Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Charlie Sheen
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub okt 27, 2018 12:07 pm

Uvaliti netalentovanog mladica kojeg stari gura za tolike pare...Miske doktoree

Bosanski lonac
Kontakt:

sub okt 27, 2018 12:09 pm

Grbavica je napisao/la:
sub okt 27, 2018 12:03 pm
boja mora je napisao/la:Ispod milion eura za Šabana bi bio totalni promašaj, još jedan u nizu.
Tako je!
Šta milion, ništa ispod deset miliona.
Sa Željom do groba, života mi moga!!

cikazubo
Kontakt:

sub okt 27, 2018 12:15 pm

Plava Porodica je napisao/la:
iskreno čisto sumnjam u ovaj transfer. više mi baca na priču kao sa romom. iako je to tada realnije izgledalo sa vučicom nego sa aekom.
problem je u tome što nema napretka ogromnog kod njega. amir je u njegovim godinama bio ključni igrač tima. najbolji igrač lige. šaban je na početku izgledao da ima puno više potencijala od amira, preinteligentan momak. ali evo sad odigra dvije vrhunski, pa dvije katastrofalno. boji se duela, premekan je, i vrlo često po prijemu lopte iste se odmah i riješava.
mora mangup neki u njega ući i ispast će vrlo dobar igrač.
Prije svega potpuno razliciti profili igraca, drugo dinamika razvoja i stizanja tog punog potencijala je nepredvidiva, gdje je danas Amir i koliko je napredovao od odlaska iz Zelje a gdje ce sutra biti Saban ako bude koristan AEK-u ?
Sta se moglo ocekivati od Bajica nakon prve sezone, a sta se ocekivalo od Are nakon isto tako jedne sezone, a na kraju Baja dodje do klubova gdje smo zapravo svi mi vidjeli Aru mnogo prije, a Ara na kraju ni Dinamu nije mogao dati ruke, u Videotonu ulazi s klupe.
Mnogo stvari utice na tu neku eksploziju i dostizanje punog potencijala, pa i Dzeko je morao otici u drugu Cesku da bi pokazao da nesto moze, dobio je ovdje sansu nije ga islo.
Pa koji ono trener u Serie A rece da je Pjanic najbolji medju dobrim saigracima, a najgori medju losijim.
Sreca, povrede, momentum, liga, svlacionica, trener, pozicija, ma milion stvari moze nekom usmjeriti karijeru..

SirAlexFerguson
Kontakt:

sub okt 27, 2018 12:18 pm

Saban je jos uvijek mlad, par utakmica je odigrao po meni najbolje u timu. To je dokaz da je kvalitetan, a oscilacije u igri za momka njrgovih godina su ocekivane tako da price da nema kvalitet moze pricati samo onaj ko nema pojma o fudbalu. .
Sretno Sabane, ti si nasa skola, radi vrijedno I ne moze se desiti da ne uspijes, imas temelje!
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

Elegant
Kontakt:

sub okt 27, 2018 12:19 pm

Hoce li nasi trenirati danas nakon ovih utakmica mlađih selekcija ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

LeBlue
Kontakt:

sub okt 27, 2018 12:29 pm

400.000 eura + dodatni bonusi je dobar transfer. AEK kao tim je isto po mjeri za dalji razvoj igraca. Sve u svemu dobro realizovano. Trebaju ljudi da paze sta pisu o njegovom potencijalu, uvjek se nadje nekoliko idiota, isto kao sa Dzekom pa na kraju ispade da su ga svi ljudi u Zelji prozivali klocem, sto sigurno nije slucaj. Sabanadzovic je imao nekoliko utakmica gdje je izgledao izgubljen i nemocan, u drugim utakmicama je izgledao odlican, bas kao sto i vecina igraca izgleda u njegovim godinama. Sretno, jos jedna dobra referenca kluba, da smo najbolji klub u drzavi za izbacivanje mladih igraca.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

Moj PP šta se tebi dešava, sve duplo :D

http://sport1.ba/premiership/potpuni-ha ... ace/135486

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

sub okt 27, 2018 12:37 pm

(FOTO) Juniori Željezničara savladali Mladost

Pročitajte više na: http://sport1.ba/omladinski-fudbal/foto ... ost/135485

19tm87
Kontakt:

sub okt 27, 2018 12:38 pm

LARSSON je napisao/la:

Ocekujem da reaguje sindikat igraca😂

storm_raider
Kontakt:

sub okt 27, 2018 12:39 pm

LARSSON je napisao/la:

odlazi upravniodboru junajteda dovodi te igrace koje ni ko nece odlazite i ddovedi te fergusona nemijesaj te se u sporcki segment junajteda 100 igraca je otislo i doslo u ove 3 godine. odlazite lazne hadzije. selam iz kine

Sad ovo na engleskom procitati za potpuni dozivljaj dubioze ovih koji ovako razmisljaju. :D
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

avlami97
Kontakt:

sub okt 27, 2018 12:43 pm

Grčki mediji otkrili koliko bi Željezničar trebao zaraditi prodajom Šabanadžovića

"Nakon što su grčki mediji prenijeli informaciju da je Anel Šabanadžović na pragu prelaska u AEK, portal sport-fm.gr navodi da bi Željezničar na ime obeštećenja trebao inkasirati milion eura.

Mladi veznjak Plavih će potpisati petogodišnji ugovor sa aktuelnim grčkim prvakom, a transfer bi se trebalo realizovati na ljeto naredne godine.

Šabanadžović ima ugovor do ljeta 2020. godine, a ove sezone u svim takmičenjima odigrao je 14 utakmica za Željezničar i postigao je jedan pogodak".

Za razliku od Mujagića i Hasanovića, koji su svoj fizički razvoj završili sa 15, odnosno 16 godina, Šaban još uvije raste i razvija se. Momak ifra glavom. Ne bi me uopće iznenadila cifra od jedne milke za transfer u AEK.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Grbavica
Kontakt:

sub okt 27, 2018 12:55 pm

Saban ima ono sto se ne moze istrenirati, ono sto se ne moze nauciti, on ima fudbalsku inteligenciju i sa tim se radjas ili ne. A na njegovoj poziciji je to veoma bitno.
Ostale stvari, tipa snaga, masa, kontrola lopte, pas igra, sve se moze utrenirati.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Forzazeljo123
Kontakt:

sub okt 27, 2018 1:05 pm

Jos jednom uprava pokazala kako odlicno rade ovim transferom. Neka se Veca dobro zapita gdje je mogao biti sada da se bavio samo fudbalom a gdje je sada sa svojim ponasanjem i opstrukcijama. To se obilo samo njemu o glavu kao i svakom drugom igracu. Nadam se da ce nesto od ovog novca ici i da se konacno ociste krtice medju igracima i da i sportski segment dodje do izrazaja.

storm_raider
Kontakt:

sub okt 27, 2018 1:06 pm

Veci jos nije kasno.

Brkoo
Kontakt:

sub okt 27, 2018 1:07 pm

Milion eura je odlicna cifra za Sabanadzovica, napokon da se probije led sa transferima. Nadam se da smo ugradili i postotak od naredne prodaje. Dobar klub je izabrao za razvoj, iz AEK-a ako bude nastavio da se pravilno razvija, ide u neku od liga petice..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

storm_raider
Kontakt:

sub okt 27, 2018 1:09 pm

storm_raider je napisao/la:
sub okt 27, 2018 10:40 am
Imam jednu molbu: Ako ima neko ovdje da je poznavao momka koji nas je nedavno napustio, te mi moze dati nacin da se kontaktira njegova porodica, neka mi posalje u privatnoj poruci. Jako mi je bitno da bude sto prije. Hvala puno!
Za slucaj da neko nije vidio!

plavi brat
Kontakt:

sub okt 27, 2018 1:12 pm

Grbavica je napisao/la:
boja mora je napisao/la:Ispod milion eura za Šabana bi bio totalni promašaj, još jedan u nizu.
Tako je!
Rekoše ljudi,skidoše gaće i skočiše u žaru

plavi brat
Kontakt:

sub okt 27, 2018 1:16 pm

storm_raider je napisao/la:
sub okt 27, 2018 12:39 pm
LARSSON je napisao/la:

odlazi upravniodboru junajteda dovodi te igrace koje ni ko nece odlazite i ddovedi te fergusona nemijesaj te se u sporcki segment junajteda 100 igraca je otislo i doslo u ove 3 godine. odlazite lazne hadzije. selam iz kine

Sad ovo na engleskom procitati za potpuni dozivljaj dubioze ovih koji ovako razmisljaju. :D
Ocekujem da se sindikati fudbalera BiH i regiona oglase sa glasom podrske za Man.Untd :D

plavi brat
Kontakt:

sub okt 27, 2018 1:19 pm

Cestitam nasim juniorima na pobjedi
Deru momci i bez Zubana,kome zelim brz oporavak

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

sub okt 27, 2018 1:28 pm

Gol razlika 40:7. Kući 5 utakmica 5 pobjeda, 22:2, oba primljena gola protiv Zrinjskog.
Zadnjih 5 utakmica 5 pobjeda, gol razlika 23:3.

Sljedeći meč protiv Zvijezde, također na Grbavici. Posljednje kolo prvog dijela protiv Širokog u gostima.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 305 gostiju.

Prijava