08, 2016 1:38 am

terabajt je napisao/la:nesto mi se mota po glavi mozda je suludo ali...
Sta mislite da li ima sabotaze u timu od nekih prvotimaca ? Mozda se neka ruka druga uplela malo u tim . Kako je sve bilo super dok nije pocelo ovo u vezi stadiona pa se odjednom sve okrenu..
ima ...Enis sadikovic je bojkovao sablju zato sto je postao 12 ti igrac i kazu vidljivo je kako ne zeli komunicirati sa Zahom...ljubomora haha :ganja: :ganja: :rofl:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

tm8782
Kontakt:

ned maj 08, 2016 1:39 am

Neko je pitao za Minjore-a. Danas je vidjen u okolini Doline u 'prirodnom' stanju, kako dolikuje. Kaže da je punio baterije od 7h ujutru. Sta je dalje bilo...

Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Charlie Sheen
Kontakt:

ned maj 08, 2016 1:39 am

SWRA_1921 je napisao/la:Gledam, trener Maribora je bio tu od 2008 do 2014 i nakon toga presao u Leeds. Kod nas bi nezamislivo bilo da je neko tu 6 sezona.
za tih 6 sezona uzeo je 4 titule i jedno drugo mjesto tako da mislim da bi se i kod nas zadrzao sa ovakvim uspjehom

terabajt
Kontakt:

ned maj 08, 2016 1:40 am

delinjo je napisao/la:
ima ...Enis sadikovic je bojkovao sablju zato sto je postao 12 ti igrac i kazu vidljivo je kako ne zeli komunicirati sa Zahom...ljubomora haha :ganja: :ganja: :rofl:
:lol: :lol:

LARSSON
Kontakt:

ned maj 08, 2016 1:40 am

MrRiccoli je napisao/la:I moze li mi neko napokon napisati sta mora zadovoljiti stadion da bi se na njemu mogla igrati sva pretkola. Pitao sam dosad pet puta ali svaki put ignore

https://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_stadium_categories" target="_blank

Ukratko

Ivicahuljev
Kontakt:

ned maj 08, 2016 1:41 am

Licno nevjerujem Lendric jest majstor al toliki da pogadja ovoliko puta okvir gola... :DD:

GoodisonPark
Kontakt:

ned maj 08, 2016 1:42 am

Ma i ja tek nakon završetka sezone očekujem trenera, ima vremena..Igrači će dobiti slobodno i u tom periodu ćemo saznati ko je šef, to je sasvim dovoljno vremena da se pronađe neko ono pravo pravo kvalitetan (imam neki baš dobar filing u vezi novog trenera). ;)

U međuvremenu kontaktirati Amara na skype i neka postavi formaciju za Slaviju :mrgreen:
Šalim se Hare je naš Hurtić i vidjet ćete kad on krene u seriju pobjeda a već prva u subotu aBd vrijedna evrope 8-)
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

zeka_tm87
Kontakt:

ned maj 08, 2016 1:43 am

tm8782 je napisao/la:Sacekacemo sa trenerom. Neće se ići pred 'rudu'. Uprava će i ovo odraditi kako treba. To je segment koji nam još 'fali' i onda će sve biti kako treba. Samo sabur ;)

ma to je najbolje polahko biratgi ne ici na vrat na nos.nesto u nasoj rzavi ne vidim trenera za nas u ovakvom stanju stvari i ovakvom organizacijom sklopu,nadam se da ce Oda i Edis imati mjesta u omladinskim selekcijama Zelje.jer ne bi bilo fer prema njihovom doprinsou ove i proslih sezona

Djulaga_
Kontakt:

ned maj 08, 2016 1:51 am

Ja jos ne mogu da vjerujem da Mailson i Halvadzic nisu dobili priliku, a da kad se lomi rezultat sansu dobije Edis koji usao hejbet puta i samo u Vitezu uradio nesto konkretno. :roll:
Valja zaspati u pm..
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

Plavi orkestar
Kontakt:

ned maj 08, 2016 1:52 am

MrRiccoli je napisao/la:I moze li mi neko napokon napisati sta mora zadovoljiti stadion da bi se na njemu mogla igrati sva pretkola. Pitao sam dosad pet puta ali svaki put ignore

http://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar- ... ici/19020/" target="_blank
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

chile
Kontakt:

ned maj 08, 2016 1:57 am

Ja nesto i nisam za Amara nekako bi volio neko novo ime da uvede neke novosti u sistem rada.
Amar ima taj svoj cudni karakter i ko zna na sta bi to licilo kada bi se vratio, a pitanje da li se izduvao kod arapa, i on se zasitio nasih pasnjaka... mene i danas zaboli ponisao na ono njegovo uzimanje odmora.

ps. Da dodam imam povjerenja u vodstvo kluba i mislim da nece zuriti s odlukom, tj da ce tri puta izvagati prije nego imenuju sefa struke.

Sent from my Plavo Sokocalo
Zadnja izmjena: chile, dana/u ned maj 08, 2016 1:57 am, ukupno mijenjano 2 puta.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

MrRiccoli
Kontakt:

ned maj 08, 2016 1:57 am

Po ovim kriterijima mislim da bi mogli ici na to da do slijedece godine aBd ispunimo uslove da sva pretkola mozemo igrati na Grbavici

SWRA_1921
Kontakt:

ned maj 08, 2016 1:59 am

Ako Haris pobijedi Slaviju treba ga ostaviti na klupi sljedece sezone. Da nam opet cuko bude kriv za poraz. :rofl1:

Ja vjerujem ovoj upravi da ce odabrati najboljeg za Želju. Ne bih volio da to bude neko od ovih dosadnih trenera koji se non stop vrte po ovoj ligi.

Leon_Professional
Kontakt:

ned maj 08, 2016 2:12 am

Ovako je trebalo da bude i nadam se da ce samo dobro donijeti za nas. Treba gledati naprijed i pojacavati tim.
Gledam ovog momka http://www.transfermarkt.de/nikola-truj ... eler/94348" target="_blank . Na ovom Transfermarkt-u pise da mu ugovor istice sad na ljeto! Raspitao sam se malo o njemu i ono sto sam cuo mi je stvorilo dobru sliku o ovom decku.

Dijete Partizana, prosao njihovu skolu. Isao na posudbe neke, u Napredku bio kapiten i najbolji strijelac. Kada se vratio u Partizan i ono malo meceva sto je dobijao znao je da dobro iskoristi i cesto je zabijao. Dao je gol protiv Steaue u kvalifikacijama za Evropa Ligu. Na zimu kad je dosao na trening nije bio na spisku, nisu racunali na njega pa je raskinuo ugovor i presao u Vojvodinu. Mislim da momak nema jakog menadjera, a i nije mogao da igra pored "tatinih" sinova iako je mnogo vise pokazivao i na treningu i na terenu. Obrazlozenje Partizana zasto ne igra je bilo da je on previse brz jer svi sto igraju protiv Partizana se brane! :r Dao je Zvezdi danas 2 gola. Igra na poziciji koja nama fali i ako je suditi po ovom Transfermarkt ugovor mu istice na ljeto, mislim da bi nam pravo dobro dosao!

Evo njegovo otvoreno pismo, sve sto je napisao je tacno! http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... id=1091948" target="_blank

Miske na potezu si :ganja:

JoseMourinho
Kontakt:

ned maj 08, 2016 2:26 am

Šteta bgm tako lijepa atmosfera tako lujepa priva i u Zenici se pokopa, fudbal je to svako te može pobijediti ali ne shavat to raja, sada budi pametan ne znam bgm edis mi je bio OK taktički ograničen ali nadao sam se da ce se razvijati sa ekipom, koga dovest sad ne znam, ja bi karacica ali i to je kocka kao i sve jbg uglavnom sad ohladiti glave pa polako dalje, bas me zanima sta to sablja još ima reci?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava