U klubu se u vezi sudija suti vizavi gradnje stadiona i povlacenja para od UEFE. A pare od UEFE ne mozemo dobiti bez NS.storm_raider je napisao/la: ↑sub nov 03, 2018 10:37 pmKo, mi? Ne mislis valjda da iko sa ovog foruma ima veze sa upravom? To nije istina, i to nikada nece biti istina. Ovaj forum je nezavisan i bice nezavisan, sta god ko nazor zelio da misli. Svako takvo spominjanje, i mijesanje nas sa upravom je laganje i to trpiti necemo. Opet, ovaj forum je nezavisan i da je uprava ikada i pokusala da se mijesa u njegov rad, ja bih prvi to javno napisao i raskrinkao bih ih na sva zvona. To zna svako ko me poznaje. Ja te molim da moderaciju i ovaj forum ne mijesas sa upravom, jer je nama samo interes Zelje bitan, a ne interes uprave. Ovaj forum je trenutno najveca nezavisna forumska otvorena online mreza i ne stajemo ni na ciju stranu, osim na stranu Zelje. To nista i niko promjeniti nece. Sve drugo je jednostavno laz! Podrzacemo svakoga ko radi dobro i kudicemo svakoga ko radi lose za Zelju. Sportski segment i meni smeta kao i tebi.teatrale36 je napisao/la: ↑sub nov 03, 2018 10:22 pmNe znate neke stvari raditi a gurate se, sta vam god neko kaze vi tako uradite, kaze MUP stavi mrežu na istok vi stavite, nemoj kisobrane unositi na tribinau bez krova vi nama koji smo odvojili od usta svoje djece da damo i sagradiimo tribinu zabranite da uneseno. A ovi unose milion petardi i bengalki.storm_raider je napisao/la: ↑sub nov 03, 2018 10:13 pm
Nije istina, zalbe su se slale u vise navrata, nijedna nije imala pozitivan odgovor. Ovo o dzamiji i slicno, necu komentarisati, a i tebe molim da se sudrzis od takvih insinuacija ovdje. Nas je problem sto nemamo zastitu u sudijskoj organizaciji i to se mora promjeniti. To su strateska mjesta za klub, odnosno nacin na koji je moguce zastiti investiciju. Ne pisem o namjestanju naravno, vec pisem o zastiti. Sramotno je da smo sebi dopustili da nemamo stratesku zastitu u Savezu, koliko god saradjivali sa Savezom oko infrastrukturalnih projekata.
O sportskom segmentu vise nemam snage da pričam kad djeca vise ne mogu ovu patnju gledati.
Danas za krov na Istoku, sutra za krov na Jugu.
Suti se i gura pod tepih. Ne samo danas. Danas smo izgubili posteno, svaka cast.
Suti se i nacelniku, zbog dozvola, zbog neke sice koju ce nam dati.
Suti se, a usi nam poplavile od klempi.
Napravite Jug, zavrsite stadion do 100god kluba i odjebite hijene.