Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ako se budemo drzali zajedno i ako damo podrsku ljudima u klubu iz ovog mozemo izaci samo jaci i nikako slabiji.tm8782 je napisao/la:Sacekacemo sa trenerom. Neće se ići pred 'rudu'. Uprava će i ovo odraditi kako treba. To je segment koji nam još 'fali' i onda će sve biti kako treba. Samo sabur
ima ...Enis sadikovic je bojkovao sablju zato sto je postao 12 ti igrac i kazu vidljivo je kako ne zeli komunicirati sa Zahom...ljubomora hahaterabajt je napisao/la:nesto mi se mota po glavi mozda je suludo ali...
Sta mislite da li ima sabotaze u timu od nekih prvotimaca ? Mozda se neka ruka druga uplela malo u tim . Kako je sve bilo super dok nije pocelo ovo u vezi stadiona pa se odjednom sve okrenu..
za tih 6 sezona uzeo je 4 titule i jedno drugo mjesto tako da mislim da bi se i kod nas zadrzao sa ovakvim uspjehomSWRA_1921 je napisao/la:Gledam, trener Maribora je bio tu od 2008 do 2014 i nakon toga presao u Leeds. Kod nas bi nezamislivo bilo da je neko tu 6 sezona.
delinjo je napisao/la:ima ...Enis sadikovic je bojkovao sablju zato sto je postao 12 ti igrac i kazu vidljivo je kako ne zeli komunicirati sa Zahom...ljubomora hahaterabajt je napisao/la:nesto mi se mota po glavi mozda je suludo ali...
Sta mislite da li ima sabotaze u timu od nekih prvotimaca ? Mozda se neka ruka druga uplela malo u tim . Kako je sve bilo super dok nije pocelo ovo u vezi stadiona pa se odjednom sve okrenu..![]()
![]()
https://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_stadium_categories" target="_blankMrRiccoli je napisao/la:I moze li mi neko napokon napisati sta mora zadovoljiti stadion da bi se na njemu mogla igrati sva pretkola. Pitao sam dosad pet puta ali svaki put ignore
Sent from my C5303 using Tapatalk
Licno nevjerujem Lendric jest majstor al toliki da pogadja ovoliko puta okvir gola...terabajt je napisao/la:nesto mi se mota po glavi mozda je suludo ali...
Sta mislite da li ima sabotaze u timu od nekih prvotimaca ? Mozda se neka ruka druga uplela malo u tim . Kako je sve bilo super dok nije pocelo ovo u vezi stadiona pa se odjednom sve okrenu..
ma to je najbolje polahko biratgi ne ici na vrat na nos.nesto u nasoj rzavi ne vidim trenera za nas u ovakvom stanju stvari i ovakvom organizacijom sklopu,nadam se da ce Oda i Edis imati mjesta u omladinskim selekcijama Zelje.jer ne bi bilo fer prema njihovom doprinsou ove i proslih sezonatm8782 je napisao/la:Sacekacemo sa trenerom. Neće se ići pred 'rudu'. Uprava će i ovo odraditi kako treba. To je segment koji nam još 'fali' i onda će sve biti kako treba. Samo sabur
http://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar- ... ici/19020/" target="_blankMrRiccoli je napisao/la:I moze li mi neko napokon napisati sta mora zadovoljiti stadion da bi se na njemu mogla igrati sva pretkola. Pitao sam dosad pet puta ali svaki put ignore
Sent from my C5303 using Tapatalk